Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, size ilgisinin bitmediğini bugün de belli edecek, Ama siz ilişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz. Reddetmek size inanılmaz bir mutluluk veriyor gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürüyor.

Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha huzurlu çıkmaya çalışmalısınız.

Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar paranız olsa size yetiyor. Bu yüzden de paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmıyorsunuz. Bugün başkaları için harcamalarınız olacak.

Uykusuzluk performansınızı etkiliyor. Uykusuz kalmamaya dikkat etmelisiniz. Son günlerin yorgunluğu olağanın üstünde bir dinlenme gerektiriyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız. Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:48 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm sayesinde, düşüncelerimizi özgürce ifade edebilme, daha geniş bir açıdan hayatı ele alarak düşünebilme ve çevremizdeki insanlarla yazım ve sözel anlamda ifade edebilme gücü kazanacağız. Saat 17:26 Ay-Mars mücadeleci görünüm etkisinde hem toplumsal ilişkilerde, hem arkadaşça paylaşımlarda anlayışlı davranmalı, derinlikli düşünmeli ve  hareket etmeli, sanki  tek başınaymışız gibi sadece kendi çıkarımızı kollamamalıyız. Çünkü böyle yaparsak hem başkalarıyla ters düşeriz hem de kendimizi huzursuz etmiş oluruz.Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 saatleri arasında Ay-Kova burcunda boşlukta ilerleyecek. Bildiğiniz gibi boşluk zamanlarında herhangi bir start vermiyoruz. Rutin akışa ayak uydurmaya devam ediyoruz. Hayati bir karar almamak lazım. Arkadaşlarınızla, yakın tanıdıklarınızla bir araya gelerek sohbet etmek faydalıdır. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayların duygusal boyutundan çok, mantıksal yönünü düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Kombinasyon burcunuz Akrepte geri giden Mars, kişisel özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinizle koordinasyon şeklinde kullanacağınız bir ortama hazırlıyor. Yurt dışı olayların hızla gelişeceği bir performans sergileyeceksiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda mücadeleden veya rekabetten kaçmamanız kendinize olan güveninizin artmasına neden olabilir. Sizden farklı düşünen kişilerle iletişim içinde olmanız bundan sonra atacağınız adımlar üzerinde etkili olabilir ve başarı için size ne lazım olduğunu anlamanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda cesur olabilirsiniz. Planladığınız konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için hırslı davranabilirsiniz. İşlerinizde aceleci davranmayın. Kolayca risk alabilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bugün olaylar sabrınızı ölçebilir.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacaklarınızla ilgili görüşmeler yapmanın zamanı geldi. İdareci yanınız sizi zorlayabilir. Yaşadığınız sıkıntıları ailenize yansıtmamaya çalışın.

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Yol göstericiniz ise bilgilerinizin ışığında sadece kendiniz olacaksınız. Geçmişte kendinizi güçsüz hissettiğiniz günlere inat artık kendinize olan güveniniz tam olacak. Sizi huzursuz eden olayları geride bırakacaksınız. Moral ve öz güveniniz tam.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne arkadaşlarınızla ilgili konularda mantıklı çözümler üreterek ve sevdiklerinizle anlamlı planlar yaparak gireceksiniz. İş hayatınızda önemli fırsatları adeta kendiniz yaratacaksınız.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve dahil olduğunuz kulüplerdeki haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplum haklarını gözetebilecek bir organizasyona dahil olabilirsiniz.Topluluklar arasında konuşulacak konular genellikle bireyden ziyade toplulukların ve toplumların işleyişini, ilerlemesini amaçlayan detaylar ve teknolojiler olabilir. Hizmet alanınızda kendinize yer açmak, terfi almak yahut hak ettiğiniz değere haiz olmak istiyorsunuz. Ancak yöneticileriniz tarafından hissettiğiniz baskı konusunda kendinizi ifade edebileceğiniz bir fırsata sahipsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Havailiğiniz başınızaaçıyor. Çevrenizde yanlış anlaşılıyorsunuz. İşhayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Çevrenizde sizi çekemeyenler var.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>