Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görüp, küçük kıskançlıklardan vazgeçebilirsiniz. Kıskançlığı ilişkide bir ihtiyaçmış gibi yaşıyorsunuz.

Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız. Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyenarkadaşlarınızın desteğini kabul edeceksiniz.

Bütçenizdeki denge küçük kıpırdanmalara karşı da duyarlı. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir. İstemeseniz de bu harcamaları yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kullanılmaya açık olduğunuz bir oluşum içine katılmanız istenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin bir başlangıç yapacaksınız veçevrenizde çeşitli sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bazı yeni beklentiler içine girebilirsiniz ve farklı planlar yapabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise ikili ilişkilerinizde yoğunlaşamalar olacaktır. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız büyük olmasa da bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugün tüm işlerinizde özenli davranmalı ve ayrıntıları gözden kaçırmamalısınız.

13 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 13 Temmuz saat 07:45-1 Ağustos saat 01:46 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür,  yakın çevrenizde ilgili her türlü meselenin  ev içinde görüşülmesini etkili kılıyor. Eğer kardeşlerinizle ilişkinizde sorunlar varsa, bu süreçte aile çatısı altında bunları hassasiyetle ele alabilirsiniz. Zihnin,  geçmişi, anıları, yaşananları anımsadığı bu süreçte  eskiyi hatırlarız.  Yaşımız ergin veya geçkin olsun fark etmez, çocukluğumuz, ailemiz, güvencemiz  gayet kıymetlidir. Bugüne dek yaşananları şöyle bir düşünürüz. Mutlu ve huzurlu muyuz?  Geleceğimizle alakalı bir başlangıç veya bir bitiş niyetinde miyiz? Ailemizle olan temasımız ne durumda? Bunları,  duygularımızın veya kırgınlıklarımızın  esiri olmadan, kendimize dönük düşünmeden zihnimizi kontrol altında tutmayı başararak ele almalıyız. Saat 11:22 Venüs-Mars ve ardından 17:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümleri, gerek yakın çevremiz ve gerekse karşı cinsle olan temasımızda iletişimin, tarafsız düşünmenin, dinlemenin önemini vurguluyor. İlişkilerinde buna özen gösteren kişilerin kazançlı çıkması mümkün. Bu görünüm sosyalleşmenin, popülerliğin, yolculukların, güzel konuşmanın bir çok kapıyı açacağını işaret ediyor. Pazar gününüz,  yüzünüzü gülümsetici güzelliklere ve  paylaşımlara işaret olsun. Çiçek çiçek sevgilerimle,

13 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşı cinsin hakkınızda düşüncelerine aldırmadan hareket ediyorsunuz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, öğle saatlerinden sonra, kişisel düşüncelerinizi derinleştireceğinizi ve çevresel yorumlarınızı içinizden yapacağınızı gösteriyor., Olayların yönünü geniş tutmalısınız.

13 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, özel hayat vearasında denge kurmakta zorlanabileceğiniz günlerdesiniz. İlişkilerde stresli veya hassas ortamlar oluşabilir. Bazı ilişkilere bağlı kalıp kalmamanız konusunda soru işaretleriniz oluşabilir ya da bu alanda bazı kararlar alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

13 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok açıksözlü olmanız taraftarı değilim. Bazen susmak sorunların büyümesini engeller. Fikirlerinizi açıklamak zorunda hissetmeyin kendinizi.

13 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

13 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 59" R
Ay
Terazi
04° 39' 53"
Merkür
Boğa
04° 04' 19"
Venüs
Boğa
23° 49' 05"
Mars
Koç
13° 55' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 02"
Satürn
Balık
18° 00' 25"
Uranüs
Boğa
23° 25' 10"
Neptün
Balık
29° 24' 14"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 57"
Lilith
Başak
25° 23' 35"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>