Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sevdiğiniz kişiyle uyumu yakalamak sizin için önemli olacaktır ancak bazı anlaşmazlıklarda söz konusu olabilecektir. Küçük sorunlar gündeme gelebilir ve bu konuları uzuz bir süre tartışabilirsiniz. Duygusal olarak iki farklı eğilim içinde olacaksınız ve bir seçim yapma noktasına gelebilirsiniz. Alacağınız kararlarda duygusal davranmamaya çalışmalısınız aksi halde bazı hatalar yapabilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda iki ayrı konunun üzerine yoğunlaşabileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konulara kanalize edebileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli işbirlikleri içine gidebilir ve bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız bazı yanıltıcı bilgiler alabilirsiniz. İş yaşamınızda hukukla ilgili çeşitli konular gündeme gelebilir. Yeni beklentiler içine girebilirsiniz yada beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda yapacağınız girişimlerde dikkatli davranmalısınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önem kazanıyor. Çeşitli yeni gelir kaynakları oluşturma düşünceleri geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda da bir artışın olabileceği bir gündesiniz.

Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilir. Bazı ortak çalışmalar yapabileceğini bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı davranışlarınız duygusallığınızı ele veriyor. Kendinizi katı gösterme niyetinizde başarı sağlayamıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olabilirsiniz. Hareketli bir geceye hazırlanın. Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde günü karşılıyoruz. Adım atılacak işlerde gecikmeler olabilir. Bu durum keyifsizlik yaratabilir. Güven duygunuzu ayakta tutunuz. Yeni işlerinizi beklemeye alınız. Bu saatlerde eksiklerinizi tamamlamak, rutin işlerinizle uğraşmak gayet yararlıdır. Etrafınızdaki insanlarla iletişim kurmanız zorlaşabilir. Genç kardeşlerimiz aile büyükleriyle, çalışma hayatında olanlar patronlarıyla, evde yaşayanlar aileleriyle iletişim kurmakta zorlanabilirler. Eğer bütünlük ve uyum duygunuzu kaybetmezseniz, boşluktaki Ay etkisi büyük bir sorun yaratmaz. Saat 18:11 Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirici, akılcı, mantıklı bir şekilde durumunuzu gözden geçirmenizde etkilidir. Duygulara kapılmadan düşünmek mümkündür. Hoşlanmadığınız şeylere katlanmak zorunda değilsinizdir. Özgür hareket etmeyi, kararlar almayı tercih edersiniz. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığın üzerinde. Bugün elini neye atsan, karşına bir sorun çıkabilir. İş yerinde yaşanan bir olayı şaşkınlıkla izleyeceksin.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevreniz de hem göz dolduran hem de aranılan kişi olmaktan gurur duyacak ve bunun tadını çıkaracaksınız. Dostluk ve arkadaşlık ilişkileriniz bugün önemle vurgu kazanıyor. Arkadaşlarınız sizden herhangi bir sorunuyla ilgili yardım istediğinde onlara yol gösterirken yargılayıcı şekilde değil de yumuşak bir tonla empatili yaklaşmanız onların sizi daha iyi ve içten anlamasına yardımcı olacak ve size olan güvenini daha da arttıracaktır.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Kariyerinizde sağlayacağınız başarılar için hırslı olabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluk alanınızda haddinden fazla katı olmamaya dikkat etmelisiniz. Doğrudanodaklı yaklaşımınız iletişim problemleri yaratabilir. İş ile ilgili görevlerinizi bitirdikten sonra akşam saatlerinde sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla birlikte olabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzüve özel yaşamınızda gizlilğe önem vermeniz için uyarıyor sizleri. Bilinmesini istemediğiniz bazı konular beklenmedik şekilde ortaya çıkabilir ve ilişkileriniz bozulabilir. Anlık hevesler ve yükselme hırsı yanlışlara yanlışlar alışkanlıklara dönüşür ve en güvendiğiniz karşınızda yer alır bildikleri ile bunları unutmadan kendinizle yüzleşmeli ve bir an once kendinize yaşamınıza çeki düzen vermelisiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünalanlarınızda ve toplum içinde kendinizi güvene almak isteğiyle dolu olacaksınız. Kuracağınızilişkileri size doğru yolu gösterebilir. 

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta kendinizi işe adayabilirsiniz. Güneş Tutulması öncesi hayatınızda radikal değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Ailenizin geleceğini sağlama almak için yatırımlara karar verebilirsiniz. Annenizle ortak bir mal paylaşımı gündeme gelebilir.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evle ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle bir tadilat, tamirat, dekorasyon yaptırma kararı verebilir ve bunu planlayabilirsiniz. Bu sırada, evi paylaştığınız kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı konular da önem kazanabilir.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 43' 14" R
Ay
Yay
18° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 08' 28"
Venüs
Koç
27° 34' 10"
Mars
Balık
27° 34' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 33"
Satürn
Balık
16° 19' 33"
Uranüs
Boğa
22° 11' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 03"
Lilith
Başak
23° 01' 44"
True Node
Koç
15° 28' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>