Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz, sizin kişisel sosyal çevrenizde rahat davranamayışının, yine sizden kaynaklı olduğunu düşünüyor. Mevcut tavırlarınızla partnerinizin yanlış değerlendirmeler içinde olduğunu anlatmanız güç görünüyor.

Alacağınız birtakım yeni bilgiler zaman zaman düşündüğünüzdeğişikliğini bugünlerde gündeminizden düşürecek. Epeydir beklenen düzenlemeyle ilgili yakında yeni gelişmeler söz konusu.

Gerçekleşmesini istediğiniz yenilikler için biraz daha paraya ihtiyacınız olacak. Bunları yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Bugünlerde birçok şeyi birden halletmeniz güç olacak. Bazı ertelemeler gerekebilir.

Sevdiğiniz birisiyle karşılıklı olarak vefasızlık suçlamaları içindesiniz. İlk adımı atmak için harekete geçebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her paylaşmacılığınızın tam karşılığını beklemeniz biraz fazla iyimserlik. Verilenme yetinmek sizi gereksiz alınganlıklardan kurtarabilir. Yakın çevrenizde birtakım insanlara karşı yersiz güvensizlikleriniz var. Oysa yaşamınızın bütün alanlarında doyumlu ilişkiler yaşıyor, yeterince seviliyorsunuz. Çok açık bir insan olduğunuz için duygularınızı içtenlikle gösteriyorsunuz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Herhangi bir konuda titiz düşünebileceğinizden etrafınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz faydalıdır. Ufak şeylerin sizi gerginleştirmesi, sabırsızlık, çabuk sinirlenme gibi durumlar oluşabilir. Boşluk süresince kişi yanlışları, ters giden durumları, etrafındaki insanları, olayları gayet iyi algılarsınız. Bu algılama doğal olarak işimize yarayabilir. Bazı kişiler tabii ki ters tepkilerde bulunarak bizi kızdırabilirler.  Bunlar görülmesi muhtemel durumlardır. Olağan karşılamalı, elimizden geldiğince sakin olmaya çalışmalıyız. Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, sizin de bildiğiniz gibi Merkürün geri hareket dönemine denk geldiği için, tabii ki aklımızı, zihnimizi gerek çevremizle olan ilişkimiz gerekse çalışma hayatımızla ilgili konularda çok iyi kullanmamız gerektiğini işaret ediyor. Durup, şöyle bir kararlarımıza, işimize, gücümüze bir bakalım. Çıkarlarımızı gözetelim. Doğrusu da budur. Hemen karar verip aklımıza ilk geleni yapmak yerine, ölçüp tartalım. Kendimiz veya bir başkasıyla konuşurken dikkatli şekilde düşünelim.  Emin olunuz ki, bilgilenmek, araştırmak, bildiklerinizi tekrar gözden geçirmek faydalıdır. Eskibaşvurunuz sonuca bağlanabilir. Yeni birarayışında iseniz, maddiyat vekoşulları mutlaka gözden geçirilmelidir. Ancak her ne olursa olsun, Ay-boşluk etkisi altındayız. Her durumu mercek altına alarak düşünmeliyiz. Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü, aile kurma arzumuzu, huzur ve güvenceye kavuşma isteğimizi, sevdiklerimizle mutlu bir yuvada yaşama ihtiyacımızı simgeliyor. Karşılıksız sevmek ve sevilmek istiyoruz. Gerçeklerden kaçmadan, sorunlarımızı çözmekten yanayız. Bu görünüm geçmişte yaşanılanları unutmak istediğimizi işaret ediyor. Yüreğinizin güzellikleri ışığınız olsun. Her işinizin yararınıza olacak şekilde gelişmesi dileğimle,

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür geri giderken ilişkilerde sıkıntı yaratır. Uzaklarda yaşayan ve kan bağı olduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Pratik davranışlarınızla birçok kişinin önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle de kişisel ilişkilerinizde rekabet ortamı yaratacaksınız. Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda duygularınızı açıkça paylaşmanız gerekebilir. Bu esnada, bazı teklif veya davetleri reddetmeniz gerekirse elinizden geldiği kadar zarif cümleler kurmaya özen göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geri giden Merkür'ün Mars'la kavuşumu ve Neptün'ün hafta boyu oluşturduğu yanıltıcı açılar, öncesi olan işleri gözden geçirmek, toparlamak, eksikleri tespit etmek veya yaşananlara bağlı olarak eksiklerin farkına varmak için gerekli ortamı oluşturabilir. Daha önce yaşanmış iletişim problemleri varsa onarmak, ilişkileri düzeltmek imkanı doğabilir. Ancak, yeni girişimlerde bulunmak veya yeni kişilerle tanışmak için hiç de uygun bir zaman dilimi olmayacaktır. Bu hafta iletişim problemlerine özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Merkür retrosunun yanı sıra yaşadığımız unutkanlık, dalgınlık ve kararsızlık türünde problemler işlerin iyice karışmasına neden olabilir veya aldatılma riskimizi arttırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar sizi çevreleyebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan problemleriniz oldukça azaldı. Aşk hayatınızda bir eski mutlu günlere dönüş olabilir.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda risk almak, kredi çekmek, yüklü borçlara girmek gibi eylemlerden uzak durarak, ikili ilişkilerinizde kıskançlık ve güvensizlik gibi duygular yerine sevgi ve aşka yoğunlaşmayı tercih etmelisiniz. Olumlu görüşmeler yapabilir, yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, seyahatlere gidebilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha önceden konuşulmuş işleriniz için sabırsızlıklık duyabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla biraz sabırsız ve sert söylemler içine girmeniz yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize ulaşmak artık çok daha kolay ve rahat olacak. Özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, partner ilişkilerinizde isteklerinizi daha kolay elde edebilecek, koşulları istediğiniz gibi yönlendirebileceksiniz. İlişkiler alanında ki olası krizleri harika bir şekilde yönetebileceksiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 59' 13" R
Ay
Balık
02° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 08' 13"
Venüs
Boğa
04° 15' 05"
Mars
Koç
01° 45' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 26"
Satürn
Balık
16° 48' 16"
Uranüs
Boğa
22° 29' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 25"
Lilith
Başak
23° 37' 50"
True Node
Koç
15° 21' 33"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>