Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusı olabilir.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın.Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak düşünceli ve huzursuz olacaksınız. Duygusal konulardan uzak olacak ve mantığınıza önem vereceksiniz. Karar vermeniz gereken bazı konular olabilir. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça kuvvetli olacağı bugün isabetli kararlar alabilirsiniz. Ailenizle aranızdaki bir sorunu bugün halletme olanağı bulacaksınız.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde günümüz başlıyor. Olumlu düşünmeye, gerçeklerin can acıtıcı yanlarını görmezden gelmeye çalışacağız. Ancak saat 01:28 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür görünümünde, söylediklerimize ve bize söylenenlere gerçekçi şekilde bakmalıyız. Düşüncelerimizi belli bir konuda odaklamakta zorlanabiliriz. İyi niyetimizin sınırlarını aklımıza çizmeliyiz. Çünkü bazı kişiler, bunu kolaylıkla kullanmaya kalkışabilirler. Saat 07:49 Ay-Pluto olumlu görünümü, uzun vadeli düşünmenin işareti. Bastığınız yeri, hemhem de özel hayatınızda bilmek istersiniz. Bu enerji güç aşılayıcıdır diyebiliriz. Saat 19:55-14 Mayıs saat 08:14 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Olur da bir şeyler sizi duygusal anlamda zorlarsa,  şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değil. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı mantığınızla birleştirmek isteyecek ve bu konuda da başarılı olacaksınız. Güçlü düşünmek ve büyük oynamak istiyorsunuz...Ay'ın bulunduğu konum, içsel derinliğinizin artışına neden olacak. Bugün, bazı konularda sır olmak isteyebilir araştırmalarınızı gizleme gereği duyabilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta içerisinde, bazı işlerin başlaması için düğmeye basmanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekebilir. Geçen hafta tanıştığınız bazı kişiler zaman içinde ortağınız, en iyi arkadaşınız veya sevgiliniz haline dönüşebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükslenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay'ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEÇTİĞİMİZ haftalardaki yükselişiniz yavaş yavaş durağanlığa geçiş yaparken sakın kendinizi koyvermeyin. Yeni girişimlerde ısrarcı olun.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizde içgüdülerinize güvenerek hareket etmeli, hayallerinize inanarak yaratıcı gücünüzü kullanmalı ve varolan duygularınızı sevgi ekseninde odaklayarak, hayatında olduğunuz herkese sevginizi daha yoğun göstermeyi tercih etmelisiniz. Finansal konulardaki işlerinizi kolayca halledebileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz her şeyin aslında maneviyatınızla bağlantısı var ve siz sahip olduklarınızı paylaşmayı da biliyorsunuz. Duygusal olarak geçmişe dönüşleriniz fazla olabilir. Gönlünüzden geçenler gerçekleşecek.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta içerisinde, bazı işlerin başlaması için düğmeye basmanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekebilir. Geçen hafta tanıştığınız bazı kişiler zaman içinde ortağınız, en iyi arkadaşınız veya sevgiliniz haline dönüşebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükslenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay’ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 42' 24" R
Ay
İkizler
26° 52' 42" R
Merkür
Koç
24° 32' 46"
Venüs
Boğa
14° 04' 08"
Mars
Koç
07° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 52"
Satürn
Balık
17° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 57' 34"
Neptün
Balık
29° 12' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 28"
Lilith
Başak
24° 30' 53"
True Node
Koç
15° 07' 28"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>