Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün beklenmedik gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Mantıklı düşünmekten yoksun kalıp duygusal tepkilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

İş yerinizde bugün gergin bir ortam oluşacak ve siz buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizin dışında başka bir konuyla ilgilenmek istemeyeceksiniz.

Bugün parasal konularda zaman zaman kontrolü kaybedeceksiniz ve harcamalarınıza yön vermekte zorlanacaksınız.

Ailenizin bir ricası üzerine bugün uzak bir yere gitmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yolculuktan bir yarar elde edemeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün huzursuz olabilirsiniz. Kafanızı kurcalayan bazı sorunlar var. Bu sorunları aşmak için bazı kimselerle konuşmanız gerekiyor. Bugün bu kişilerle konuşmak için fırsat yaratmaya çalışacaksınız. Başarısız olabilirsiniz. Gün içinde sinirlerinize hakim olmaya ve kendinizi fazla sıkmamaya özen göstermelisiniz.

12 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 12 Mayıs saat 05:40-24 Haziran saat 16:33 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars,  çevremizde olan bitenlere çabucak uyum sağlamanızda yardımcıdır. Sizin için yenilik, hareketlilik, aynı hedefte olmak, birlikte bir şeyler yapmak arzusu etkilidir. Aynı zamanda, çevre değişimleri, finansal konular, kişisel yeni kararlar alma yönünde de  etkili bir süreçtir. Ancak tam olarak yönümüzü tayin etmek için mutlaka dikkat edilmesi gereken nokta,   bu yenilikler kazandırıcı mı yoksa kaybettirir mi diye tüm olasılıkları hesaba katmaktır. Çünkü Mars-İkizler geçişinin yöneticisi Merkürün bugün gölgeli günleri başlıyor ve 19 Mayıs günü gerileyecek. Onun içindir ki, aklımız başımızda hareket etmeliyiz.  Geçmişte yaşadığımız tecrübeleri unutmadan,  yine aynı durumları yaşamamak adına ölçüp tartacağız. Bu dönemde eskiye ait ailevi ve duygusal meseleler kafamızı karıştırabilir. Eğitimden ticarete, satıştan pazarlamaya kadar her türlü plan ve projenin, ailevi meseleler de dahil olmak üzere çok akıllı bir şekilde ele alınması  gerekiyor. Mantığımız pusulamız olmalı.  Bizim asıl önemsememiz gereken nokta, yeni girişimlerin, atılacak adımların, hedeflerimizin mutlaka analizini iyi yapmaktır.  Mars-İkizler burcu geçişinin etkili görünüm tarihleri: 15, 22, 26, 27 Mayıs ve 6, 9, 14 Haziran. Bu dönemin hepimiz için,  olasılıklara bakmak, hedeflerimizi tekrar gözden geçirmek, amacımıza göre durum tespitinde bulunmak yönünde faydalı olması dileğimle,

12 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli veolanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

12 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta içerisinde, bazı işlerin başlaması için düğmeye basmanız veya liderlik rolüne soyunmanız gerekebilir. Geçen hafta tanıştığınız bazı kişiler zaman içinde ortağınız, en iyi arkadaşınız veya sevgiliniz haline dönüşebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükslenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay'ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

12 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Yepyeni bir işin peşinde gibisiniz. Ancak ekonomik yönünü her ne kadar beğenmeseniz de zevkle çalışıyorsunuz.

12 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

12 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars, 2 ay boyunca sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket edecek. İletişime dayalı işlerinizde mücadeleleriniz artacak. Araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olun.

12 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugünhayatınızla ilgili konularda yaşanacak bir tartışmaya işaret etmekte. Profesyonel ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirsiniz dürüst ama taktiksel bir konuşmayla uzun zamandır yaşadığınız sorunları kökten çözüme kavuşturabilirsiniz. Enerjinizi toplayın; işle ilgili sıkıntılarınızdan kurtuluyorsunuz. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Özel yaşamınızda ise gerginlikleri sona erdirip sevgi ile ilişkinizi güçlendirebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

12 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 15" R
Ay
İkizler
21° 40' 19" R
Merkür
Koç
24° 09' 34"
Venüs
Boğa
13° 35' 55"
Mars
Koç
07° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 28"
Satürn
Balık
17° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 56' 14"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 15"
Lilith
Başak
24° 28' 20"
True Node
Koç
15° 09' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>