Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun vadeli bir karar vermek için hazır değilsiniz. İlişkinizdeki uyum size de, ona da yetiyor. Sizinle ilgili önemli planları var. Bugünlerde bu planlarını sizinle paylaşabilir.

Önümüzdeki günlerde karşınıza çıkacak bir gelişme kariyeriniz için önemli bir adımın başlangıcı olabilir. İşyerinizde seviliyor, sayılıyorsunuz. Bu izlenim size yeni teklifler getirebilir.

Tahmin etmediğiniz bir ödeme bütçenizi altüst edebilir. Bu sıkıntıyı hemen giderecek bir gelişme sizi rahatlatacak. Geçici sıkıntıları iradenizle yok etmeniz hayli güç.

Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız. Son günlerdeki uykusuzluklarınızın peşinden, baş ağrılarınıza başka gerekçeler aramanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en güvenli olan seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Eğer profesyonel bir atılım yapmak niyetindeyseniz, bunun artılarını ve eksilerini hesaplarken riski sıfır olarak ele alamazsınız. Bugün sürprizi bol bir davetiniz var. Evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Değerlendirip tüm gerginliklerinizi atabilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 04:25 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 09:28 Merkür-Satürn görünümü, düşüncelerimizi, isteklerimizi kendimizden emin bir şekilde dile getirmemizi sağlıyor. Saat 11:39 Ay-Jüpiter görünümü, sorumlulukların farkında olarak, işlerinizi dikkatle yapmanın göstergesidir. İyi niyetli düşünmeye gayret edersiniz. Bazı meseleler sizi yorar, düşündürür. Ancak siz üstünüze düşen bir şey varsa, insanlara gönülden yardımcı olursunuz. Saat 20:06 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız. Saat 22:12 Ay-Mars görünümü, hem iç dünyanızda huzur bulmanızı, hem maddi ve manevi çıkarlarınızı korumanızı hem de yapmak istediklerinizi gözden geçirmenizde yardımcı olacaktır. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,  

19 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin sorunları yüzünden, başınız ağrıyabilir. Bugün, göğüslemek zorunda kalacağınız problemlere karşı kendinizi hazırlamalı ve hedefleriniz konusunda bildiğinizden şaşmamalısınız. İsteklerinizi yaşama geçirme konusunda, oldukça belirgin davranışlar içinde olacaksınız

19 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzlaşmacı olmanız veya işlerin istendiği gibi gidebilmesi için yollar bulmanız durumunda endişe yaratan durumların üstesinden gelmeniz daha kolay olabilir. Çekiciliğiniz ve istekliliğiniz işlerinizi kolaylaştırabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Sabah saatlerinde şanslı konular olabilir. Kendinizi geliştirebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşama doğru duygusal farkındalıklar içinde olabilirsiniz. Mücadele edeceğiniz işlerde kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

19 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizle ilgili almış olduğunuz kararları etkili bir şekilde yerine getirebilir ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün, olgun ve tecrübeli insanlardan alacağınız destekler önünüzü açabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gergin olduğu kadar destekleyici açılarla bezeli bir Dolunay sizin kariyer alanınızda gerçekleşiyor. Dolayısıyla yürüttüğünüz proje yahut mesleki bir gelişim konusunda farkındalıklar edineceksiniz. Asi çıkışlarınız ve sıra dışı bakış açınız nedeniyle otorite figürleri tarafından hoş karşılanmayabilirsiniz. Diğer taraftan güven verici iletişim tarzınız sayesinde hukuki bir talebinizi gerçekleştirmeniz söz konusu olabilir. Ailenizle uzak bir yolculuğa çıkma kararı alabilirsiniz. Planlı ve kısıtlı bir bütçe tayin etme durumuna sahipsiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

19 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 05' 53" R
Ay
Balık
18° 33' 36"
Merkür
Koç
18° 49' 30"
Venüs
Boğa
05° 39' 46"
Mars
Koç
02° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 33"
Satürn
Balık
16° 54' 05"
Uranüs
Boğa
22° 33' 51"
Neptün
Balık
29° 01' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 14"
Lilith
Başak
23° 45' 27"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>