Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün sizi olan ilgisini gösterebilir. Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz.

İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Çünkü beklediğiniz kişinin size söylediğinden daha büyük bir sıkıntısı var. Bir süre bu alacağınızdan umudunuzu kesin.

Bir arkadaşınızın beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Onun değişmesi için uyarıyorsunuz. Bugün bu konuyu açmamaya çalışın. Patlamaya hazır gibi gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, bugün size üstlenmek istemediğiniz bir rolü verebilir, siz de bu rolü oynamak zorunda kalabilirsiniz. Pek çok kişiyi ilgilendiren bir tartışmanın merkezine sizi koyabilir, sorunu sizin çözmenizi isteyebilirler. Objektif ve kararlı özelliğinizle bu zor durumun üstesinden gelebilirsiniz. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

28 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 05:37 Ay-Satürn görünümü,  eğitim, ticari, uzmanlık ve gelişim yolunda size kararlılık ve odaklanma gücü verir. Böylece, daha gayretli olursunuz. Kendi gücünüzün farkına vararak, bu güçle yapacaklarınızı hayata geçirmek için odaklanırsınız. Saat 07:59 Ay-Venüs görünümü, ailemizi koruma ve iç dünyamızda değer verdiğimiz her şeyi belli bir abluka altına alarak sakınma yönünde önem taşıyor. Duygularımız hem ateşli hem de bir hayli hassas. Eğer birileri bunu önemsemezse, geçmişte yaşanılanlar tekrar kafamıza takılırsa, biraz huzursuz olabiliriz. Değerlerimize saygı gösterilmesinden yana olacağız. Saat 14:14 Ay-Pluto görünümü, mesleki konularda veya toplumsal ilişkilerde size mücadele gücü verir. Ancak burada önemli olan kendinizle ve kimseyle kavga etmemenizdir. Sizin bir amacınız varsa, bu amaç için enerjinizi kullanınız. Gereksiz şeylere sinirlenmeyiniz. Kendimizi güvende ve huzurlu hissetmemiz dileğimle,  

28 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerliyor. Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyor bazen olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişilerde hata yapabilir. Bugün araştırmaya yönelik çalışarak, ince işler peşinde koşacaksınız. Duygusal ilişkinizde, endişelere kapılmadan, onunla birlikte en doğru yolu bulmalısınız.

28 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski duygular su yüzüne çıkabilir. Neler yapılması gerektiğine tam olarak karar verene kadar düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aklınızı kullanmalı faydalı kişisel değişiklikler yapmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başarılı olmak, başkalarının adım atmasını beklemek yerine inisiyatif kullanmak ve biz harekete geçmek istiyoruz. Ancak, Pazartesi yazımızda ele aldığımız gibi hafta genelinde aşk hayatımız, sevgi temalı ilişkilerimiz, güzellik estetik, sanat ve ekonomik başlıklı konularda bir taraftan sürprizler, hoşluklar, yenilikler yaşanırken ve birbirimize yardımcı olma isteğimiz artarken; diğer taraftan, problemler, gerilimler, hırpalayıcı durumlar ön plana çıkıyor. Aşırı sahiplenme, dominant role soyunma, kıskançlık veya güç mücadelelerine bağlı dramatik durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle, akşam saatlerinde, kötü alışkanlıkları veya kötü niyetleri olan kişilerden uzak durmamız veya ilişkilerde takıntılı bir tavır geliştirmemeye çalışmamız ve sakinliğimizi korumamız doğru olur. Venüs'ün konumu bu durumu etkin hale getiriyor. Beklenmedik durumlar yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çocuk sahibi olmayanlarda çocuk sahibi olma isteği belirgin bir şekilde ortaya çıkabilir. Çocukları olanlar ise çocuklarının yaptığı hatalar karşısında onları yargılamak yerine kendi hataları ile yüzleşmek zorunda olduklarının bilincine varırlar. Bu arada çocuklarının da yaratıcılık ve sanatsal yetenekleri ortaya çıkabilir.

28 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdiğinize karşı oldukça sorumluluk hissedip, onun gönlünü fet edeceksiniz. Onunla birlikte geçireceğiniz saatler sizler için çabuk geçecek. Duygusal yönünüzü değil gerçek yönünüzü daha fazla kullanıyorsunuz.

28 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

28 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel isteklerinizi uygulayabilirsiniz. Oldukça heyecanlı haberler alabilirsiniz. Aile hayatınızdaki bazı zorlanmaları geride bırakacaksınız. Gece saatlerinde sıkılganlıklarınız artabilir.

28 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması mesleğiniz ve kariyer alanınız olacaktır. Önemli toplantılarınızı vegörüşmelerinizi akşam saatlerine kadar halletmeniz de fayda var.Zira daha sonra daha baskıcı ve hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Üst çalışanlarınızla gerginlikler kaydedebilirsiniz. İşlerinizi ve görüşmelerinizi bilhassa sabah saatlerinde halletmelisiniz. Ani kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse hemen işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. Başlangıçlar ve bitişleri kontrol etme eğilimindesiniz.

28 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

28 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 09" R
Ay
Oğlak
04° 55' 43"
Merkür
Koç
16° 24' 33"
Venüs
Koç
29° 07' 53"
Mars
Balık
28° 33' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 26"
Uranüs
Boğa
22° 15' 39"
Neptün
Balık
28° 51' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 23"
Lilith
Başak
23° 10' 10"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:36

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>