Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostlarınız, ilişkinizi tencere ve kapağı benzetmesiyle tanımlıyorlar. Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var

İşyeriniz birkaç güne kalmadan bazı sorunları sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var. Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. Bunu yenebilirsiniz.

Paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir. Ama beri yanda paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir. Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle duygusal anlamda değişim, gelişme ve sorunların çözüme ulaşacağı sürecin başlangıç tarihidir. Hatalarınız, geçmişiniz ve kökleriniz ile yüzleşir ve yüzleşmeden galip olan taraf olarak çıkarsınız. Moraliniz de daha önce olmadığı kadar iyidir. Tüm bilinçaltı sorunlarınızı kolaylıkla halledersiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar   özgür düşünmenin,  güçlü  bir şekilde kendinizi ifade edebilmenin simgesi olan Ay-Yay burcu seyriyle güne adım atıyoruz. Saat 04:34 itibariyle etkili olacak bu enerji geçişi, başkalarından farklı kılan yönlerinizi topluluklar içinde ifade edebilmenizi sağlıyor. Hayatı güzel yönleriyle ele almanızda destekleyici oluyor.  Popülerliğiniz sayesinde, diğer insanlarla işbirliğinde bulunarak güçlüklerin üstesinden gelebilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişiler, hayatın gidişatı, içinde bulundukları zorlu koşullar hakkında sizinle dertleşmek niyetinde olabilirler. Saat 06:29 itibariyle gerçekleşecek Satürn-Neptün zorlu bir görünümü,  yurtdışı işlerimiz, yüksek eğitim veya başka bir şehre yerleşimle ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Bunları halletmek pek kolay değil veya bir daha bakmak gerekecek. Artık yolunuzu hedefinizi ne istediğinizi belirlemelisiniz. Bu sizin için çok faydalı olacaktır. Gerçekçi hayaller kurmalısınız. Düzgün çalışmalara özen göstermelisiniz. Aceleci kararlar vermemeli ve pes etmemelisiniz. Kendinizi geliştirmeli ve dışa açılmalısınız. Saat 21:48 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, adil düşünmemiz, tarafsız hareket etmemiz,  kendimiz kadar bir başkasının da önemli olduğunu kabullenmemizi gerektiren durumlar yaşatabilir.  Ilımlı konuşmakta, dengeyi muhafaza etmenin faydası büyüktür. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmenizi diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizin ön plana çıkmasından hoşlanıyorsunuz. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz. Yüreğiniz onların problemlerine ortak olmayı arzuluyor ve radikal kararlar almak istiyorsunuz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu sinirli hissedebilirsiniz. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmenizde ve düşünmeden konuşmamanızda fayda var. Zira, sözlerinizin uzun süreli etkileri veya sonuçları olabilir. Yabancılarla veya aileyle ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler ya da ticaretle ilgili konular isteneni vermeyebilir veya stres nedeni olabilir. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorumluluklar olmakla birlikte yabancılardan çok şey öğrenebilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Kendinizi duygusal karmaşa içinde hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız daha iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeylere odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde başarılıgörüşmeleri yapabilir, finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinlikler ve davetlerde bulunabilir, dostlarınız ve partnerinizle keyifli zaman geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve yabancılarla olan işlerinizde cesaretsizlikler oluşabilir. Kalıcı kararlardan kaçının. Olayları gereğinden fazla ciddiye almamanız yararınıza olacak.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi ve zihinsel konulara karşı ilginiz artabilir.Uzak ve bilhassa yurt dışında olan bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. İletişiminizin ve etki alanlarınızın daha yayılmacı ve ısrarcı olabileceğini fark edeceksiniz. Agresif yaklaşımlardan ve değişken bir ruh halinden uzak kalmaya uğraşabileceksiniz.

18 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta sonunu gergin geçirebilirsiniz. İki düşünüp bir söylemeli Sevgili Koçlar. Dolayısıyla söylemlerinize ve seçtiğiniz kelimelere dikkat etmenizde fayda var. Aksi halde zararlı çıkan siz olabilirsiniz. Yabancılarla veya aileyle ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler ya da ticaretle ilgili konular beklediğiniz verimi alamamak canınızı sıkabilir.

18 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 32' 44" R
Ay
İkizler
24° 36' 49" R
Merkür
Koç
24° 22' 35"
Venüs
Boğa
13° 51' 49"
Mars
Koç
07° 45' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 30"
Satürn
Balık
17° 26' 03"
Uranüs
Boğa
22° 56' 59"
Neptün
Balık
29° 12' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 56"
Lilith
Başak
24° 29' 46"
True Node
Koç
15° 08' 24"
Son Güncelleme : 10/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>