Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Bu çabanızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortalama bir tavır herkesi memnun edebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek tanışık olmadığınız biriyle, bugün ortak sevinçler içinde olabilirsiniz. Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize uzun zamandır ilk kez sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz. Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, hayatın dayatmaları, maddi-manevi sıkıntılarından uzaklaşmak ihtiyacımızın göstergesidir. Değişim ihtiyacı öylesine yoğundur ki, olumsuz gelişen en ufak bir olay dahi bizi rahatsız eder. Bir iki gün boyunca etkili olacak bu enerji, alışverişlere dikkat etmek bütçeyi aşmamak gerekiyor. Doğru mu yanlış mı olur diye düşünmeden kısa süreli bir flört yaşayabiliriz. Eğer ilişkimizde sorunlar varsa, bu görünüm alışılmışın dışında tepki vermenize neden olabilir. Bu görünüm kendi değerlerimize daha fazla önem vermenin işaretçisi olduğundan, bize zorluk çıkartan değil, bilakis yenilik sunan kişilere yönelmemizi sağlıyor. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünümü, partneriniz ve ailenizle aranızdaki maddi-manevi paylaşımların önemi büyüktür. Desteklenmek, güvenmek ve güçlenmek istersiniz. Saat 12:40 Ay-Neptün görünüm etkisinde, çevrenizde huzur ve güzellik ararsınız. Sevdikleriniz yanınızda olsun istersiniz. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alınganız. Bize sarılacak bir dost ararız. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini huzurlu hissedeceksin. Ailenle ilgili farklı bir gün seni bekliyor. Bir aile büyüğünle yeniden iletişime geçebilirsin.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek bugün için zor olsa da onlardan gelecek maddi yardımlar sayesinde kendinizi bir o kadar mutlu hissedebileceksiniz. İçinden çıkamadığınız bazı durumlar için onlardan gelecek sürpriz bir yardım sayesinde karamsar düşüncelerden kurtulabilir ve önünüze çıkan bu ışıklı yolda güvenle yürüyebilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız işlerle ilgili risk alabileceğiniz, cesur atılımlar yapacağınız bir gündesiniz. Aldığınız kararları uygulamaya geçirmeden önce riskleri de hesap etmeniz uygun olacak. Düşünmeden hareket etmemelisiniz. Bu arada evinize ve korumak istediklerinize yönelik işler de gündeme gelebilir. Duygusal alanda bocalama mümkün.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetkinizi aşan konulara karışmayın. Aksi halde herhangi bir sorunda sizi suçlu ilan edebilirler. Dikkatli olmanız yeterli. Mali konularda size destek verenler de var.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınız üzerinizde gerginlik yaratabilir. Sevdiğiniz insanla ve varsa çocuğunuzla anlaşmanız kolay olmayacak. Olaylara daha sakin tepkiler verin.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünde, cesaretle ortaya attığımız niyetleri somut gerçeğe dönüştürmek için uygun bir zemin var. Çalışkan ve sebatkar olmak ideallerimizin gerçekleşmesine yardımcı olur. Bugün Venüs ile Uranüs arasındaki sert görünüm sosyal ilişkilerde hak, hukuk, adalet konularını ön plana çıkarır. Partnerinizle uyumu yakalamak için çaba sarf edersiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 42' 14"
Ay
Kova
27° 54' 41"
Merkür
Koç
17° 58' 32"
Venüs
Boğa
03° 53' 31"
Mars
Koç
01° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 46' 46"
Uranüs
Boğa
22° 28' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 26"
Lilith
Başak
23° 35' 53"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>