Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Defteri kapatmış gibi bir haliniz var. Baharı bekliyorsanız, daha bir yıl var neredeyse. Aslında kalabalığınızdan biri size sürekli kur yapıyor. Fakat bu bir yılışma gibi geliyor size. Doğru, yalnız sizin tepkisizliğinizden sulandı biraz bu yakınlaşma çabası. Böyle insan yoğunluğu içinde sevgili bulunamazsa nerede bulunabilir ?

Bu gün köklü değişiklikler yapma kararı alacaksınız. Bu çok da gerekli. Değişecekler sıralamasında ilk sıraya yakışan sizdiniz ama madem ki sonunda silkelendiniz, demek ki bir şeyleri kavradınız. Bu operasyonun size ilerdeki kazançları yaptığınız dokümanlardaki kadar olmayacak. Biraz geç davrandınız çünkü.

Para sorununuz yok. Geçenlerde verdiğiniz yüklü borcun borç değil, bir bağış şeklinde kabullenildiğini ödeme günü geldiğinde anlayacaksınız. İş yaşamınızda yapmayı düşündüğünüz köklü değişiklikler siz biraz masrafa sokacak. Yakın çevrenizdeki biri para tüketme makineniz gibi çalışıyor.

İş yaşamınızın toparlanmaya, ama hemen arkasından da sizin biraz dağılmaya gereksiniminiz var. Kalabalığınıza şöyle alıcı gözüyle yeniden bir bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişilik olarak başkalarını eleştirmektense kendini eleştirmeyi tercih eder ve yakınlarınızın da yardımı ile kontrol altına alınması gereken özelliklerinizi bir süzgeçten geçirerek öncelikle kendinize ulaşırsınız. Finansal konularda da bugüne kadar yaşanılan şans ve şansızlıkları analiz edersiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 07:11 Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Yaşamınızı yakından ilgilendiren her konuda, öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta sorumluluklarınızın farkında olmaktır. Eyleme geçmeden önce sonuçların nereye varacağını iyi hesap etmeniz lazımdır Saat 20:03 Venüs-Neptün karşıtlık etkisinde, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda durumunuzu titizlikle bir gözden geçiriniz. Zevk aldığınız bir işte çalışıyor musunuz?  Çalıştığınız alanda bilgi ve deneyiminiz yeterli mi? burada çalışmaya devam etmek size ne faydalar sağlar? Gene anlamıyla sağlığınız ne durumda? Bu sorulara yanıt vermenizde Neptün size yol gösterecektir. Nasıl mı? İnancınızı güçlü kılarak ve yaratıcı düşünmenizde yardımcı olarak. Böylece siz, ben bu işte huzurluyum devam edeceğim veya hayır burada bana bir gelecek yok farklı bir alana kayacağım diyebilirsiniz. Ben derim ki, iyice inceleyin ve düşünün. Bu sorulara mantıklı bir şekilde cevap verin. İşte Venüs-Neptün karşıtlığının etkisi budur. Siz dürüstçe cevaplar verirseniz, doğru bir karar vermiş olursunuz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünden itibaren daha anlayışlı ve sakin davranmaya başlayabilirsiniz. Kararsız kaldığınız konuları yeniden gözden geçirmeye başlayacaksınız. Ayrıca, sevdiğinizle ilgili sorunları da çözümlemeye başlayabilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu değişiklikler gündeme gelebilir ya da daha olumlu düşünmeye başlayabilmek için yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Eviniz veya ailenizle ilgili duygusal konuların ilerlemenize engel olmasına izin vermemelisiniz. Alışılmadık yatırımlar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün bazı sorumluluklar dolayısıyla sınırlandığınızı hissedebilirsiniz. Gelecek hedefleriniz üzerinde düşünmeye bakın.

14 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mesaj... Bugün sosyal ilişkilerinize dikkatle yanaşmalısınız. Tüm öfkeniz üzerinizde. İnsanları kırabilir ve fark etmeyebilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,ilişkilerinizde ve sağlığınızı ilgilendiren konularda yanıltıcı ve aldatıcı etkilere karşı son derece dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizdeki hayal kırıklıkları ve sıkıntılar canınızı sıkabilir. Ne olursa olsun moralinizi yüksek tutmaya özen gösterin.

14 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz.Kariyer ortamınızda beklenmedik gelişmelere karşı bir parça duygusal baskı hissedebilirsiniz. Güç ve otorite üzerine kurgulanan çekişmelerden uzak durmalısınız. Rasyonel, sağduyulu vebitirici bir tutumla kariyerinizi parlatabileceğiniz özel bir gökyüzü fırsatına sahip olacaksınız. Gerginliklerden ve baskıdan uzak durmak yararınıza olacaktır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

14 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 10' 57" R
Ay
Aslan
25° 42' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 10"
Venüs
Boğa
19° 46' 27"
Mars
Koç
11° 25' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 29"
Satürn
Balık
17° 47' 04"
Uranüs
Boğa
23° 13' 44"
Neptün
Balık
29° 19' 34"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 59"
Lilith
Başak
25° 01' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:56

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>