Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, partnerinize karşı duygularınızı gizleme eğilimi gösterebilirsiniz.. Kötümser olmamaya bakın. Problemlerinizi ancak daha akılcı davranarak aşabilirsiniz.

Bozuk giden işlerinizi arkadaşlarınız yardımıyla düze çıkaracaksınız. İşinizde her an yüksek bir konuma geçebilirsiniz. Ama bunun için olaylara olumlu bakabilmeyi başarabilmeniz gerekiyor.

Harcamalarınıza daha fazla önem verin ve alışverişlerde daha akılcı olmaya özen gösterin. Akşam saatleri size beklediğiniz şartları getirmekte.

Günün ilk yarısı sosyal konular ve ortaklaşa girişimler için elverişli görünüyor. Bununla birlikte bazı gecikmelere de hazır olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var. Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak.

24 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:46-15:46  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Ancak birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 15:46 Ay-Yay burcu seyir etkinliğinde, isteklerinizi elde etmek için,  girişim gücü ve cesaret ön plandadır. İnsan ister istemez özgür olmak, gelişmek büyümek ve kendini aşmak ister. Dünyanın sınırları, hayatın zorlukları ve zamanın baskınlığı rahatsız edicidir. Bütün bunlardan kurtulmak kimileri için kolay olabilir. Kişinin kimseye verilecek hesabı yoksa, zamanı ve durumu müsaitse bir de şansı yaver giderse amacına ulaşabilir. Bu geçiş, uzaklardaki sevdiklerimizin maddi-manevi anlamda güven içinde olup olmadıklarını düşünmemizi sağlıyor. Ayrıca inandığımız, savunduğumuz fikirlerin bize kazandırdığı güzelliklerin farkına varmamızı sağlıyor. Dünyayı barış-sevgi duygularla kucaklama arzumuzu çoğaltıyor. Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

24 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Mesleki sorumluluğunuz artıyor ve kariyerinizle ilgili yükselmeler söz konusu. Bir çok fırsat kendiliğinden ayağınıza gelecek. Parasal bolluğa kavuşuyorsunuz. Bir emlak satın almak istiyorsanız, sağlam ve uzun ömürlü olmasına dikkat etmelisiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, sosyal aktiviteler ve kişisel değişiminizi destekleyen işler hayatınızı güzelleştirmenizi ve geliştirmenizi sağlayabilir. Kendinize inanmanız durumunda diğerlerininde size inandığını görebilirsiniz. Aşk hayatınız açısından da heyecan verici veya sürpriz durumlara açık hafta sonu. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı sıkışıklar ve beklemeler olabilir. Neyse ki öğle sonrasında şans sizden yana olduğunu hissedebilirsiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza dair her alanda mutlu olmanın yolunu buluyorsunuz. Bugün sizler için özel gün olabilir çünkü sürprizler arka arkaya yapılacak.

24 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para işlerinizle başlayan gününüz öğleden sonra yerini başkalarıyla yapılacak önemli görüşmelere bırakabilir. Kafanızın biraz rahatlamaya ihtiyacı var. Bu dolunayla birlikte ortaya çıkacak olan parayla ilgili konuları bir kenara bırakın, o zaman rahatlayacaksınız

24 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır. Mesleki sorumluluklarınızın bir parça bilinçaltınıza ve içsel derinliğinize motive edici baskı yapması mümkündür. Yeni projeler veimkanları için kafa patlatmanız olağandır. Genel olarak ise; yorucu ve duygu yükü fazla bu Dolunay‘ın etkileri hafta sonuna da taşınacaktır. İlişkilerde daha talepkar, kıskanç ve sahiplenici davranmak mümkün. Özellikle ilişkiler ve sosyal bağlar bugün engebeli geçebilir. İlişkilerde beklenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Sürpriz krizlerin çıkabileceği bu gün ani kararlarla hareket etmeyin. Başınıza buyruk davranışlar, sizi kısıtlamak isteyen kişilerin müdahalesi ile elektrikli anlara sebebiyet verebilir. Diğer yandan, sezgisel yanınız çok güçlü olacağı için algılarınıza güvenebilirsiniz. Alışverişlerde dikkatli olunuz. Aniden çok para harcamak veya paraya ihtiyaç duymak mümkün olacak. Para akışınızı kontrol etmelisiniz. Yeniliklere ve maceralara açık olursunuz ve enerjisi yüksek sosyal ortamlara girebilirsiniz. Günlük hayatınız monoton ve sıkıcıysa bundan kurtulmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Ay bugün saat 23:46‘da boşluğa girecek.

24 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizi şekillendireceğine inandığınız uzun vadeli planlarınıza yoğunlaşacağınız bir gün geçirmeniz ihtimal dahilindedir. Zihniniz oldukça aktif olacak ve büyük düşünmeye eğilim gösterecektir; bu nedenle, günlük işlerinize odaklanmak size zor gelebilir.

24 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>