Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize isteklerinizi anlatmakta zorluk çekiyorsunuz ve ilişkinizi bir türlü düzene sokamıyorsunuz. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım istemelisiniz.

İş hayatınızdaki performansınızla göz dolduruyorsunuz ve amirinizden yakında bir terfi haberi almanız söz konusu olabilir. Bu durumun size cesaret verebilir ve işlerinizde daha büyük bir başarı sağlayabilirsiniz.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor. Parasal durumunuzu doğrudan etkileyecek bir durum olacak.

Duygusal olarak çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz ve iç dünyanızda çelişikler ortaya çıkabilir. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal açıdan zor bir gün sizi bekliyor . Çok kırılgan bir yapınız var. Olumsuz olaylar üst üste gelince kendinizi çok kötü hissetmeye başladınız. Kendinizi biraz toparlamalısınız ve güçlü davranmalısınız.Yoksa başka insanlar bu zayıflığınızdan faydalanmak isteyebilir. Bir dostunuzla dertleşmek size iyi gelebilir.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeniay, kazançla alakalı yaşam evinizde oluşacak. Maddi açıdan güvende olmak, gelir sağlayan işlere yönelmek, elimizdekini çoğaltmak, geleceğinizi sağlam temellere dayalı bir şekilde kurmak arzunuzu ve bu yönde başarılı sonuçlar almak ihtiyacının simgesidir. Bu istekle girişimde bulunmak istersiniz ve gelişimden yanasınızdır. Ancak sabırsız davranıp, acil kararlar vermemek gerekiyor. Çünkü Merkür gölgeli günlerindeyiz ve Yeniay-boşluk etkisi altındayız.  Hem dikkatli olmak hem de gecikmeler karşısında sabırsız davranmamak, güven unsurunu gözetmek lazım. Ben bu Yeniayın, özellikle maddi-manevi konularda şöyle bir durumunuzu gözlemlemeniz, tespit etmeniz yönünde faydalı olduğunu söylemek isterim. Eğer bir şeyler önünüzde engel oluşturuyorsa, günlük hayatınızı ve yaşamanızı düzenlemenizde sorun yaratıyorsa, finansal anlamda zorluyorsa, emin olunuz ki, yapılacak tespitler en doğru işi, yolu, çözümü bulmanızda yardımcı olabilir. Saat 12:28 itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, bu Yeniayda mali konular kadar, iletişimin de önemli olduğunu vurguluyor. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, ağzımıza geleni konuşmamak, dinlemeyi bilmek, her söze kanmamak, aslını astarını araştırmak olmalıdır. Doğru bilgiyi önemsemeli, öylesine değil, gerçekten işe yarar olanı-olmayandan ayırt etmeyi bilmeliyiz. Bu konuda Merkür geri hareketi faydalıdır. Durup resme iyice bakmanızı, üzerinde akıllıca düşünmenizi sağlar. Hatta, gözden kaçırdığınız bir çok ayrıntıyı şimdi daha iyi fark edebilirsiniz. Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniayda yolculuk, eğitim hayatı,girişimleri, uzak veya yakın çevre ilişkilerinde yaşanabilecek zorlukları işaret etse de, bütün bunlar hedefinize ne kadar bağlı ve ne kadar donanımlı biri olduğunuzu anlamanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayacaktır. 16 Haziran tarihinde doğacak Yeniay, bu sabrınızın, bu kararlılığınızın doğru adımlar atabilmenizde size güç vereceğini şimdiden söylemek isterim. Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniayda söz ile eylemin örtüştüğünü işaret ediyor. Dilimize gelen, gönlümüze gelenle aynı duruyor. Ancak, öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayalım. Hevesle atlayıp, ayrıntıları görmezden gelmeyelim. Çevremizdeki insanların da aynı bu durumda olacağını hesap edelim. Hemen söz vermeyelim, hemen halletmeye kalkışmayalım. Ne de olsa Merkür gölgeli ve ardından geri hareket dönemi başlayacak. Planlarımızı, amacımızı, hedefimizi iyice belirleyelim ki, sonradan pişman olmayalım. Bu Yeniayın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal ortamları tercih edeceksiniz. Hırslı ve başarılı kişilerle görüşmek sizde önemli motivasyon aracı oluyor. Bugün, kendinizi kanıtlamak yoluna farklı adımlar atabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden uzaklaşma ihtiyacı içinde olacaksınız. Fazla kuralcı kişilerin davranış biçimleri canınızın sıkılmasına neden olabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki haftalık süreç içerisinde, kendinizi yenilemek isteyebilir, kişisel gelişiminize önem verebilir, dış görünüşünüzü yenileyerek hayatınızı renklendirmek ve yenilenmiş hissetmek isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Güven ve istikrar arayışına gireceğiniz zamanlar olabilir. İlişkilerinizde tepkilerinizi fevri vermemeye özen göstermelisiniz. Çalışma hayatınızda alacağınız destekler, gün içinde sizi rahatlatacaktır.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Işık... Burçlar kuşağının öncü olanısınız. Gücünüzü kanıtlamak için lider konumdasınız. Değişime hazırlık yapıyorsunuz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yeniay sizin para ve maddi değerler evinizde gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili her somut adımı, maddi anlamda başlayacak her tür oluşumu bu süreçte değerlendirebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün değer verdiğiniz arkadaş ve dostlarınızın yakınında bulunan kişilerin kıskanç tavırları ve iğneleyici sözleri karşısında tepkisiz kalmayacağınıza işaret etmekte. Duruşunuz dostlarınıza verdiğiniz önem ve onların size duyduğu güven bu kişileri rahatsız ederek size bu tarz da yaklaşmalarına neden olacaktır. Sizlerde bu tarz davranışlara sessiz kalacak insanlar değilsiniz. Sözlerinizle karşınızda ki insanlara iyi bir ders vereceğiniz kesin. Bugün işinizle ilgili orijinal fikirlerinizi uygulamaya koyabilir kısa bir süre içinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu bedeninizde ki kas ağrıları dinlenin kendinize zaman ayırın. Özel yaşamınızda ise bekar Koç’lar karşı cinsten gelecek şaşırtıcı teklifler söz konusu.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir an önce işlerinizi bir düzene koymalısınız. Çevreniz sizden bir cevap bekliyor. Onlar her konuda yardımınıza hazır. Parasal konularınızın çözümü de vereceğiniz kararlara bağlı. Böylece toplum yaşamınıza ve aşka epey zaman kalacak.

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 17" R
Ay
Yay
23° 29' 29"
Merkür
Koç
16° 12' 40"
Venüs
Koç
28° 03' 23"
Mars
Balık
27° 52' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 03"
Satürn
Balık
16° 21' 43"
Uranüs
Boğa
22° 12' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 24"
Lilith
Başak
23° 04' 22"
True Node
Koç
15° 27' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>