Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz ve duygularınızı içinizden geldiği gibi yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler olabilir.

İş hayatınız açısından şanslı bir gündesiniz. Tutarlı hareket edeceğiniz ve zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz. Amirlerinizin gözüne tekrar gireceksiniz.

Maddi konularda genel olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve elinizdeki imkanları olumlu olarak kullanacaksınız. Bazı maddi kazançlar elde etme şansınız olacaktır.

Gün içinde moral durumunuzda değişkenlikler olacaktır. Katı ve ısrarcı tutumlardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir evlilik haberini, hoş karşılamasanız da gönülsüz olarak kutlamak durumunda kalacaksınız. Sizi korkutan bir sağlık sorununun çok önemli olmadığını öğrenecek ve sevineceksiniz. Sizi direk olarak ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz bir ilişkinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 01:07 itibariyle Aslan burcunda ilerleyecek Ay, hayatın güzel yanlarının tadına varmanızı sağlıyor. Sıcak ve içten tavırlarınızla karşı cins üzerinde etkili olabilirsiniz. Kurulan ilişkilerin temelinde tensel arzular ön planda olduğu gibi genel olarak kısa süreli özel paylaşımlar daha fazla göze çarpabilir. Haberleşme trafiğiniz fazlasıyla aktiftir. Gün boyu elinizde telefonla veya internet üzerinden bazı durumları düzenlemeye çalışabilirsiniz. Saat 09:18 Mars-Neptün görünümü sayesinde, yuvanızı, ailenizi, geleceğinizi ilgilendiren konularda hayallerinizi gerçekleştirme kuvveti kazanırsınız. İlişkiler değerlenir. Bir mülk satış veya alışı ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Saat 23:43 Ay-Jüpiter görünümü, günü şenlendiren, ilişkileri güzelleştiren, paylaşımı çoğaltan bir etkidir. Uyum, paylaşım ve tutkular ön plandadır. Kendimizi ifade etmemiz kolaylaşır. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların ve düşüncelerin değişmeye başlıyor. Hayatında kökten bir değişiklik yapmanın tam zamanı. Sürpriz bir evlilik teklifi alabilirsin.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde gelişen olaylara karşın daha sağduyu ile yaklaşmak sizi ruhsal açıdan iyileştirecek. İlişkilerinizin gündemde olacağı bir gün diyebiliriz. Hürriyet Aile /

26 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız alanınızı değiştirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sorumluluklarınız gün içinde değişim gösterebilir. Yeni başlangıçlar gündeme gelebilir. Duygusal anlamda sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal alanda aldanmalar olabilir.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İdealist düşünce yapınızla, geçmişi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Değişimlerin sizi dönüştürdüğünü fark edecek, kendinizi yenileyeceksiniz.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta kalacağı için hafta sonunun ilk gününü sakin bir tempoda geçirin. Zira yeni başlangıçlardan randıman almak zor olacak. Tamamlanması gereken işler bitirebilir. Arkadaşlarınızla brunch keyfi yapabilirsiniz. Zira öğleden sonra Yengeç burcunda gerçekleşen Yeni Ay size pek çok zorlu başlangıç yaptırır.

26 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. Onu ihmal etmeyin.

26 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 21' 13"
Ay
Kova
22° 47' 52"
Merkür
Koç
17° 47' 02"
Venüs
Boğa
03° 26' 50"
Mars
Koç
01° 15' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 16"
Satürn
Balık
16° 44' 55"
Uranüs
Boğa
22° 27' 39"
Neptün
Balık
28° 58' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 14"
Lilith
Başak
23° 33' 29"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>