Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak sizi rahatsız edecek bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük bazı güven sorunları yaşayabilirsiniz ve duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

İş yaşamınızda son derece temkinli davranacağınız ve gelişmelere karşı mantıklı yaklaşımlar geliştireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve bunların çözümünü kafanızda erteleyebilirsiniz. Eğer dikkatli hareket ederseniz gelişmelere hakim olmayı başaracak ve sağlıklı planlar yapabileceksiniz.

Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz evinizi ilgilendiren sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ailenizde yeni konular gündeme gelecek ve üzerinde konuşulacaktır. Ancak bunlar sizin için rahatsız edici nitelikte konular olabilir. İlginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda çeşitli kuşkular yada çelişkiler oluşabilir.

12 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz,  saat 06:44 itibariyle Oğlak burcundaki sondördün etkisi altında başlayacak. Bu oluşum, mesleki konularda liderlik gücümüzü göstermek ve dış dünyada  başarılı bulunmak arzumuzun simgesidir. Öncü bir burçta oluşması kişiyi hırslandırabilir  ve kısa süreli bir kriz yaratabilir. Bu krizin en önemli nedeni,  kendi bildiği şekilde ilerlemekten yana olan bireyin  birileri veya sorumlulukları yüzünden engellenmesi sonucu yaşadığı gerilimdir. Böyle durumda olanlar öncelikle izledikleri yolun ne denli güvenli olduğunu ve isteklerini yerine getirme halinde ne denli kazançlı çıkacaklarını iyice tespit etmelidirler. İşte bu tespiti yaparken dikkat edilmesi gereken ve edilmediği takdirde rahatsız edici olan en önemli nokta gerginlikten uzak durmak, birilerini, kuralları, sizi engelleyen şartları mantıklı bir şekilde gözden geçirmektir. Eğer tam tersine hiddetlenir, istediğinizi elde edemediğiniz için isyan ederseniz  şansınızı zorlamış olursunuz. Sakin olun, aklı başında hareket etmeye özen gösterin.  Böylelikle daha sağlıklı bir şekilde ilerler, eksiklerinizi görür ve birilerinin dikkatini çekebilirsiniz. Saat 11:15-20:44 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde kimseye  ödün vermek istemezsiniz. â€'Aman işim görülsün de, ne isterlerse yapmaya hazırım demezsiniz.   Bilirsiniz ki, böyle yapmak deyim yerindeyse, astarın pahalıya gelmesi demektir. Hangi konuda olursa olsun, hızlı karar vermek yerine, gözden geçirmelerde bulunmak gayet yararlıdır. Saat 20:22 Mars-Neptün görünümü  boşluk saatlerine denk geldiği için tabii ki  maddi kazançlar,   birikimlerin değerlendirilmesi, yatırım konularında dikkatlice düşünülmesini gerektiriyor.  Karşınıza yeni bir fırsat çıksa da, bir durup bakmakta yarar var. Saat 20:44 itibariyle Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, zihinsel ve fiziksel açıdan,  özgürce hareket edebilmenizde destekleyicidir. Yüreğinizdeki inancı, hayallerinizi gerçekleştirme kararlılığınızı, dostluklarınızı ve umutlarınızı güçlendirici bu etki altında, işlerinizi  hevesli bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Tebessüm yüzünüzde, sevgi yüreğinizde, sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

12 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz işleri yapmak için kolları sıvayacak ve soyunacağınız işler için, idealleriniz doğrultusunda kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. Duygusal anlamda çok çabuk etkileniyor ve hızlı kararlar alıyorsunuz.

12 Nisan 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız. Yakında bu alanlarda önemli bir ilerleme veya büyüme söz konusu olabilir. O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

12 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortak kullanılan kaynaklarla ilgili iyimser düşünceler içindesiniz. Gün ilerledikçe biraz daha gerçekçi olup, maddi planlarınızı değişiktirebilirsiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

12 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 41" R
Ay
Balık
13° 31' 59"
Merkür
Koç
18° 36' 27"
Venüs
Boğa
05° 14' 06"
Mars
Koç
02° 22' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 40"
Satürn
Balık
16° 52' 19"
Uranüs
Boğa
22° 32' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 04"
Lilith
Başak
23° 43' 09"
True Node
Koç
15° 22' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>