Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi, sizin onu sevdiğinizden daha çok sevdiğini düşünüyor. Bu tespitinde haksız da sayılmaz. Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz.

İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz.

Bugün çok sevineceğiniz bir para haberi alabilirsiniz. Küçük bir meblağ ama sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir.

Hiç kimsenin desteklemediği bir gönül ilişkisini bir tek siz onaylıyorsunuz. Onlar sizi çok takdir ediyor ama bu konuda başkalarından eleştiri alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlığı, bu zor dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:03 Venüs-Neptün görünümünde, gerekhayatınız ve gerekse hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz yükselir. Sorumluluklarınız ve fedakarlıkta bulunmak zorunda kaldığınız meseleleri kendinize inanarak, pes etmek yerine bizzat üstüne giderek, idealleriniz doğrultusunda çözebilmeyi isteriz. Duygusal anlamda geçmişi, yaşadıklarınızı düşünürüz. Manevi anlamda bir kuvvete ihtiyaç duyarız. Güzel bir şeyler olmasını tüm kalbimizle dileriz. Saat 08:44 Ay-Jüpiter görünümü, akşamı şenlendiren, ilişkileri güzelleştiren, paylaşımı çoğaltan bir etkidir. Uyum, paylaşım ve tutkular ön plandadır. Kendimizi ifade etmemiz kolaylaşır. Saat 11:36 Ay-Satürn görünümü, yeteneklerimizi değerlendirmede ve istediğimiz alanda başarılı olmada yardımcıdır. İnsanları etkilemek, takdir edilmek, farklı biri olduğumuzu göstermek isteyeceğiz. Bunu fazlasıyla arzulayacağız. Önümüzdeki yolu göreceğiz. Bilgimizi, tecrübemizi fikirlerimizi, davranışlarımızla dışarıya yansıtacağız. Bizi neyin mutlu ve güçlü hissettirdiğini anlayacağız. Başkalarıyla iletişimde bulunarak güçleneceğiz, takdir edileceğiz. Saat 20:08 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. KPSS sınavına katılacaklara kolaylık ve başarılar dileğimle,

20 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerimizi istediğimiz alanda kullanabileceğimizi çevremize ispat etmeliyiz. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket ediyor olmamız, günümüzü iyi kurgulamamıza neden olacak. İsteklerimizdeki artışlar, yaşam kalitemizle paralel ilerlerken, bazı masraflarımızı kısıtlamamız gerektiğini unutmamalıyız.

20 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eşinize ve dostlarınıza güvenin. Hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, yakınlarınızın desteğini geri çevirmeyin. Bazı konularda değişim gerekiyor. Gelecek hayatınızı bu şekilde kontrol edebilirsiniz. Önemli deneyimler kazanabilirsiniz.Günün Atmosferi:Hedeflerimize biraz daha yaklaşabilir, pozitif diyaloglar içerisine girebilir, işbirliklerinde avantajlı taraf biz olabiliriz. Fakat bir anda her şeyin değişme ihimaline karşı acele etmemizde yarar var.

20 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu beklentiler ve kendinizi daha olumlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili konulardan keyif alabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... Dostluklarınıza eskisi gibi değer vermiyorsunuz. Bu sizi sevenlerin gözünden kaçmıyor. Zor durumda kalabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

20 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rutin işlerinizi kolay halledeceksiniz. Üzerinizden çok büyük bir yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Çevrenizdekilere yardım etmek, onlar için birşeyler yapmak size çok iyi gelecek.

20 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğlenceli bir pazar gününe merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz.Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Mesleğinizin sizi ne kadar tatmin edip etmediği üzerine iç hesaplaşması yaşayabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

20 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>