Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi duygusal anlamda yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Bu yorgunluk fiziksel olarak kendini gösterebilir. Genel olarak dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bugün öğleden sonra alacağınız bir davete zorla katılabilir orada sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerden akşam saatlerinde haber alabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 19 Mayıs saat 04:49-12 Haziran saat 01:33 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda gerileyecek. Bu süreçte çalışma hayatımızla ilgili konularda kararlarımızı gözden geçirmek, yarım kalan işlerimizi bitirmek, bilgilenmek, merak edip öğrenmek, araştırmak yönünde olumludur. Ancak beklemekten pek hoşlanmayız. Yeni girişimde bulunmak yerine, mevcut duruma bakmak faydalı olacaktır. Önemli evraklarımızı, belgelerimizi, internet üzerinden yapılan alış-satışları, şifrelerimizi, dosyalarımızı iyi saklayalım. İşlerimizi iyi takip edelim. Kimseye hemen inanmayalım. Biz de kimseyi kendi işimiz olsun diye yanlış şekilde yönlendirmeyelim. Doğru bilgi sahip olmayı, yalan yanlış haberlere inanmamayı bilelim. Bu gözden geçirmede çalışma hayatımızla ilgili konularda yepyeni bir fikrin oluşması mümkündür. Şu andaki mevcut işimiz veyasorunlarımızı çözüme kavuşturacak sır, bizim bilgilenmeye, araştırmaya önem vermemiz, veri toplamamız ve bu verileri değerlendirmek için üzerinde düşünmemizdir. Ben yine, dağılmamak için, sistemli olmanızdan yanayım. Bir de bilgisayarınızdaki önemli belgeleri iyi saklamanız gerektiğini belirtmeliyim. Bu süreçte  karşınıza çıkabilecek fırsatları, teklifleri veya gelen haberleri  gözlem altına almakta yarar görüyorum. Ancak söylediklerimize ve bize söylenenlere de çok dikkat etmemiz lazım. 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

19 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşamınızda sizi etkileyen önemli gelişmeler gündeme gelebilir. Enerjik ve yaşam zevkiyle dolusunuz. Enerjinizin güçlü olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda önleyemeyeceğiniz bir çekim gücü gelişebilir. Arkadaşlarınızın size sunacağı eğlenceli tekliflere hazır olun. Bugünlerde bacak ağrılarınız olabilir

19 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki haftalık süreç içerisinde, kendinizi yenilemek isteyebilir, kişisel gelişiminize önem verebilir, dış görünüşünüzü yenileyerek hayatınızı renklendirmek ve yenilenmiş hissetmek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizi yeniden değerlendireceğiniz zamanlar içindesiniz. Sosyal konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zamanlarda gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanarak olayların daha kolay üstesinden gelebilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Sevdiklerinizle birlikte yeni bir başlangıç yaparak geçmişin izlerini sileceksiniz. Yeni birteklifi olumlu gelişmeler yaratacak.

19 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde başarılıgörüşmeleri yapabilir, finansal konulardaki işlerinizi halledebilir, ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinlikler ve davetlerde bulunabilir, dostlarınız ve partnerinizle keyifli zaman geçirebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

19 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün gerilemesi, elektronik eşyalarınızın bozulmasına, randevularınızı kaçırmanıza, iletişim aksaklıklarına neden olabilir. Bu süreçtearkadaşlarınızla sorunlara açık olmalısınız.

19 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gelişen olaylar var olan sıkıntılarınızı hafifleterek daha sağlıklı kararlar alabilmenizi sağlayacaktır. Yaşadığınız gergin olayların hayatınızın geneline yayılmasını önlemek tamamen sizlerin iradesinde. Bu iradeyi gösterip yaşanacak güzel gelişmeleri akıllıca değerlendirmeli ve yeni bir başlangıç yapmayı seçip ve ilk adımı cesaretle atıp bir başlangıç yapmalısınız. Bu şanslı süreci akıllıca değerlendirmeli yüzünüze gülen şansa şükretmelisiniz. Hızla ilerleme kaydedeceğiniz bu süreç içinde bazı insanların imalı sözleri ve kıskançlıkları ile karşılaşabilirsiniz. Hiç birine aldırmayın ve yolunuza bakın. Siz bunu fazlasıyla hak ettiniz. Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun getirdiği güvenle risk içeren yatırım ve harcamalardan uzak durmalısınız. Bu dönemde yaşamınızın her alanında dürüst ve şeffaf olmayı seçerseniz evren sizive özel hayatınızda fazlasıyla mükafatlandıracaktır.

19 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

19 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 57' 22" R
Ay
Yay
21° 30' 24"
Merkür
Koç
16° 10' 57"
Venüs
Koç
27° 52' 06"
Mars
Balık
27° 45' 53"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 55"
Satürn
Balık
16° 20' 53"
Uranüs
Boğa
22° 12' 09"
Neptün
Balık
28° 49' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 53"
Lilith
Başak
23° 03' 21"
True Node
Koç
15° 27' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>