Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyüme potansiyeli olan bir sorun sayenizde çabucak çözülecek küçük bir mesele haline gelebilir. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Ortak bir davet alabilirsiniz.

Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar çok olmadığını görüp, hepsini çözebilirsiniz. Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak.

Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz. Bugün yine böyle bir gününüzdesiniz. Harcamalarınız için size uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Bir konuda kararsızlıkla karşılaşabilirsiniz, duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapıcı bir gününüzdesiniz. Çevrenizdekiler bunu anlamakta güçlük çekmeyecekler ve sizin bu özelliğinizden yararlanmakta gecikmeyecekler. Sizden akıl almak isteyenler olabilir, siz de gerekli yardımı gösterebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru mutlu bir haber alma olasılığı var. Uzun zamandır haberleşmediğiniz ama çok sevdiğiniz biriyle haberleşebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar,  21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında, Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu geçiş genelde yakın çevremizle olan aktif bağlantı, girişkenlik, tanışmak, kendimizi ifade etmek, canlanmak tarzında bir yansımadır. Bir yandan da özgür olmak isteriz. Yeni biriyle tanışmaya hazır bir halimiz vardır. Hatta bir hayli hızlı davranırız. Yaşadığımız topluma ve toplumdaki eksikliklere bakma vaktidir. Kardeşlerimizle ilgili durumlar, çocuklarımız, iş, eğitim, komşulukla alakalı meselelere de ağırlık verebiliriz. Ancak unutmayalım ki, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Karşımıza yeni birisi çıksa da, öncelikle tanıma sürecini uzun tutmalıyız. Sonra kararımızı veririz. Yeni girişimde bulunmak yerine, mevcut duruma bakmak faydalı olacaktır. İşlerimizi iyi takip edelim. Doğru bilgi sahip olmayı, yalan yanlış haberlere inanmamayı bilelim. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında, ailenizi, evinizi ve güvenliğinizi gayet iyi koruyabilir, savunabilir hatta sonuna kadar savaşabilirsiniz. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlığında, bir yandan mesleki ve toplumsal sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor diğer yandan güven içinde yaşamak, huzur bulmak istiyoruz.  Bu iki isteği aynı anda yapabilmek kolay olmayabilir. Bu nedenle biraz sıkılabiliriz. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,  

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ailevi sorunlarınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.Duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmaktan hoşlanmıyor ve çevrenizde farklı bir tablo ile tanınıyorsunuz. Bastırdığınız duygularınızı paylaşma ihtiyacı içinde olduğunuz için, sevdikleriniz sizi anlamalarını beklediğiniz bir gün içindesiniz. İfade zorluğu yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir. Başkalarının işleriyle uğraşırken kendi istek ve ihtiyaçlarınızı arka plana atmanız, onların işleri olumlu sonuçlar verirken, sizin istediğinizi alamamanız sonucunu doğurabilir. Dikkat!

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızdaki gelişmelerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde yaratıcı uğraşlar içinde olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayalci davranacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde üstlerinizle ilişkiniz daha iyi sonuç verebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Dalgalı bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için düzenli yaşam ve eviniz çok önemli. Ailenize çok düşkünsünüz. Bu kadarı fazla, bugün biraz dışa açılmalısınız. Sizi görmek isteyen arkadaşlarınız var. Onlara reddetmeyin. Çok eğleneceksiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde moralinizin yüksek olduğu, takım çalışmaları ve arkadaş çevrenizle görüşmelerinizden keyif alacağınız plan ve projelerinize yönelebileceğiniz bir atmosfer sözkonusu iken, 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde yalnız kalmak, dinlenmek isteyebilir, zamanınızı meditasyon, dua ve enerji çalışmalarına yönelerek faydalı olarak değerlendirebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Satış, reklam, pazarlama, iletişimle ilgili konular ve yakın çevre alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve iletişime dayalı konular sizin için ön planda olacak.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün değer verdiğiniz arkadaş ve dostlarınızın yakınında bulunan kişilerin kıskanç tavırları ve iğneleyici sözleri karşısında tepkisiz kalmayacağınıza işaret etmekte. Duruşunuz, dostlarınıza verdiğiniz önem ve onların size duyduğu güven bu kişileri rahatsız ederek size bu tarzda yaklaşmalarına neden olacaktır. Sizler de bu tarz davranışlara sessiz kalacak insanlar değilsiniz. Sözlerinizle karşınızdaki insanlara iyi bir ders vereceğiniz kesin. Bugün işinizle ilgili orijinal fikirlerinizi uygulamaya koyabilir, kısa bir süre içinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu bedeninizdeki kas ağrıları... Dinlenin ve kendinize zaman ayırın. Özel yaşamınızda ise bekar Koç’lar, karşı cinsten gelecek etkileyici heyecanlar söz konusu.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>