Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi elinizin altında sandığınız için kendinize fazla güvenlisiniz. Ama sevgiliniz hayatınızda daha çok yer almak, daha fazla söz sahibi olmak istiyor. Bu haklı isteklere karşı daha dürüst olmalısınız. Bugün bu konuda size sitem edebilir. Açık konuşmak sorun yaratabilir, ama uzun vadede yararını görürsünüz.

Dayanamayıp müdahale ettiğiniz zamanlar oluyor. İş yaşamınızda hersizin doğrudan sorununuz değil unutmayın. Her problem müdahalenizi beklemiyor. Bu yanınızı törpülemeniz halinde, çalışma arkadaşlarınızın size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. İnsanın maddi durumunda da sürekli aşama kaydetmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama bunun tümüyle size bağlı olmadığını da biliyorsunuz. Yine de bugün planlar yapacaksınız.

Bugün, beklettiğiniz canınızı sıkan bir konuda artık karar vermeniz için size baskı yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan özel bir arkadaş ziyareti yapacaksınız. Bu buluşmadan dönüşünüz, biraz umutsuzluk içinde olacak. Sizi üzmeye çalıştıklarına inandığınız bazı insanların gerekçeleriyle ilgili araştırmalar içine gireceksiniz. Tartışmalı, yorucu gecelerden sonra kendinizi bitkin hissetmeniz, sizde bazı ilişkilerinizi mesafelendirme düşüncesi geliştirebilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:20 Venüs-Pluto olumlu görünümü, parasal kazanç ve kariyer anlamındaki işlerinizde ilerisi adına umutlandırıcıdır. Kişi izleyeceği yol ve yöntemleri, ulaşmak istediği zirveyi kafasının içinde sağlam bir zemine oturtmalıdır. Kesinlikle güven içinde yaşamak amacındadır. Bu amaçla, ilerlediği yolda asla yılmaz ve elde edene kadar çabalar. İlişkilerini sağlam tutmaya özen gösterir. Çünkü bunun kendisine kazandıracağı faydaların gayet iyi bilincindedir. Pozitif yönü ağır basan bu görünüm, üretimin ve verimliliğin işareti olduğu gibi, kişinin geleceğe yaptığı bir yatırımın da  simgesidir. Saat 08:51 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, meseleleri detaylı bir şekilde gözden geçirmenizi sağladığı gibi,  işlerinizi hızlı bir şekilde yapabilmenizde yardımcıdır. Bazı çalışmalarınızın sonuçlarını alabilir, yenileri için ön hazırlıkta bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki insanları eleştirel bir gözle izleyebilirsiniz. Başkaları da, size ve  davranışlarınıza bugün daha fazla dikkat edebilirler. Mesleği kişisel bakım, yazarlık, hesap uzmanlığı olan kişiler başarılı işler çıkabilirler. Titiz ve sistemli çalışmakta yarar görüyorum. Saat 17:27 Ay-Mars görünümü,hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, ince eleyip sık dokumanın işareti olan bu enerji, özgür hareket etmek bireyin önünde engel oluşturur. Kişi kendini kıstırılmış gibi hissedebilir. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Kazançlarınızın ısrarcı davranışlarınızla birlikte paralel ilerlemesi, içsel güveninizi arttırıyor. Aşk yaşantınızda ilginç gelişmeler gündeme gelecek. Aşık olmak isteyecek ve yeni duygulara kendiniz hazır hissedeceksiniz.. Karşı cins ile aranızda sıra dışı çekim oluşabilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni plan ve projelere başlayabilirsiniz, birliktebirliği yapabileceğiniz kişilerle ilgili seçimleriniz olabilir. Hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor. Hatırlanacak işler ortaya koyabileceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hemde bedensel anlamda yorgunluklarınız iyice arttı. Yakınlarınızla ilgilendiğiniz gibi biraz da kendinize vakit ayırmalısınız.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir işle uğraşacaksınız ve duygusal yönünüzü ortaya koymayı başaracaksınız. Zamanınızı ve enerjinizi boşa harcamamaya, net olmaya çalışın. Sizinleyapanlar kazançlı çıkabilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlıkla ilgili evhamlı davranmaya eğilimli olabilirsiniz. İşinizle ilgili bitirilmesi gereken konuları temizleyebilirsiniz.Sağlık konusunda gereksiz endişelere kapılabilirsiniz. Tüm hizmet alanınızdaki birikmiş işlerinizi toparlayıp sonlandırmak için planlama yapabilirsiniz. Detaycı, titiz ve kılı kırk yaran bir tavırla ilerleyebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızın sağlık kontrollerini yaptırabilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:52'de Başak burcuna geçiyor. Bu hafta sonu Başak burcunun dikkatli, detaylara önem veren, titiz, planlı enerjisini yararınıza kullanabilirsiniz. Verimli bir çalışkanlıkla rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapabilir, işlerinizi veya evinizi yoluna koyabilir,planı çıkarabilir, dağınıklıkları toparlayabilir, yarım kalan işleri bitirebilir, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapabilirsiniz. Muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenme, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapma, fırında ekmek türü hamur işleri yapma, vitamini bol ve tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle veya besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün.Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Bugünün en güzel açısı Merkür ve Venüs kavuşumudur. Zihinsel gerginliklerden uzak, kolay ve huzurlu bir iletişim kurmak için uygundur. Yaratıcı zekanızı rahatlıkla kullanabileceğiniz ve güzel yazı, resim çizmek veya edebi bir biçimde kendinizi ifade etmek için kullanabileceğiniz olumlu bir transittir. Ticari konularda uyum sağlamak ve para kazanmak için de uygundur.Sevgi sözcükleri kolayca ağzınızdan dökülebilir. Sözleriniz ile insanların kalbini kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz güzellik ve estetik konularına yoğunlaşabilir. Güzel konuşma ve yazma alanında becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Konuşmalarınız samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak duygu ve düşüncelerin paylaşılabildiği ve uyum dolu bir beraberlik ortaya koyabilirsiniz.Doğa gezileri, doğayla baş başa alanlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Kişiler veya gruplar arasında uyum ve denge yaratacak biçimde arabuluculuk yapabilirsiniz. Finans vealanında zekanızı kullanabilir ve mali yönden sizi rahatlatacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanat üzerine tüm alanlarda yeni bir çalışmayı tamamlamak için güzel bir fırsattır.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 44' 51" R
Ay
Başak
02° 42' 43"
Merkür
Boğa
00° 31' 01"
Venüs
Boğa
20° 29' 43"
Mars
Koç
11° 52' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 47"
Satürn
Balık
17° 49' 31"
Uranüs
Boğa
23° 15' 46"
Neptün
Balık
29° 20' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 47"
Lilith
Başak
25° 05' 37"
True Node
Koç
14° 52' 40"
Son Güncelleme : 16/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>