Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki huzur sizi düşündürüyor. Bu konuda çok şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de bu huzurun arkasından olası bir problem beklentiniz var. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Bugün biraz durgunluk içindesiniz. Bunun arada bir yaşadığınız Cuma sendromu olduğunu düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde çalışmasını beğendiğiniz birarkadaşınızın sizden bir ricası olabilir.

Bugünlerde para harcamalarınız bira dengesizleşti. Bundan bir an evvel kurtulup bunu alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor. Yakında hoşunuza gitmeyecek bir harcamanız olacak.

Bir yakınınızla ilgili sağlık endişelerini onu üzmemek adına küçümsüyor görünüyorsunuz. Bu konuda bir uzman tavrı takınmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu hazırlıkları içindesiniz. Hafta sonu ummadığınız haldebaşında olabilirsiniz. Yeni başlattığınız bir tamirat işi çok uzadığı için bir süredir gerginliğiniz var. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşüneceksiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluk bu niyetinizi biraz kursağınızda bırakacağa benziyor.

17 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz, saat 02:05 Ay-Neptün olumlu görünümüyle başlıyor. Maddi-manevi konularda güven hissi verici  hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 02:26 Ay-Venüs görümümü, özellikle maddiyat ve ailevi konularda kendimizi güvende hissetme arzumuzun işaretçisidir. Sevilmek ve huzur bizim olmazsa olmazımızdır. Evimizin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı dışarı çıkabiliriz. Saat 10:44 Ay-Jüpiter görünümü, sahip olduğumuz değerleri, hayatın güzelliklerini hissetme arzumuzun göstergesi olduğunu gösteriyor. Evet kazanacağız, evet güven ve huzuru önemseyeceğiz. Çünkü hayat bize sunulmuş bir armağan. Onun tadını çıkarmak istiyorsak, önce sahip olduklarımızın şükrünü bileceğiz. Abartmayacağız ne varımızı ne de yokumuzu. Mütevazı olmayı da bileceğiz. Saat 11:38 Ay-Pluto güçlendirici görünümü,  başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün  olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Saat 21:04 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı olan görünümü  güç, huzur ve  güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz  güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Keyiflendirici bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal ortamları tercih edeceksiniz. Hırslı ve başarılı kişilerle görüşmek sizde önemli motivasyon aracı oluyor. Bugün, kendinizi kanıtlamak yoluna farklı adımlar atabilirsiniz. Bulunduğunuz yerden uzaklaşma ihtiyacı içinde olacaksınız. Fazla kuralcı kişilerin davranış biçimleri canınızın sıkılmasına neden olabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan veya düzelemeler esnasındabirliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz. Kafanızdaki şeyleri konunun muhatabı diğer kişilerle paylaşarak fikirlerini almanız, olumlu bir atmosferin yaratılmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda ya da parasal işlerde başkalarının desteğine daha fazla ihtiyacınız olabilir. Sıkışıklar yavaş yavaş açılacak.

17 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu güç enerjinizde ve fikirlerinizde egemen olacak. Rakiplerinize gözdağı veriyorsunuz. Doğal davranın.

17 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren aile büyüklerinizle ilgili konulara yönelebilir, kariyerinizle ilgili görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilerde kendinizi otoriter ve soğuk gösterebileceğiniz bugün, iletişim konusunda sıkıntılar yaşayabilir, yakın çevrenizle iletişim kurma konusunda zorlanabilirsiniz.

17 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aile hayatınızda yaratıcılığınız ve fedakârlıklarınız ön planda olacak. Sevdikleriniz için birçok şeyi göze alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Para harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

17 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün duygusal olarak gergin ve huzursuz hissederek eş ya da sevgilinize karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Duygularınızı sakinlikle dengeleyebilirseniz gün sizin için daha kolay geçecektir. Aksi halde ilişkinizi derinden yaralayabilir büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda da anlık kararlar finansal ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olabilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

17 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 53" R
Ay
Yay
27° 12' 17"
Merkür
Koç
16° 16' 09"
Venüs
Koç
28° 24' 27"
Mars
Balık
28° 06' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 02"
Satürn
Balık
16° 23' 16"
Uranüs
Boğa
22° 13' 38"
Neptün
Balık
28° 50' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 22"
Lilith
Başak
23° 06' 16"
True Node
Koç
15° 26' 25"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>