Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2012, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kıskançlıkları sizi dostlar arasında mahcup ediyor. Ama kıskançlığın asıl nedeninin bu dostluklar arasındaki bir kişiyle doğrudan ilgili olduğunu göremiyorsunuz.

Yeteneğiniz, kararlılığınız beğeniliyor, ama kararlılığınız inatçılığa dönüştüğünde siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor. Henüz zamanınız varken bunu düşünmelisiniz.

Yüklendiğiniz aşırı sorumluluklar sizin genellikle parasız biri olmanıza yol açıyor. Kaçınılmaz sorumluluklarınız dışındakilerden kurtulursanız biraz düzlüğe çıkabileceksiniz.

Eski bir dostunuzun yurtdışında yaşıyor olması onu gözden çıkartmanızı gerektirmiyor. Bu akşam çalacak olan telefonunuz arkadaşınızın sizi son araması olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın önemli bir randevunuz var. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz.

22 Eylül 2012, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında, her yıl olduğu gibi Terazi burcunda seyrini sürdürecek Güneş, genel anlamıyla kendi isteklerimizle, partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın doğal karşılanması ve el birliği içinde hareket edilmesi gereken dönemin işaretidir. İlişkisi mutlu olanlar bu süreçte ortaklaşa hareket etmekten fazlasıyla zevk alırlar. Yani o ve siz, ilişkinizle alakalı her konuda huzurunuzu her şeyin üzerinde tutabilirsiniz. Birbirinize karşı uyumlu davranır, ilişkinize dışarıdan gelebilecek herhangi bir durum için elbirliğinde bulunabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı, karşınıza kibar, kendisiyle barışık bir kişinin çıkması anlamına gelir ki, bu kişi sizinle ayrı görüşte olsa dahi, gayet zarif ve çekici biridir. İlişkisinde sorun olanlar açısından bu durum biraz daha dikkatli olmayı gerektiricidir. Eğer birbirinize karşı duyduğunuz aşk devam ediyorsa, böyle bir seyir altında yapılması gereken her şeyden önce ortaklaşa hareket etmeye çalışmaktır. Yani birlik ve beraberlik duygusu içinde her sorunun üstesinden gelmeniz mümkündür. Diyelim ki, sevginiz çoktan bitmiş ve neredeyse ayrılma safhasındasınız. Bu durumda partnerinizin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkışması ve bunu da gayet nazik bir biçimde yapması mümkündür. Tek yönlü ayrıcalıklar veya özel haklar isteyebilir, olayları kendi lehine değerlendirmeye kalkışabilir.

22 Eylül 2012, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

22 Eylül 2012, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Bir kaosun içinde sürüklendiniz gidiyorsunuz. Dostlarınızı gerçekten çok iyi tanıyacağınız bir gün içerisine girdiniz. Arkadaş kaybı yaşayabilirsiniz.

22 Eylül 2012, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

22 Eylül 2012, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>