Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık durağanlaşmış beraberliğinizden ne bekleyebileceğinizi düşünmeniz gerekiyor. İyi baktığınız zaman ilişkinizin artık dostluğa dönüştüğünü, çoktandır sevgili olmadığınızı göreceksiniz.

Çalışma hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu, oradaki yapay insan ilişkilerini bugün ve yarın tamamen unutmak istiyorsunuz. Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız.

Maddi probleme düşmekten nefret ediyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz. Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor.

Bugünlerde sık, sık hayata küskün gibi bir davranış içine giriyorsunuz. Bunu yaşamınızdaki temel sorunları bir gözden geçirerek yok edebilirsiniz. Hayata küsmeniz için geçerli bir sebebiniz yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir dostunuzla bugünlerde bir küslük halindesiniz. Aranıza giren bu soğukluk sizde buruk bir kızgınlık yaratıyor. Vicdanınızın pek rahat olmadığını hissediyorsunuz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Bu da bu ilişkiyi yeniden sorgulamanıza neden oluyor ve istismar edildiğinizi, hep verici olduğunuzu görüyorsunuz. Bütün bunlara rağmen bugün onu aramadan yapamayacaksınız.

15 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:23 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ayın ılımlı ve sezgilerinizi yükseltici enerji desteğiyle bir çok soru cevap bulabilir. Arınmak ve geçmişe ait her türlü olumsuzluktan kurtulma arzunuz gayet yoğundur. Saat 11:27 Güneş-Chiron karşıt görünümü,  birileri tarafından kurtarılmayı beklemek yerine, işinize, kendinize ve sağlığınıza dikkat ederek hayatınızı olumlu yönde düzenlemeniz gerektiğini gösteriyor. Kendiniz için en doğrusunu yine siz bilirsiniz. Ancak kendinize gerçekçi bir şekilde bakmanızda yarar var. Eksiklerinizin ne olduğunu, nasıl yaşadığınızı, çalıştığınızı, neleri fazla dert ettiğinizi şöyle bir düşünün. İşte o zaman sizi rahatsız eden pürüzleri ayıklayarak her anlamda şifaya kavuşursunuz. Saat 22:46 Ay-Neptün kavuşumu, şifa verici huzurlandırıcı ve kendimizi akışa bırakmamızı sağlayıcı olan bu enerji, ruhsal manada rahatlatıcı ve inancı güçlendiricidir. Saat 23:26 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassastır.  Sorunlarla  mücadele etmek istemeyiz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek durumundayız. Gönlünüzce bir bayram günü  geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay'ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız. Aynı enerjiyi çevrenizden de bekleyebilirsiniz. İlişkinizin sınırlarını ayarlamak sizin elinizde. Diş problemleriniz olacak..

15 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstediğinizi alabilmek için sizden ne beklendiğini bilmeniz gerekiyor. Yeteneklerinizi ve bilginizi cilalayarak sunmanız gereken değişiklikleri yapmanız size iyi gelecek. Olumlu değişiklikler yolda. Daha azıyla yetinmeniz gerekmiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarıyla daha fazla paylaşım içinde olacağınız zamanlardasınız. Gün içinde yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. İlerlemenizi sağlayacak akıcı temalar söz konusu. Duygusal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsızlık ve belirsizlik yüzünden keyifsiz olabilirsiniz. Fakat güne istekli başlayacaksınız. Özellikle yapmanız gereken işlere dikkatinizi odaklayabilirsiniz ve böylece karmaşık duygu ve düşüncelerden uzaklaşabilirsiniz. Üstelik yaşam enerjiniz ve isteğiniz yüksek olduğu için sorunlar ile başa çıkabilirsiniz. Gün içinde karşılaştığınız kişiler ve olaylar sizi heyecanlandıracak.

15 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hobilerinize daha fazla yönelip eğlenmek için de bütün fırsatları değerlendireceğiniz güzel bir zaman dilimi olabilir. Ayrıca aşk hayatında da yeni teklifler ve kişiler gündeme gelebilir. Hayatın olumsuz taraflarını görmezden gelerek zevk veren her tür uğraşa yönelebilirsiniz.

15 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde alacağınız bir haber, kafanızı karıştırabilir. Fazla düşünmeden tepki gösterebilir, ani kararlar alabilirsiniz. İş arkadaşlarınız ve komşularınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmeyin.

15 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hem ruh hem beden sağlığınıza odaklanabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için hala uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir.Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Maddi destek imkanı bulabileceğiniz bir konumdasınız. Beklentiniz dışında gelişen olaylara karşı daha sağduyulu ve kabullenici bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak aldatılmalara ve istismara açık bir durumdasınız.

15 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

15 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 45" R
Ay
Başak
19° 04' 37"
Merkür
Boğa
02° 17' 52"
Venüs
Boğa
22° 11' 43"
Mars
Koç
12° 55' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 55' 10"
Uranüs
Boğa
23° 20' 35"
Neptün
Balık
29° 22' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 12"
Chiron
Koç
21° 34' 59"
Lilith
Başak
25° 14' 49"
True Node
Koç
14° 54' 26"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>