Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sizin ilkelerinizin onu baskıladığını düşünüyor. Aşk ilişkilerinde bazı katı prensipleriniz var. Bunları vazgeçmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor.

Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için tutucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Bunu başarmanız halinde, bu tekliflerden biri hayatınızı şekillendirebilir.

Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak. Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızda büyük masraflarınız oluyor

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir darbe yiyebilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hoş bir arkadaş gurubunuz var. Ortak zevkleri paylaşıyorsunuz. Düşündüğünüz kaçamakta onlardan birkaçıyla birlikte olmayı hedefliyorsunuz. sıcak günlerin geride kalması sizi üzüyor. Doğru dürüst yaşayamadığınız yaz mevsiminin ağır, ağır bitmesine kederleniyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bir kaçamak yapıp birkaç gün tembellik yapmak istiyorsunuz.

15 Ekim 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 08:27-14:20 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Aşk hayatınız, çocuklarınız, kısaca hayatı güzel hissettiren konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Saat 10:50 Merkür-Uranüs karşıt görünümü, kendinizi olduğunuz gibi ortaya koyma ve artık bazı durumlara isyan ederek karşı çıkma arzunuzun göstergesidir. Cesaretle ilerlemek ve kendi yolunuzu çizmek niyetindesiniz. Ancak partneriniz veya ilişki içinde olduğunuz diğer insanlar sizi işbirliğinde bulunmaya çalışabilirler. Oysaki geçmişle tüm bağlarını kopararak yeniye adım atmak isteyen Koçlar bu çağrıya uymak istemezler. Peki, ne yapılmalıdır? Tabii ki köprüleri yıkmadan aklı başında düşünmeli, inandığınız değerlerinizi karşı tarafa taviz vermeden iletmeli ve onun da ne söylemeye çalıştığını anlamalı, sizi böyle bir isyana sürükleyen nedenler üzerinde fikirlerinizi ortaya koymalısınız. Saat 14:20 Ay-Başak burcu hem bedensel hem de ruhsal sağlığımızın önemini vurgularken, işlerimizi titiz şekilde yapmamız gerektiğini hatırlatıyor. Çok fazla yoğunluk altında çalışmak, çalışma tempomuz içinde zorluklarla karşılaşmak bir de müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizi biraz yorabilir. Ancak işimiz gereği ise, bizim de buna uymamızda yarar var. Saat 15:28 Mars-Chiron karşıtlığı, çalışma hayatımız ve bizim için önemli konularda yoğunlaşırız. Biz verimli bir şekilde çalışmak, sağlıklı yaşamak, kararlarımızı uygulamak, sorunlarımızı çözmekten yanayız. Tabii ki bu isteklerimiz gayet doğaldır. Ancak kontrol dışı gelişmelerle karşılaştığımızda, yani evdeki hesabımız çarşıya uymadığında kendimize yüklenmememiz olumsuz düşünmemiz, sinirli tepkilerde bulunmamamız, hayata pes etmememiz lazım. Hele bir de kader kurbanı gibi kendimizi görürsek, o zaman nasıl verimli çalışabilir, sağlıklı olabilir, gerekli düzenlemeleri yapabiliriz ki? İşte bu karşıtlık bize sakin olmamızı, sorunlarımızı bilinçli bir şekilde ele almamızı söylemektedir. Hepimiz için mutlu, keyifli bir Pazar günü olsun. Kalben sevgilerimle,

15 Ekim 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalabalıklara öncülük edeceğin bir gün. Sağlık programları ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Planların bir anda değişebilir.

15 Ekim 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığın belirsizliği kabullenme arzunu artırırsan sorunların, kaosun ve karışıklığın kendiliğinden çözüme kavuştuğunu fark edeceksin.

15 Ekim 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda sevdiklerinizle ilgili konularla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak biraz daha iyimser olmaya çalışın.

15 Ekim 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Venüs'ün Terazi'ye geçmesiyle birlikte aşktan ve ilişkilerden yana şanslı bir döneme ilerliyoruz. İlişkiniz yoksa karşınıza ciddi bir kişi çıkabilir ya da mevcut ilişkinizde keyifli bir dönem geçirebilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz insanla konuşmalarınızda ters ve agresif etkiler altında olacaksınız. Birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz.

15 Ekim 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Denge, düzen, hak, hukuk, adalet, sanat, ortaklık, eşitlik, romantizm, evlilik gibi önemli konuların temsilcisi Venüs yönettiği burç olan Terazi'ye geçiş yaparak sizin 7. evinize yerleşiyor. Demek neredeyse bir ay boyunca ikili ilişkilere ekstra özen göstereceğiniz bir dönemdesiniz. Özel ya dahayatınızdaki insanlar sizinle aynı fikri paylaşarak uyum içinde ilerlemek isterler. Bu güzel dönemden faydalanın.

15 Ekim 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

15 Ekim 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>