Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygunların Ön Planda! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İlişkinizde sorun yaratmamaya çalışın.

Enerjiniz yüksek ve bu da her şeyi yakından takip etmeyi başarabileceğiniz anlamına geliyor. Koşullara uygun hareket etmeyi başardığınız sürece genel olarak pek sorun yaşamayacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gerekmekte.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerin hayatınızı zorlaştırdığı bazı anlar olabilir. Olayları ve bunların yerlerini ayırt etmeyi bildiğinizde, hiçbir konu bir diğerine gölge düşürmeyecektir. Bugün daha sakin ve yüzeysel kalmayı denemelisiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Koç burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak. İçinizdeki coşkuyu dış dünyaya yansıtacak ve etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu bir etki bırakacaksınız. İletişim becerileriniz de oldukça güçlü olacak. Bu enerjiyi doğru yönlendirdiğiniz sürece, bugün hemhem de sosyal ilişkilerinizde başarılı olabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin arttığı bir gün olacak. Bu enerjiyi kullanarak cesaret gerektiren yeni adımlar atabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senin için mantığının geri planda kaldığı bir gün olabilir. Mantık çerçevesinde hareket etmeye çalışsan da bazı durumlarda kalbinin sesini dinlemek seni doğru yola götürüyor. Bugün kararsız kaldığının bir konuda duygusal davranman seni sonuca götürebilir. Finansal olarak kendini koruma altına almak isteyebilirsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınıza ilk geleni uygulamak isteyebilirsiniz. Yeterli hazırlığınız ve desteğiniz olmadan bunu yapmaya kalkmak, istemediğiniz sonuçlar doğurabilir. Özellikle evlilik, ev sahibi olma, aile içi sorunlar gibi önemli konularda daha makul hareket etmenizde fayda var.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ikili ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Sinirlerinize hâkim olmakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Öğleden sonraki saatlerde kendinizi duygusal yoğunluk içinde bulabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün tadını çıkartabilen burçlardan biri olacaksınız. Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün rüyalarına dikkat etmek isteyebilirsin. Gece rüyanda göreceğin şeyler senin için önemli mesajlar taşıyabilir. Bilinç altına attığın birçok şey bu gece tekrar karşına çıkabilir. Bunları bir kenara not etmek sana iyi gelecek bugün.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün daha iyi hissetmenin yolunun başkalarına yardım etmekten geçtiğini keşfedebilirsiniz. Kalbinizi ne kadar çok açarsanız ve ne kadar çok kabul ederseniz, hayat o kadar iyi olur. İyileşme ve anlama yeteneğiniz yüksektir ve bu durum başkalarını size çekiyor olabilir. Gün ilerledikçe saygı, sahiplenme veya yöntemler konusunda gerginlikler yaşanabilir. Bu, insanların alıngan, hassas ve savunmacı oldukları ve yardımınızı veya katkılarınızı hemen kabul etmedikleri bir zaman olabilir. Yoğun etkileşimler sayesinde elinizden gelenin en iyisini yapma motivasyonunu hissedebilirsiniz. Aslında biraz dürüstlükle, sahip olduğunuzu bilmediğiniz arzularınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın başlangıcında, sosyal ilişkilerinizde daha sabırlı olmanız gerekiyor. Elbette karşınıza çıkacak sorunlar olacaktır, ancak bu sorunların üstesinden gelebileceğinize inanmalısınız. Sorunları abartmanızın size bir fayda sağlamayacağını unutmamalısınız. Sakin kaldığınız takdirde olayların akışını yönlendirmek de mümkün olacak.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ilişki ve evlilik, ortaklık konularıyla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişim sorunlarına dikkat etmeniz gerekebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün özellikle sevgilinize karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz. İlişkinize zarar verebilecek bu davranışları, iradeniz ve kontrolünüz sayesinde önlemeye çalışın. İşinizle ilgili bazı şeyleri fazla kuruntu yapmayın. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Bir süredir ihmal ettiğiniz sağlık problemleriyle ilgilenmek için uygun bir gün.

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 20' 33" R
Ay
Boğa
22° 37' 53" R
Merkür
Koç
22° 12' 03"
Venüs
Boğa
11° 03' 33"
Mars
Koç
06° 00' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 52' 19"
Satürn
Balık
17° 15' 28"
Uranüs
Boğa
22° 49' 03"
Neptün
Balık
29° 08' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 36"
Lilith
Başak
24° 14' 36"
True Node
Koç
15° 19' 53"
Son Güncelleme : 08/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>