Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi özgür hissetmek isteyeceğiniz ve içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. İlişkiniz ile ilgili bir sorununuz yok fakat bazen tedirgin olmuyor da değilsiniz.

İş yaşamınızda daha çok geleceğe yönelik çalışmalar yapacağınız ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma temponuzda da bir artış belirecek.

Maddi olarak kendinizi bugün çok güçlü hissedeceksiniz ve bu durum sizde bir harcama eğilimi yaratacak. Bu konuda kontrolü elden bırakmamalı ve harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Uzakta olan bir yakınınızdan beklediğiniz haberin gecikmesi yüzünden duygusal yönden kırılgan bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün günlük rutin işlerinizin arasında bir arkadaşınızın hukuki bazı sorunları ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse de, arada arkadaşlık bağı olduğu için prensiplerinizden taviz vereceksiniz. Sevgilinizin ailesinin kaprisleri de bu sıkıntılı ruh halinizin üzerine tuz biber ekecek. Alacağınız bir para haberi moralinizi az da olsa düzeltebilecek.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar gün boyu Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, ailevi değerlerinizi güçlendiricidir. Sınırlarınızı koruma ve sevdiklerinizi sahiplenme arzusudur. Ters bir hareketle karşılaştığınızda, savunmaya geçersiniz. Saat 00:29 Ay-Neptün görünümü, gerçeklerin can acıtıcı hatta huzursuz kılıcı olan yönleri yerine, kendimizi teskin edebileceğimiz bir dünyaya olan özlemimizi işaret eder. Saat 07:59 Ay-Merkür görünümü, şu anda elinizde bulunanları gayet iyi koruyabilecek, kollayabilecek gücü yüreğinizde hissedebilirsiniz. Mütevazı yaklaşımlar gösterebileceğiniz günlük aktivitenizde, sahip olduklarınız kadar olmayı düşündüğünüz her şeyle alakalı, olumlu değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.  Amacınızın gayet iyi farkında olduğunuz için, o amaca giden yolda ne yapılması gerektiğini de sağlıklı bir şekilde belirleyebilirsiniz. Saat 10:07 Ay-Pluto karşıtlığında, evimiz vehayatımızla ilgili konularda huzur bulmak ve güvencemizi sağlamak isteyeceğiz. Saat 17:48 Ay-Mars olumlu görünümü, hangi konuda olursa olsun gayretli davranmanız, çıkarlarınızın farkında olmanız, canınızı sıkan meseleleri çözüme kavuşturmanız yolunda size yardımcıdır. Burada iki noktaya dikkat ediniz. Aşırı hassas düşünmeyin ve kazanmak adına sert tavırlarda bulunmayın. Saat 19:54 Ay-Uranüs zorlayıcı görünümü,  mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Saat 22:20 Merkür-Pluto olumlu görünümü, gayet güçlü bir analiz ile  pürüzlerin çözümlenmesini ve  aklı başında düşünülmesini  sağlar. İş veya özel yaşamınızı bu görünümün etkisi altında pekala düzenleyebilirsiniz. Siz eğer isterseniz her türlü işin altından kalkabilirsiniz. Saat 22:34-22 Ağustos saat 23:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerleri kendi istedikleri yoldan veya kendi yöntemleriyle hareket etmenizi isteseler de, bugünlerde sizin kendi yolunuzdan ve kendi stilinizle ilerlemeniz kritik önem taşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Hayatlarımızda yapmak istediğimiz değişikliklerin veya ilerlemek istediğimiz konuların istenilen şekilde ilerlemesini sağlayacak rüzgar arkamızda! Dolayısıyla, hayat değiştirici (ev, iş, okul, özel yaşam v.b alanlarda)düşünceler ve planlar dikkat gerektiriyor. Gaza basıyor, vites yükseltiyor ve engelsiz şekilde ilerliyoruz. Tek sorun hangi plan ve projeyi ön plana almak gerektiğine karar vermek olacak. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizi ve dostlarınızı biraz zorlayabilirsiniz. Bir yandan onlara karşı son derece sahiplenici davranırken diğer taraftan kırıcı eleştirilerde bulunma eğiliminde olabilirsiniz. Özellikle geçmişe yönelik meseleleri irdelemekten kaçınmalısınız. Çözüm amaçlı girişimleriniz herkes için faydalı sonuçlar almanızı sağlayacak.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AMACINIZ farklı ancak yaşadıklarınız çok farklı. Dostlarınız bile sanki farklı. Yarısı aklınıza yatkın kalanı yüreğinize. Ya siyah olun ya beyaz.

21 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

21 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 13"
Ay
Kova
22° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 47' 02"
Venüs
Boğa
03° 26' 50"
Mars
Koç
01° 15' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 16"
Satürn
Balık
16° 44' 55"
Uranüs
Boğa
22° 27' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 14"
Lilith
Başak
23° 33' 29"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>