Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaşınızın sevgilinizle ilişkisinden hiç hoşlanmıyorsunuz. İkisinin gereksiz bir yakınlık içinde olduğunu düşünüp canınızı sıkıyorsunuz. Onu kıskanıyorsunuz denilebilir. Ortada sandığınız gibi bir durum yok.

Çalıştınız ve başardınız. İşinize olan bağlılığınız ve kişisel yeteneklerinizyaşamında önünüzü açıyor. Yeni tekliflere, yeni atılımlara hazırlıklı olun. Daha çoğunu başarmamanız için bir neden yok.

Parasal konularda şanslı bir döneme girmek üzeresiniz. Harcamalarınızda biraz daha dikkatli olursanız tüm maddi sıkıntılarınızdan kurtulabileceksiniz.

Aşk yaşamınızdaki problemi çözmek için çaba harcamalısınız. Konuşarak ne kadar yersiz kuruntu yaptığınızı anlamak sizi mutlu edecek

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanan bir takım gelişmeler, olaylara daha gerçekçi bir gözle bakmanızı ve değerlendirmenizi sağlayabilir. Bu sayede yeni düzenlemeler yaparak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

19 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 08:27 Kova burcunda oluşacak ilkdördün, bağlı bulunduğunuz grup veya çevrenizdeki insanlarla ilişkinizi, amacınızı ve hedeflerinizi gözden geçirmenizi sağlıyor. Probleme yol açan her kim veya her ne varsa onunla mücadeleden yanasınız. Bireysel ihtiyaçlarınızı daha fazla önemseyebilir, liderlik gücünüzü ortaya koyarak sözünüzü dinletmek istersiniz. Özellikle geçtiğimiz hafta sorun çıkaran ve hala düzelmeyen bazı sıkıntıları bugün gidermek niyetinde olabilirsiniz. Bir hafta önce adım attığınız işlerin, doğru yönde ilerleyip ilerlemediğine bakma zamanıdır. Aslında sorumluluklarınız nedeniyle yorgunsunuz. Bu yüzden de üzerinizdeki baskıları nasıl gidermeniz gerektiği hususunda kafanızın içinde planlamalarda bulunabilirsiniz. Bütün bunlar doğal olarak gün boyu endişeli tepkilerde bulunmanıza, kimseye güvenmemenize, bütünlük oluşturmakta zorlanmanıza neden olabilir. Başkalarının ihtiyaçları ile sizin istekleriniz arasında çatışma meydana gelebilir. Maddi ve manevi yönden kendinizi güvende hissetmeniz zorlaşır. Yapılması gereken öncelikle sakin olmak ve yapıcı çözümlerde bulunmak için mantıklı düşünmektir. Saat 10:19-14:21 saatleri arasındaki Ay-Boşluk süresinde, ileriye yönelik olarak düşünülen bir takım planlamalarda, sosyal ilişkilerimizde, girişimde bulunmak istediğimiz konularda kafa karışıklığı yaşamamız ve önümüzü görmekte zorlanmamız mümkündür. Sabırsız davranabiliriz. İdeallerimize yabancı olabiliriz. Ümitlerimizin azaldığını bile hissedebiliriz. İlişkilerimize dikkat edelim.Saat 13:13 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, finansal ve çalışma hayatımızla ilgili konuları daha derinlikli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük iyi bir analizde bulunacağız. Nasıl bir planlama yapmalıyız, ne yaparsak kazançlı çıkarız bunlara bakacağız. İşimize gücümüze ağırlık vereceğiz. Verimli ve sağlıklı bir şekilde hayatımızı düzenleyeceğiz. Saat 14:21 itibariyle Balık burcunda ilerleyecek Ayın ılımlı ve sezgilerinizi yükseltici enerji desteğiyle sezgilerimiz bir hayli yükseliyor. Aşkı, tenimizde, yüreğimizde hissetmekten yanayız. Bu enerji altında ruhumuz huzur bulmak ister. Her türlü olumsuzluktan, tuhaflıktan uzak durmak isteriz. Gün boyunca, arzu ettiğiniz gelişmelerle karşılaşmanızı tüm kalbimle temenni ediyorum. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir partiye giderken, Nasıl giyinmeliyiz? Nasıl eğlenmeli?

19 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir. Detaylara odaklanmanız durumunda problemleri engelleme veya çalışmalarınızın sonuçlarını alma şansı bulabilirsiniz. Aksi takdirde, sorunlar yaşanabilir. Daha az konuşup daha çok aktiviteye geçme zamanı. Olumlu değişikliklere konsantre olun. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kararsızlıklar, belirsizlikler, şüpheli durumlar ya da dalgınlıklar bugün yine gündemde olabilir. Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir. Dolayısıyla, gerekli konuşmaları ve görüşmeleri (erken sabah saatleri hariç)gün içerisinde yapmakta fayda var.

19 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni koşullar olabilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin kalmalısınız. Ani tepkileriniz herkesi şaşırtabilir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz zamanlar var. İlerleyen saatlerde parasal konular gündeminizi daha fazla meşgul edebilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz. geliştirmeye çalışarakyerinizde göze batmayı hedefliyorsunuz. O kadar hırs yapmışsınız ki insanlar sizi yanlış anlayabilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda parasal konularda zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla arkadaş ortamlarınızda güzel planlar içinde olacaksınız. Öğleden sonra üzerinize bir sakinlik gelebilir.

19 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yataktan kalkmakta zorlanabilir, vücut direnciniz çok yüksek olmayabilir, içsel anlamda kendinizi nedensiz yere huzursuz hissedebilirsiniz. Başkalarını memnun etmek adına kendinizi çok fazla yorabilirsiniz. Bugün kendinizi yaratıcı çalışmalara verin, bol bol dinlenin, kendinizi çok fazla yıpratmayın, gereksiz yere yormayın.

19 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 39" R
Ay
Balık
12° 31' 50"
Merkür
Koç
18° 33' 53"
Venüs
Boğa
05° 08' 58"
Mars
Koç
02° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 41"
Satürn
Balık
16° 51' 58"
Uranüs
Boğa
22° 32' 25"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Başak
23° 42' 41"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>