Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz.Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz. Gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz yada anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün gelişmeler karşısında oldukça kararlı olacaksınız ve iradeli olarak hareket edebileceksiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız.

Maddi konulardaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa bazı kazançlar elde edebilirsiniz yada bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz.

Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Çevrenizdeki insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için içsel gelişmelerin önem kazanacağı bir gün olacaktır. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizi yorabilir.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 01:09 Ay-Pluto kavuşumuyla başlayacak. İşimize, sorumluklarımıza önem vereceğiz. Daha dikkatli ve derinlemesine düşünmeden, iyi incelemeden kararlar vermeyeceğiz. 18 Şubat tarihine kadar etkili olan Merkür gölgeli günlerindeyiz. Özellikle ilişkilerde,ortaklıklarında anlayışlı olmamızda yarar var. Saat 17:54 Ay-Venüs görünümü,ilişkilerimizde  sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Venüs iyi bir destek sunduğu için,  uzlaşıya, huzura, sevgiye olan ihtiyacımız gayet yüksek olacak. Saat 22:17-17 Şubat saat 02:13 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde kendinizi baskı altında hissedersiniz. Sanki dış dünya sürekli olarak üzerinize geliyor gibi sanırsınız. Kendinize fazla yüklenmeden, şöyle sakince ne gibi problemler var? bunları bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Bu kafidir. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Şubat 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Enerjinizi dengeli kullanmalısınız. Çalışma alanınızda belli bir konumu korumak istemeniz yüzünden sinirli ve huzursuz oluyorsunuz. Ortak görüşlerinizi alacağınız özel dostlarınızın fikirleri önem kazanacaktır..

16 Şubat 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız. Ancak, bu konunun hangi yollarla veya nasıl gerçekleşeceğine ilişkin detaylar sürekli değişkenlik gösteriyor. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz gerçekleştirmek istediğiniz bir konuda sizi eleştirebilir. Fevri çıkışlar yerine onları ikna edebilir ve desteklerini alabilirsiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız ve özel hayatınızda sizi zorlayacak ve fikirsel ayrılıklara sebep olabilecek etkiler sözkonusu iken, içinizde duyguları biriktirip bir anda söylemek yerine, sizin için sorun teşkil eden konuları sakinlikle paylaşmanız faydalı olacaktır.

16 Şubat 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatıyla ilgili bazı konular aklınızı kurcalayabilir. Evde yaşadığınız bir sorun varsa veya herhangi bir sorun ev ortamına yansıyorsa, radikal bir hamle yapıp problemi kökünden çözmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 49' 18" R
Ay
Başak
28° 10' 32"
Merkür
Boğa
03° 19' 32"
Venüs
Boğa
23° 08' 36"
Mars
Koç
13° 30' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 16"
Satürn
Balık
17° 58' 15"
Uranüs
Boğa
23° 23' 16"
Neptün
Balık
29° 23' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 18"
Lilith
Başak
25° 19' 57"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 18/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>