Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karar vermek zorlanabilir ve duygusallığa karşı bir isteksizlik duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimine karşı kayıtsız kalabilir ve kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise duygusal açıdan olduköa rahatlayacaksınız ve kendinizi neşeli hissedeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ilgili çok hoş gelişmeler yaşama şansınız olacaktır ve duygularınızı içinizden geldiği gibi ifade edebileceksiniz.

Sabah saatleri bazı gerilimli etkilerin altında olacaksınız veyaşamınızda çeşitli sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorunlarınız küçük de olsa bugün size her şey olduğundan daha kötü görünebilir genel olarak kötümser bir ruh hali içinde olacaksınız ve buyaşamınızı da olumsuz olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili konularda kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz. Beklediğiniz olumlu gelişmelerin olması anlamında sizi umutlandıracak adımlar atabilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirmeye çalışın.

Günün ilk yarısında maddi konularda son derece dikatli hareket etmenize rağmen bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise harcamalarınıza dikkat etmeyeceksiniz.

Akşam üzeri saatleri hayal gücünüz oldukça verimli çalışacaktır ancak hayallerinizde aşırıya kaçmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdan genel olarak memnunsunuz. Küçük sorunlar ise sizi fazla etkilemiyor. Bugün yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeniz için uygun fırsatlarınız var. Size çok yakın biriyle ortak birsöz konusu. Ama bu ortaklığı hiç istemiyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde mutlu kalabalıklar arasında birtakım görüşmeler ve bu görüşmelerden çıkacak önemli kararlarınız olacak.

26 Ocak 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz saat 05:46 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde geçecek. Bu enerji hem bedensel hem de ruhsal sağlığımızın önemini vurgularken, işlerimizi titiz şekilde yapmamız gerektiğini hatırlatıyor. Çok fazla yoğunluk altında çalışmak, çalışma tempomuz içinde zorluklarla karşılaşmak bir de müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizi biraz yorabilir. Ancak işimiz gereği ise, bizim de buna uymamızda yarar var.Saat 11:50 Ay-Venüs olumlu görünümü, işlerimizi dikkatli ve planlı bir şekilde yapmanın önemini vurguluyor. Ayrıcailişkilerinize, ailevi sorumluluklarınıza gereken özen ve sabrı göstermenizin faydalı olacağını gösteriyor.Saat 21:52 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki bizi alkışlamasalar da, çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Günümüzün keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

26 Ocak 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşleriniz yolunda gittiği ve yeterince para kazandığınızda bambaşka birine bürünür etrafınıza duyarlı davranırsınız. Oldukça mutlu hissettiğiniz bu günlerde eşiniz kendi ailesi ile alakalı yaşadığı sorunlar nedeni ile size aynı karşılığı vermekte zorlanacaktır. Ona ait sorunları çözmek için elinizden geleni yapacaksınız.

26 Ocak 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi akışa bırakmanız durumunda eleştirilme ihtimaliniz azalacaktır. İlerlemek istiyorsanız disiplinli olmanız gerekiyor. Olumsuz kişilerin görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden olmasına izin vermeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne uyumlu ve huzurlu bir enerjiyle başlıyoruz. Özellikle sevgi temalı ilişkilerimizde, yaratıcılık, estetik, ev ve aile başlıklı konularda kendimizi iyi hissedebilir veya hislerimizi gösterebiliriz. Verimli bir gündeyiz, pratik şekilde işlerimizi halledebiliriz. Akşam saatleri ise, kafa karışıklıkları, yanılgılar veya yanıltıcı durumlar söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ocak 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda değişimler yaşayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle sıkıntılar olabilir. Sizi yoran konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde farkına vardığınız olaylar sizde dönüşüm yaratabilir. Ani tepkiler vermekten kaçının. Hizmet aldığınız kişilere karşı daha sakin davranmanızda fayda var.

26 Ocak 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ticari ve gelir anlamında bir hayli sıkıntı yaşıyorsunuz. Merak etmeyin mali konuları aşacaksınız. Öğle saatlerinde olumlu gelişmeler yaşanacak.

26 Ocak 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

26 Ocak 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, daha çokalanlarınız ve hizmet konularınız ön plana geçebilir. Öğleden sonra daha karmaşık etkiler altında olabilirsiniz. Gün içindealanlarınızda gücünüz tam çalışacak.

26 Ocak 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece heyecan verici gelişmeler olacak. Fakat, bu arada kafanız karışabilir, heyecanlanabilirsiniz ve dikkatiniz dağılabilir. Aniden karışınıza çıkan olaylardan ve haberlerden çok fazla etkileneceksiniz.

26 Ocak 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerle uğraşmaktan sıkılabilir ve bunları başka bir zamana erteleme eğilimi gösterebilirsiniz. Pratik çözümler üreterek ilgilenmeniz gereken bu işleri halletmelisiniz. Bugünü boş geçirirseniz, sonrasında daha sorunlu bir güne merhaba demek zorunda kalabilirsiniz.

26 Ocak 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>