Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızın harekete geçtiği bir gündesiniz. İsteklerinizi ortaya koyarken gergin ve sıkıntılı bir tutum içinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile kaçamak buluşmaların keyfini yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızı riske atıyorsunuz. İkili ilişkilerde de fazla açık değilsiniz. Karşınızdaki sizden kesin yanıt bekliyor. Çoğu zaman tutarsız ya da yetersiz bilgiler vererekilişkilerinizde hatalı davranışlar sergiliyorsunuz.

Parasal konularda yeni ve farklı beklentiler içinde olacaksınız. Bu beklentilerinizi gerçekleştirebilmek için yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Hediye almayı çok seviyorsunuz. Bugün yine sevdiklerinize hediyeler alarak masraf yapacaksınız.

Kızdığınız zaman yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilolarla sorunlarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinizde otorite sahibi olan kişilerle zıtlaşmaya açıksınız. Zekisiniz, karşınızdakilerin geç algılamaları sizi kızdırıyor. Ama öfkenizi bugün ki gibi gösterirseniz, istenmeyen kişi olursunuz. Talih oyunlarında şansınız yok. Zaten sizde bu oyunlara düşkün değilsiniz, ancak çevrenizdekilerle beraber eğlenmek için oynuyorsunuz.

7 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, Yay burcunda ilerleyen Ayın pozitif ışığı altında başlıyor. Bu sizin gibi enerjik kişiler için gayet olumlu bir enerjidir. Hareketlilik, pozitif görüş, iyimserlik vericidir. Kimsenin ne dediğini umursamadan ilerlemeniz anlamına gelir. Ruhunuz canlanmaya başlar. Her yeniliği uygulamak, coşkulu bir şekilde hareket etmek istersiniz. Saat 20:51-21:16 arası kısa sürecek Ay-boşluk etkisi altında geçerken, derinden derine sizi rahatsız eden konular üzerinde hayatı doğal akışı içinde değerlendiriniz. Saat 21:16 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altındayız. Önümüzdeki iki gün boyunca, zorunlu işlere öncelik tanımak durumundayız. Evimizin ihtiyaçları, ailemizle ve çocuklarımızla ilgilenme ve  ciddi bir şekilde meselelere eğilmek gibi. Dışa karşı duygularımızı göstermekte zorlanabiliriz veya bilerek göstermekten sakınabiliriz. Doğru ve mantıklı şekilde düşünmek, sorumluluk bilinci içinde hareket etmek durumundayız. Huzurlu  bir gün geçirmenizi  diliyorum. Gönlümüzde mutluluk daim olsun. Kalben sevgilerimle,  

7 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusallık konularında, daha iyi tutumlar sergilemeli, sinirlerinize hâkim olmalısınız. Ay'ın konumu, aşk ilişkilerinize potansiyel bir heyecan getiriyor. Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Bugün, olaylara belli bir felsefeyle yaklaşarak, enerjinizi istediğiniz gibi dengeleyeceksiniz..

7 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda performans göstermenin, harekete geçmenin ya da ilerlemenin normal koşullarda mümkün olmadığını düşünseniz bile, bu durum sizi durduramayacağı benziyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkabileceğimizden fazla görev ve sorumluluğa talip olabilir veya tutamayacağımız sözler verebiliriz. Yurt dışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, pazarlama ve ticaret başlıkları açısından olumlu bir gün, ama yanıltıcı etkilere dikkat etmeli. Enerjik, spiritüel, felsefik ve dini konularda çalışmalara da açığız. Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir. İlişkilerde tatmin sağlamak zorlaşabilir. Kelimeleri doğru kullanmakta ve ilişki adabına göre davranmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

7 Mayıs 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde çift taraflı durumlar yaşayabilirsiniz. Kararsızlık içinde yeni ufuklara açılma isteği içine girebilirsiniz. Ruhsal olarak daha fazla anlama ve öğrenme isteği içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla sosyalleşebilirsiniz. Gün içinde bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşacağınız zamanlar var.

7 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birçok yönden sizi taklit eden insanlarla karşılaşıyorsunuz. Çevreniz size özenenlerle dolu. Bu orjinal yönünüz sizi gururlandırırken bir yandan da rahatsız ediyor.

7 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken, ilişkilerinizde güç mücadelelerinin içine girmek yerine olayları zamanın akşına teslim etmeniz gereken, eğlenceli ortamlarda bulunarak varolan yüksek enerjinizi sosyal etkinliklere ayırabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda bulunduğunuz ortamda popülersiniz. Sizin için kariyer sağlayacak fırsatları kaçırmıyorsunuz. Partnerinizin tek suçu, herşeyi sizden bekliyor olması. Kendisini geliştirmesi hakkında ona şans tanıyın. Her yapılan yanlışın geriye dönmesi canınızı sıkıyor olabilir. Durum böyleyken sinirlerinizin bozuk olması gayet normal. Kendinize hakim olun.

7 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

7 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 04" R
Ay
Terazi
28° 57' 14" R
Merkür
Boğa
06° 56' 08"
Venüs
Boğa
26° 18' 42"
Mars
Koç
15° 27' 58"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 43"
Satürn
Balık
18° 08' 12"
Uranüs
Boğa
23° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 26' 58"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 57"
Lilith
Başak
25° 37' 05"
True Node
Koç
14° 55' 39"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>