Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size gösterdiği yakınlığı bozmamak için azami bir gayret içerisindesiniz. Bazı konularda problem yaşadığınız bu günlerde onu karşınıza almanız sizi hem yalnızlığa itecek hem de en önemli desteğinizden uzak olacaksınız.

İşinizde önemli huzursuzluklara açık bir gündesiniz. İşlerin istediği gibi gitmemesi karşınızdaki insanların size göre ihmalkar davranışlar içerisinde bulunması ve sırf ihmalleri yüzünden bazı kayıplarınızın olması sizi oldukça huzursuz edecek.

Bugün bazı yanlış işlemler yüzünden biraz maddi kaybınız olacak ama en kısa zamanda bu kaybınızı telafi edeceksiniz.

İkili ilişkilerinize dikkat etmeli, öfkenizi kontrol altına almayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi geliştirme anlamında kendinize ayırmaya çalıştığınız zamanı, belli önemler taşıyan başka uğraşlarla doldurmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konudaki tercihlerinizde güçlükler çekeceksiniz. Bilinç altınızda uzun süre hareketsiz kalan düşünceler bu sıralar hareketlilik gösterebilir. Bu yüzden duygusal yargılara ve yorumlara oldukça elverişlisiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 01:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, planlarımızı bir an önce yürürlüğe koyma arzumuzu işaret ediyor. Ancak yanlış bir zaman olabilir. Maddi-manevi açıdan duruma çok iyi bakmak gerekiyor. Çevre değişikliği,hayatı, sağlığımız, yakınlarımızla ilgili meseleler üzerinde dikkatli ve bilinçli olmalıyız. Merkür gerilediği için, tabii ki araştıralım. Yarar-zarar hesabımızı yapalım. Ona göre karar verelim. Bir şeyler gözümüzden kaçmasın. Saat 02:25 Ay-Güneş olumlu görünümü, uzun vadeli düşünmenin işareti. Her konuda bu böyle. Bastığınız yeri, hemhem de özel hayatınızda bilmek istersiniz. Bu enerji birçok açıdan güç aşılayıcıdır. Ancak merdivenleri tırmanırken yavaş ve emin adımlarla çıkmaya çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 22:57 Ay-Neptün kavuşumu, şifa verici huzurlandırıcı ve kendimizi akışa bırakmamızı sağlayıcı olan bu enerji, ruhsal manada rahatlatıcı ve inancı güçlendiricidir. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Umduğunuz gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaratıcılığın ön planda olabilir. Bu anlamda girdiğin sosyal ortamlarda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaracaksın.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış bazı konuları gün yüzüne çıkartmak isteyebilirsiniz. Bazı oluşan krizlere yönelik maneviyatınızın güç kazandığını görebilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dışsal etkilere daha açık ve hayalci olabileceğiniz konular var. Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı anlamaya bakın.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hukuki sorunlarınız sonuçlanabilir ve kendinizi daha güvenli hissedebilirsiniz. Bugünlerde yeni birheyecanı her yönü ile sizi çok sevindirecek.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz her şeyin maneviyatınızla bağlantısı var ve siz sahip olduklarınızı paylaşmayı da biliyorsunuz. Duygusal olarak geçmişe dönüşleriniz fazla olabilir. Gönlünüzden geçenlerin kolaylıkla gerçekleştiğini göreceksiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün genelinde ağır ruhsal enerjilere sahip olacaksınız. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Venüs ve Satürn'ün beş günlük olumsuz etkileşimi kontrol dışı ve bilinçaltı konuların zihinsel kısıtlamalar nedeniyle içinizde baskı ve şüphe oluşturmasına neden olacaktır. Bu etkiyi daha soyut ve içsel yaşayabilir, kendinizi yetersiz ve sevgisiz hissedebilirsiniz. Aldatıldığınız veya eleştirildiğiniz hissine kapılabilmeniz de mümkündür.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla kat kat daha fazla iyimser olabilirsiniz. Bu nedenle, aklınıza estiği gibi davranma eğiliminize dikkat etmezseniz, sonuçları düşünmeyeceğiniz için bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Nerede durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>