Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi elinizin altında sandığınız için kendinize fazla güvenlisiniz. Ama sevgiliniz hayatınızda daha çok yer almak, daha fazla söz sahibi olmak istiyor. Bu haklı isteklere karşı daha dürüst olmalısınız. Bugün bu konuda size sitem edebilir. Açık konuşmak sorun yaratabilir, ama uzun vadede yararını görürsünüz.

Dayanamayıp müdahale ettiğiniz zamanlar oluyor. İş yaşamınızda hersizin doğrudan sorununuz değil unutmayın. Her problem müdahalenizi beklemiyor. Bu yanınızı törpülemeniz halinde, çalışma arkadaşlarınızın size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. İnsanın maddi durumunda da sürekli aşama kaydetmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama bunun tümüyle size bağlı olmadığını da biliyorsunuz. Yine de bugün planlar yapacaksınız.

Bugün, beklettiğiniz canınızı sıkan bir konuda artık karar vermeniz için size baskı yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok şeyi aştığınızı söylemenize rağmen, hala tutucu yanlarınız var. Bazı durumlarda statükoya çok bağlısınız. Bugün bir arkadaşınız bunu size hatırlatabilir. Siz de her zamanki gibi bunların özel durumlar olduğunu söyleyip savunmaya geçeceksiniz. Böyle davrandığınız için yakınlarınız bazen yanınızda ne zaman, nasıl davranmaları gerektiğini bilemiyorlar. Bir an önce bitmesini istediğiniz uzun süreli bir kırgınlığınız var. Bunu gerçekten istediğinizi belli etmelisiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz, saat 07:22 itibariyle toplumsal rolümüz, mesleki hayatımızı ilgilendiren konularda ciddiyet ve sorumlulukların, sabır ve disiplinin işaretçisi olan Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, hedefimize erişmek için duygularımızın kontrolünü yapmamız gerektiğinin de  göstergesidir. Saat 10:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, yorulan bedeniniz ve ruhunuzun dinlenmeye olan ihtiyacını işaret ediyor. Ancak işimiz gücümüz varsa, dikkatle yapmak zorundayız. Saat 12:44 Ay-Jüpiter görünümü, sorumlulukların farkında olarak, işlerinizi dikkatle yapmanın göstergesidir. İyi niyetli düşünmeye gayret edersiniz. Bazı meseleler sizi yorar, düşündürür. Ancak siz üstünüze düşen bir şey varsa, insanlara gönülden yardımcı olursunuz. Saat 22:32 Ay-Neptün olumlu görünümü, üst boyutlarda düşünmenin, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmanın işaretidir. Kişi böyle bir etki altında hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini sezgileriyle algılayabilir. Günü, huzurlu ve keyifli paylaşımlarda bulunarak geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceği düşünerek ve asıl önemli konuya odaklanarak önemli sorular sorup, önemli cevaplara ulaşmanız gereken günlerdesiniz. Bu sorular oldukça karmaşık konularla ilgili ve yanıtları zor olsa da, biraz beyni yormaktan kimseye bir zarar gelmez. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi sorumluluklar ve işle ilgili konular meşgul edebilir. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanmak hayatınızı kolaylaştıracak. Daha kolay ilerleme kaydedeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek için görünür olmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Uyum içinde olacağınız zamanlardasınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı yerine getirmek için gayret göstereceksiniz. Değer verdiğiniz insanlara yardım ederek kendinizi önemli hissedeceksiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Ağustos 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda ve ön planda olacağınız ortamlarda kendinize olan güveniniz tam olacak. Bazı işlerinizde güç peşindesiniz ama insanların söylediklerine fazlasıyla takılıyorsunuz.

25 Ağustos 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda bir tamamlanma, bitiş, sonlanma yaşayabilirsiniz. Bu üstlendiğiniz bir projenin sonuna gelmek olabileceği gibi, bir süredir peşinde koşturduğunuz bir işin sonuna gelmekte olabilir veya üstlerinizden birinin istifası, terfisi veya görevden ayrılması gibi bir durunda olabilir.

25 Ağustos 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Ağustos 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>