Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, ilişkinizle daha çok ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor Sevdiğinizle ilgilenmek isteyebilir ve duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz.

Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Satürn kararlılığınızı arttırırken, aldığınız olumlu etkiylearkadaşlarınızın veya yakın dostlarınızın size destek vereceği çalışmalar yapmak istemeniz mümkün.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Bugün büyük değişiklikler peşinde koşmamakta fayda var. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bununla birlikte geçmişe ait konuları gözden geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Bugün arkadaşlarınızla çok amaçlı bir gezi planlayabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde yakınlaşma ve paylaşımlarda artış görülüyor.

21 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 21 Mart saat 00:45-20 Nisan saat 12:42 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş genel anlamıyla her sene olduğu gibi bu dönemde yaşam gücünüz, kendinizi dış dünyada ifade etmeniz ve kişisel meseleler için yoğun bir enerjiye sahip olmanız açısından destekleyicidir. Kim olduğunuzu dış dünyada ifade etme arzunuz, kendinize olan güven duygunuz yükselir. Özgürce karar verirsiniz. Fiziksel açıdan kuvvetlenir, kendinizi zinde ve sağlıklı hissedersiniz.  İlgi odağı olursunuz.  Liderlik gücü kazanırsınız.  Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, cesaretle yol almanızı sağlar. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins  üzerinde etkili olursunuz.  Flört etmek, kısa  maceralar yaşamak hoşunuza gider. 31 Mart tarihi itibariyle bu geçişi yöneten Mars-Boğa burcunda ilerlemeye başladığında, kendinizi finansal konularda kazanmaya dönük şekilde ifade edeceksiniz. Hedefinizde maddi ve manevi anlamdaki meseleler öncelik taşıyacak. Saat 09:22 Ay-Jüpiter görünümü, güne adım atarken sizleri enerjik kılıyor. Canlanıyoruz ve hayatın güzelliklerini hevesli bir şekilde kucaklıyoruz. Saat 12:57 Ay-Pluto görünümü, toplumsal konular ve bazı önemli meseleler üzerinde  hislerinizi, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. Saat 13:14  Ay-Uranüs kavuşumunda parlak fikirler uyanır zihninizde.  İçinizden bir ses, bugün farklı bir şeyler olmalı, yapmalı ve aynı kalmamalı her şey diye fısıldar size. Cumartesi gününüzün  keyifli, mutlu, eğlenceli ve arzu ettiğiniz şekilde geçmesi dileğimle,

21 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizde biriken enerjiyi bir yerlere kanalize etmek zorundasınız. Bugün aşırı uçlarda davranışlar gösterebilirsiniz. Büyük bir duygusallıkla yaklaştığınız konulara fazla misyon yüklüyorsunuz. Beklentilerinizin karşılığını alamayabilirsiniz. Hak ettiğiniz yerlerde olmak istemeniz en doğal hakkınız fakat sabırlı olmalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün ne olursa olsun tartışmalara girmemeli, ani tepkilerden ve hareketlerden kaçınmalısınız. Ani gelişmeler planlarda değişiklik gerektirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde Aslan burcundaki Jüpiter'in Ay'la olumlu açısı, güne heyecanla ve yeni olanaklara açık başlamamızı sağlıyor. Koç burcundaki Ay'ın Pluton'la olumsuz açısı ve Uranüs'le kavuşumu ise, ani tepkilere açık, ama oldukça hareketli ve enerjik bir günde olduğumuzu gösteriyor. Ani tepkilerden ve hareketlerden, öfkeli kişilerden kaçınmalı, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara karşı tedbirli olmalıyız. Gerilimi doğru yönetebilirsek, ilkbahar geçişini temsil eden bugün de, bahara taze bir geçiş yapabilir ve kendimizi yenilenmiş hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

21 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Koçların biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

21 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

21 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ilişkilerinizi, bu ilişkileri kurduğunuz kişilerin yöneteceği bir gün olabilir. Kontrolü elinizde tutmak için çabalamayın. İdareyi onlara bırakır ve uyum sağlarsanız, hem biraz dinleneceğiniz, hem de eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 51' 21" R
Ay
Balık
14° 56' 18"
Merkür
Koç
18° 40' 03"
Venüs
Boğa
05° 21' 17"
Mars
Koç
02° 26' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 02"
Satürn
Balık
16° 52' 49"
Uranüs
Boğa
22° 32' 60"
Neptün
Balık
29° 00' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 24"
Lilith
Başak
23° 43' 47"
True Node
Koç
15° 22' 48"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>