Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için bazı fırsatlar yakalayacaksınız ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle birlikte güzel zaman geçirmek şansınız olacaktır. Birlikte ani kararlar alabilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal anlamda sizi heyecanlandıracak gelişmeler yaşama şansınız olacaktır ancak ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Ani ancak son derece olumlu düşünceler geliştirebilirsiniz. Sıra dışı işlerle ilgilenebilirsiniz. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. İş ortamınızda birlikte çalıştığınız insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız var. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla birlikte masraflar yapma şansınız olacaktır.

Yeni konular yada insanlar ilginizi çekebilir ve sizin için ilginç olabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteklerinizi kabul ettirebilmek için güzel fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizi çok iyi ifade edebileceksiniz ve zekanızı çok iyi kullanabileceksiniz. Zihinsel yeteneklerinizi son derece olumlu bir şekilde kullanabileceksiniz ve güzel bazı iletişimlere girebilirsiniz. Bir an önce harekete geçmek arzusu duyacaksınız ve sabırsızlık içine girebilirsiniz. İsteklerinize ulaşmak için yeni girişimlerde bulunmayı düşünüyorsanız bu günü değerlendirmelisiniz. Ani bazı kararlar alabilirsiniz ve yaşamınızda değişiklikler yapabilirsiniz.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:18-29 Ocak saat 00:36 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda daha sabırlı davranmanız gerekebilir. Bir koç için bu zor olabilir. Fakat ne olursa olsun bu süre içinde sakinlik ve temkinlilik önemlidir. Harcamalara dikkat etmek, alışverişlerde ayarımızı iyi olur. Duygusal açıdan ise güzelliklere sahip olma isteğiniz yükselebilir. Bu isterseniz karşı cins olsun isterseniz hayatın zevk veren tüm olguları fark etmeyecektir, dokunduğunuz, hoşunuza giden her şeyi canınız çekebilir. Saat 07:04 Merkür-Uranüs olumlu görünümü ikinci kez gerçekleşecek. Kişiyi  yeniliklere hazırlar ve başarılı çıkışlarda bulunması için teşvik eder. Geçtiğimiz 14 Ocak civarı günlerde düşünülen ve başlanılan işlerin tekrar gözden geçirilmesinde önem taşır. Düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmezsiniz. Olasılıkları akıllıca değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek görebilir, fikirlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtabilirsiniz. Eğer ileriye dönük bir projeniz veya bir fikriniz varsa, bunu topluluk veya bir grubun içinde kabul ettirmek yönünde düşünürsünüz. Her şey hazırsa tabii ki yürürlüğe koyunuz. Ancak eksikler varsa, beklemede kalınız. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Ay, tüm gün boşlukta. Onun içindir ki, eksikler var mı diye bir bakmakta yarar var. Karşınıza bir teklif çıkarsa eğer, iyice inceleyelim.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

27 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli planlarınız ya da düzenlemeler istendiği gibi ilerlemeyebilir veya yeniden planlanması gerekebilir. Bu türlü bir durumda olayları kontrol altında tutmaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde aşırılıklara ve abartmaya açığız. Gereğinden fazla yeme içme, konuşma, abartılı duygular içerisine girme türünde etkiler; gün genelinde ise, kararsızlık hali veya halsizlik söz konusu olabilir. Ancak, aynı zamanda yenilikçi düşünebileceğimiz, gelişmiş hayaller kurabileceğimiz, ani ve faydalı fikirler geliştirilebilecek ya da ani seyahatlere veya yeni şeyler öğrenmeye eğilimi arttıran üç günlük süreçteyiz(özellikle Perşembe günü ve gecesi!). Önümüzdeki üç gün için, keşif niteliğindeki fikirleri boş geçmemek lazım derim Niobe'ce! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Koçlar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe dair hayallerinizin desteklendiği bugün, kendiniz için niyetlerde bulunmalı, yaratıcı hayal gücünüzü devreye sokarak, hayatınızda olmasını istediğiniz her şey için kendinize göre dua veya niyetler yapmalısınız. Görüşmeler, etkinlikler ve sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz bugün, hayal ettiğiniz haberleri alabilir, mutluluk veren görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

28 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelecekle ilgili planlar yapmaya odaklanabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ortaklarınızla işbirliği yapar ve konuların üzerine onlarla birlikte eğilirseniz, çok daha büyük başarılar getirecek olan planlar meydana getirebilirsiniz. Başarıyı arttırmanız işbirliğinize bağlı olabilir.

28 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 37' 17" R
Ay
Oğlak
28° 00' 44"
Merkür
Koç
16° 58' 16"
Venüs
Boğa
01° 14' 54"
Mars
Balık
29° 52' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 15"
Satürn
Balık
16° 35' 36"
Uranüs
Boğa
22° 21' 31"
Neptün
Balık
28° 54' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 13"
Lilith
Başak
23° 21' 36"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>