Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi elinizin altında sandığınız için kendinize fazla güvenlisiniz. Ama sevgiliniz hayatınızda daha çok yer almak, daha fazla söz sahibi olmak istiyor. Bu haklı isteklere karşı daha dürüst olmalısınız. Bugün bu konuda size sitem edebilir. Açık konuşmak sorun yaratabilir, ama uzun vadede yararını görürsünüz.

Dayanamayıp müdahale ettiğiniz zamanlar oluyor. İş yaşamınızda hersizin doğrudan sorununuz değil unutmayın. Her problem müdahalenizi beklemiyor. Bu yanınızı törpülemeniz halinde, çalışma arkadaşlarınızın size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. İnsanın maddi durumunda da sürekli aşama kaydetmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama bunun tümüyle size bağlı olmadığını da biliyorsunuz. Yine de bugün planlar yapacaksınız.

Bugün, beklettiğiniz canınızı sıkan bir konuda artık karar vermeniz için size baskı yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok şeyi aştığınızı söylemenize rağmen, hala tutucu yanlarınız var. Bazı durumlarda statükoya çok bağlısınız. Bugün bir arkadaşınız bunu size hatırlatabilir. Siz de her zamanki gibi bunların özel durumlar olduğunu söyleyip savunmaya geçeceksiniz. Böyle davrandığınız için yakınlarınız bazen yanınızda ne zaman, nasıl davranmaları gerektiğini bilemiyorlar. Bir an önce bitmesini istediğiniz uzun süreli bir kırgınlığınız var. Bunu gerçekten istediğinizi belli etmelisiniz.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe gününe, saat 08:14 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisiyle uyanacağız. Kendinizi önde tutmak, başkalarına karşı güçlenmek, hayatı cesur bir şekilde ele alabilmek arzumuz yükselecek. Dünyaya daha güven dolu bir şekilde bakabilirsiniz. Moral gücünüz yerine gelir. Hem ailenizle, hem partnerinizle, hem toplumsal konularda fikirlerinizi kolaylıkla dile getirebilirsiniz. Kişiliğinizin aktif yanları belirgin bir şekilde yükselişe geçer. Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, isteklerimizi elde edebilmemizi sağlayan ruhsal ve fiziksel güce sahip olmamızı sağlıyor. Etrafımızdaki insanlara fikirlerimizi kolaylıkla ifade edebilir, girişimde bulunmak için iletişimin her türlüsünü deneyebiliriz. Yazarak, konuşarak, görüşerek başkalarının ilgisini çekebiliriz. Ne yaptığınızı, hangi amaçla harekete geçtiğinizi bilerek ilerleyebilirsiniz. Bu saatte yapılan işlerde başarılı olmak mümkün gözüküyor. Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, arzu ve isteklerinizi gözden geçirmek anlamında önem taşır. İçinizden gelen bir ses bağımsız olmalısın, kimseye uymak zorunda değilsin demektedir. Siz de, bu sese uygun şekilde durumunuza, konumunuza, hayatımıza bir bakarsınız. Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, akşam itibariyle ailemizi koruma ve iç dünyamızda değer verdiğimiz her şeyi belli bir abluka altına alarak sakınma yönünde önem taşıyor. Duygularımız hem ateşli hem de bir hayli hassas. Eğer birileri bunu önemsemezse, geçmişte yaşanılanlar tekrar kafamıza takılırsa, biraz huzursuz olabiliriz. Değerlerimize saygı gösterilmesinden yana olacağız. Günlük hayatta her işinizi kolaylıkla ve istediğiniz şekilde yapabilmeniz dileğimle,

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer evinizdeki durgunluk, canınızın sıkılmasına neden oluyor. Yapmak istediğiniz çok şey var. İletişi konusunda yaşadığınız sorunlar yüzünden keyfiniz kaçmış gibi. Ay bugün burcunuzda ilerliyor. Duygusal ve sezgisel zekânız mükemmel çalışıyor. Birçok işi aynı anda yapmanız gereken durumlar söz konusu. İşinizi ağırdan alıyorsunuz.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda,hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var. Özellikle görünümünüzü değiştirmek için uygun günlerde değilsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Objektif kararlar vereceğinize duygularınızla hareket etmeyi istiyor ve sevdiğinize söyleyeceklerinizde geri adım atıyorsunuz. Gün boyu içinizi bazı korkular kaplıyor. PARA: Kendinizi bugünyerinizde kullanılmış ve değer verilmeyen kişi gibi görüyorsunuz. Enerji dolu olmanıza rağmen bugün çok pasif bir hal alıyorsunuz. SAĞLIK: Mars size zorlu bir gün yaşatabilir. Ses kısıklığı veya boğaz ağrıları oluşabilir.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 21:15'te Akrep Burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve 3 gün sonra hissettirecek Dolunay ile, özel hayatınız ve aile ilişkilerinizde testlerden geçerken, finansal anlamda iyi çözümler bulabilir, miras, nafaka, ortak gelirler ve primler konusunda şans elde edebilirsiniz, ancak ruhsal olarak ilişkilerde dengeyi iyi sağlamanız gereken bir dönemde bulunacaksınız, zira bu Dolunay bekar olanlar için ani ve yeni ilişkileri hayatınıza getirirken, ilişkisi devam edenlerde artan özgürlük ihtiyacı sebebiyle sıkıntılara yol açabilir.

14 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, neşeli ve eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak. Özel hayatınıza ve aşk durumlarınıza karşı kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Duygusal değişimleriniz son derece yüksek olacak.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün, sizi sizle çelişkiye düşürmeye çalışıp yeteneklerinizi ortaya koymakta zorlanacağınız kişilerle karşı karşıya kalabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Dikkatli olun ve bildiğinizi okuyarak hareket edin. Özel yaşamınızda ise eşinizin şüpheci tavırları ile baş etmekte zorlanabilir, buna bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sizlere önerim mümkün olduğunca sakin davranın ve bir ilişkide güvenin önemini anlaması için ikna edici bir konuşma yapmalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

14 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 05' 47" R
Ay
İkizler
18° 14' 32" R
Merkür
Koç
23° 54' 40"
Venüs
Boğa
13° 17' 30"
Mars
Koç
07° 23' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 56"
Satürn
Balık
17° 23' 56"
Uranüs
Boğa
22° 55' 22"
Neptün
Balık
29° 11' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 27"
Lilith
Başak
24° 26' 40"
True Node
Koç
15° 11' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:31

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>