Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koç burcu insanları aşk konusunda popülerliklerini arttırmaya başladı. Sadakat, güvenirlik, hoşgörü kimi özellikleri partnerleri tarafından takdir görüyor. Çevrenizde gizli hayranlarınız bulunabilir. Aşk hayatınızın yeni yönlendirmelere açık olduğunu da düşünebilirsiniz.

Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz.

Para durumunuzda bir düzelme yaşayabilirsiniz. Eski bir tanıdığınız size yol göstermeye çalışacaktır. İnsanlar sizin bazı harcamalarınıza kızıyor. Özellikle ailenizden bir yakınınız bu konuda size müdahale edebilir.

Sokaklarda yalnız yürürken dikkatli olun. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Bu tür tehlikelere karşı ayık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın şu döneminde en çok dostlarınızın ilgi ve sevgisine gereksiniminiz bulunuyor. Kendinize veya dostlarınıza yeterince zaman ayırdığınız söylenemez. Bir kaosun içine giriveriyorsunuz. Bugün belki bunları düşünmeye zaman ayırabilirsiniz. Sizin biraz düşünüp değerlendirme yapmaya ve sorgulamaya ihtiyacınız var. Hayatın akışına kendinizi bırakmanız, ilerde sakıncalı durumlar ortaya çıkarır.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 02:51 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisi altında başlıyor. Bu enerji, sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır. Saat 10:04 Ay-Uranüs olumlu görünümü, hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür olduğunuzda, size karışılmadığında rahat edersiniz. Saat 13:36 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek sondördünün ardından Ay, 12 Mayıs saat 05:53 olana dek boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde, sahip olduğunuz tüm değerleri, toplumsal ilişkileriniz yoluyla dışarıya yansıtmak ve beğendirmek çabası içinde olacağız. Sözgelimi çocuklarınız, yaşadığınız aşk, belli bir konudaki yeteneğiniz, dışa dönük tüm zevkleriniz, dünyaya bakış açınız gibi size ait özellikler diğerleri tarafından kabul görürse, beğenilirse kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bunun tam tersi bir durumda ise,  insanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta geçirmemiz dileğimle,    

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün, bir takım varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir. Ayrıca zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızda beraberinde getirebilir.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kesin fikirlere sahip olduğunuz konularda karşı tarafın öneri, yorum ya da tekliflerini de dikkate almanızda fayda var. Daha esnek olabilirseniz gelişmeler de daha güzel olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle saatlerine kadar otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde ufak tefek zorluklar yaşanma olasılığı olsa da, gün geneli daha akıcı geçecektir. Ay'ın Kova burcunda olması nedeniyle bizi baskı altında tutan kişilerle olmak istemez, özgür tavırlarımızla dikkat çekebiliriz. Günü dışarıda, sosyal ortamlarda ve hareket halinde geçirme ya da entelektüel anlamda kendini geliştirme isteği de fazlalaşabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikli olarak okumayı lütfen unutmayın. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Garantici yapınız bu sefer yanıltabilir sizi. İçinde bulunduğunuz olayları akışına bırakmak çok daha iyi olacaktır. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel hayatınızda, partneriniz ve yakın dostlarınızla ilişkilerinizi dengelemeniz gereken, olası agresif ve abartılı davranışlarla karşılaşabileceğiniz, enerjisi yüksek bir günden geçerken, seyahat edebilir, etkiligörüşmeleri gerçekleştirebilirsiniz.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerinizdeki değişim rüzgârları, hızlı iletişim trafiğiyle sizi etkilemeye devam ediyor. Arkadaşlarınızla, hayallerinize yoğunlaşabilir, sizi saran kuşatmalardan kurtulmak için sinirli olabilirsiniz.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün, bir takım varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz. Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir. Ayrıca zevklere aşırı düşkünlük, sağlık sorunlarınızda beraberinde getirebilir.

11 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

11 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 11' 22" R
Ay
Yengeç
17° 12' 08" R
Merkür
Koç
26° 10' 14"
Venüs
Boğa
15° 57' 28"
Mars
Koç
09° 03' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 48' 35"
Satürn
Balık
17° 33' 42"
Uranüs
Boğa
23° 02' 56"
Neptün
Balık
29° 14' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 56"
Chiron
Koç
21° 19' 20"
Lilith
Başak
24° 41' 05"
True Node
Koç
14° 59' 29"
Son Güncelleme : 12/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>