Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin çevresinde size rahatsızlık veren bazı arkadaşlıklar var. Bunları seviyesizce diye nitelemeniz sevgilinizi kırmış görünüyor. Daha sabırlı ve anlayışla yaklaşmanız mümkündü. Yapmadınız, bari üstelemeyin. Onda güvensizlik sorusu uyandırıyorsunuz. Kaldı ki bir süre sonra çok abarttığınızı da göreceksiniz.

İş yaşamınızda insanın arzuladığı her şey var. Çok huzurlu bir ortamda çalışıyorsunuz. Bu huzura gösterdiğiniz uyum ve de çalışkanlığınızla ayrıca güven altındasınız. Bu yüzden kafanızdaki kendi başınayapma planlarını çoktan silip attınız. İşyerinizdeki bir yenilik hareketinde büyük bir sorumluluk alacaksınız.

Yarı şikayetçisiniz. Göğüsleyemeyeceğiniz borçlanmalara yanaşmayın bu dönem. Uzak bir yerdeki para tartışmasının içindesiniz. Ne tür bir rolde olduğunuz ve bu tartışmanın içinden karla mı, zararla mı çıkacağınız önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bir davetten sonra anlaşılacak.

Bu tartışmalı para işinin sonunda kaçınılmaz küskünlükler görülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişilik özelliğiniz o kadar belirgin ki, burcunuzu bilen herkes sizi yakından tanıyor denilebilir. Mükemmel bir ilişki sürdürüyorsunuz. Çünkü harika biriyle çıkıyorsunuz. Onu kaybetmemek için yapabileceklerinizi sıralasanız bir kaç cilt olurdu herhalde. Bir arkadaşınızın aile sorunları sizi ister istemez içine alıyor. İsteyerek girerseniz daha çözümleyici olacaksınız.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Bir konuda karar vermeden önce sonucunun nereye varacağını hesap etmeliyiz.  Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, duygularımızı gizleriz.  Çünkü konuşsak derdimizi anlamazlar, sussak farklı bir yöne çekerler. Rahat bir görünüm değilse de, kendinizi kanıtlamak arzunuz yükseliştedir. Saat 18:26 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı  düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü, başkalarıyla ortaklaşa düşünülen işlerin, maddi sıkıntıları gidermek adına yapmayı düşündüğünüz girişimlerin zamana ihtiyacı olduğunu işaret ediyor. Biz öncelikle kimlerle ilişki halindeyiz, mevcut durum nedir, bu ortaklıklar, bu girişimler doğru mudur diyerek analizde bulunmamız lazım. Kaldı ki, Merkür bu açıdan doğru bir sentezde bulunmanızı sağlayabilir. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız. Bugün, duygusal konuların ön plana çıkmasıyla bir çok konuda derin ve anlamlı düşünceler içinde olacaksınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceği düşünerek ve asıl önemli konuya odaklanarak önemli sorular sorup, önemli cevaplara ulaşmanız gereken günlerdesiniz. Bu sorular oldukça karmaşık konularla ilgili ve yanıtları zor olsa da, biraz beyni yormaktan kimseye bir zarar gelmez. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde iletişime daha çok önem verebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken daha ciddi ve sabırlı olacağınız zamanlar var. Üstlerinizle toplantılar yapabilirsiniz. Gün içinde görünür olmak isteyeceksiniz. Ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Akşam saatlerinde kendinizi biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğe yönelik ciddi planlar içindesiniz. Bu planları destekleyecek görüşler almak için çevrenizle fikir alışverişi içinde olmanız mümkün.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda düşüncelerinizi ve fikirlerinizi uygulamaya koyabilir ve istediğiniz kalıcı sonuçları elde edebilirsiniz. Ortaklaşa parasal konularda somut adımlar size çok şey kazandıracak.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü şans bugün sizden yana çalışan koçlar beklediğiniz bir haberi alabilir. Resmi daireleri ilgilendiren işlerinizde önemli bir anlaşmayı gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu olumlu da olabilir olumsuz da. Kardeş olmanın sorumluluğunu almanız gereken bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle ise duygusal paylaşımlar günü romantik bir hale getirecektir. Keyfini çıkarın.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 59' 12" R
Ay
Koç
01° 55' 35"
Merkür
Koç
19° 26' 11"
Venüs
Boğa
06° 47' 31"
Mars
Koç
03° 20' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 27"
Satürn
Balık
16° 58' 40"
Uranüs
Boğa
22° 37' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 16"
Lilith
Başak
23° 51' 33"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>