Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizde kıpırtılar var, bunun farkındasınız, ama bazı anlaşılır çekinceler barındırıyorsunuz. Bazen duygularınızı hayatın birçok engellemesine karşın, her şeyin önüne almanız gerekebilir.

Kendinizi hiç sorgulamadığınız bazı aksaklıklar söz konusu. Bunlarla ilgili uyarılar, süre içinde güvensizliğe dönüşebilir. Bazı yeni değerlendirmeler,yaşamınızdaki puan cetvelinizi eksilerden koruyacak.

Para sıkıntılarınız esasen, sürdürdüğünüz zaaflı ilişkilerden kaynaklanıyor. Önünüzde bazı tercihler var. Bu tercihlerde vereceğiniz kararlar, birtakım etkilenmelerden uzak olmalı.

İstismara açık olduğunuz bazı ikili ilişkilerinizde, karşı tarafın sadece olumluluklarını görüyor ve boşuna üzülüyorsunuz, yeni yöntemler geliştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüvenli ve kararlı birisiniz. Başladığınız her şeyi ısrarla sonuca doğru götürebiliyorsunuz. Yine de bazı aldığınız kararların arkasında mantık ve sağduyu eksikliği görülebiliyor. Önümüzdeki günler içinde kısa, ama beklenmedik sürprizleriyle verimli ve dinlendirici bir yolculuğunuz olabilir. Bazı niyetlerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız,  İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisiyle başlıyor. Yayıncılık faaliyetleri, birebir iletişimde bulunmanızı gerektiren meslekler veya uğraşılarda sizin destekçinizdir. Konuşmalarınız gayet akıllıca, paylaşımlarınız gayet güçlüdür. Ev satın alma, kiralama, taşınma gibi konularda hızlılık görülebilir. Kısa seyahatler açısından uygundur. Belge, rapor ve toplantı gibi önemli işlerinizde başarı sizden yanadır. İş yapma kapasiteniz yükselir. Saat 00:34 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk, flört, eğlenceli aktiviteleri bir hayli etkili kılmakta. İnsanların dikkatini çekmek, karşı cins üzerinde etkili olmak arzumuz yükseliştedir. Hayatınızı şenlendirecek, günü hoş geçirmenizi sağlayacak, moralinizi düzeltecek haberler almak hoşunuza gider.  Saat 03:35 Ay-Jüpiter görünümünde, hem yazışırız, konuşuruz hem de dilediğimiz gibi kendimizi ifade ederiz. İçimizdeki coşku bizi heveslendirir. Aşk hayatımız canlanır. Kısa sürse de, bu saatlerde keyfimiz yerindedir ve zamanı en aktif şekilde değerlendiririz. Saat 07:03 Ay-Güneş arasındaki olumlu etkileşim sayesinde partnerimizle diyalog kurmamız kolaylaşıyor. En azından o farklı düşünse bile, biz ne istediğimizi bu ilişkiden ne beklediğimizi ona rahatlıkla ifade edebiliriz.Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlığı, çevrenizle iletişimi güçlendirici ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizde sizi aktif edicidir. Her işi kolaylıkla halledebilecek gücünüz var.Saat 20:58-14 Ekim saat 02:30 arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız.  Çevremizdeki insanlarla daha özenli bir iletişimde bulunalım. Haksızlıkla karşılaştığımızda gergin tepkilerde bulunmak yerine, karşımızdaki kişiye neden böyle davrandığını bir soralım. Zor olsa da, bunu yapalım ki, onu böyle hareket etmeye sevkedenin ne olduğunu anlamaya çalışalım. Yeni haftanın arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanıza vesile olması dileğimle,

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız, bir çok kişiye garip gelebilir, fakat siz, bildiğiniz konularda taviz vermekten yana değilsiniz. Çok amaçlı bir yaşam tarzından hoşlandığınız için, Bazılarına farklı gelebilirsiniz. Çevrenizin kalabalık olması: sizi her anlamda mutlu ediyor. Değişimden olumlu etkileniyorsunuz.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı duygularınızı bastırmaya veya göstermemeye çalışıyorsanız, daha fazla yorulmanıza gerek yok. Zira, her koşulda ortaya çıkacağa benziyorlar. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARŞINIZDAKİ kim olursa olsun bugün dinleyin ve anlayın. Olaylarda fikir sahibi olmadan karar vermeniz sıkıntılar yaratabilir.

13 Ekim 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ekim 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 24" R
Ay
Başak
10° 37' 30"
Merkür
Boğa
01° 21' 57"
Venüs
Boğa
21° 18' 55"
Mars
Koç
12° 22' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 14"
Satürn
Balık
17° 52' 15"
Uranüs
Boğa
23° 18' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 30"
Chiron
Koç
21° 32' 49"
Lilith
Başak
25° 10' 03"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>