Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkinizde moralinizi olumsuz yönde etkileyecek bir takım gelişmelere tanık olmanız söz konusu olabilir. Sakin bir şekilde düşünüp doğru kararlar vermelisiniz.

İş yaşamınızda rutin işlerinizin yanı sıra bazı özel işlerle de ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat bu özel işler size olumlu sonuçlar getirecektir.

Parasal açıdan bir sıkıntınız yok ve para konularındaki dengeyi iyi tutturabiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde alış-verişe çıkma arzusunda bulunabilirsiniz.

Zihinsel açıdan kendinizi çok yoruyorsunuz ve bu durum sağlığınız ile ilgili olumsuz sonuçların oluşmasına sebep olabilir. Tatile çıkıp kendinizi dinlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü hukuksal konularda yaşanabilecek problemlere dikkat çekmekte. Özellikle evli koçlar eşinizden kaynaklanan bir sorun size' de sirayet edebilir. Haksızlığa boyun eğmemeli hukuksal hakkınızı işinin ehli bir avukat yardımı ile aramalısınız. Bu durum sizleri karamsarlığa düşürmemeli siz yeter ki doğru insanlarla birlikte hareket edin emin olun sonunda kazanan siz olacaksınız. Eşinizle hem fikir olmalı ve cesaretli adımlar atmalısınız. İş hayatınızda ise maddi konularda çok olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. Konsantrasyonunuzu yükseltmek için çaba gösterin.

28 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:00 Ay-Uranüs olumlu  görünüm etkisinde Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, yeni ve farklı olan deneyimlere hevesli bir şekilde katılmamızı veya açık olmamızı  sağlıyor. Heyecanımız yüksek ve özgürce hareket etmekten yanayız. Farklı insanlar ve ortamlar dikkatimizi bir hayli çekebilir. Saat 16:37-21:47 arası kısa sürecek Ay-boşluk etkisi altında geçerken, derinden derine sizi rahatsız eden konular üzerinde hayatı doğal akışı içinde değerlendiriniz. Saat 21:47 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçiş etkinli altındayız. Önümüzdeki iki gün boyunca, zorunlu işlere öncelik tanımak durumundayız. Evimizin ihtiyaçları, ailemizle ve çocuklarımızla ilgilenme ve  ciddi bir şekilde meselelere eğilmek gibi. Dışa karşı duygularımızı göstermekte zorlanabiliriz veya bilerek göstermekten sakınabiliriz. Doğru ve mantıklı şekilde düşünmek, sorumluluk bilinci içinde hareket etmek durumundayız. Saat 22:44 Ay-Venüs görünümü, uzun vadeli hedeflerinizi, ilişkilerinizi tekrar gözden geçirmek anlamında yararlıdır. Venüs geri hareketinde, ailenizle problemleriniz varsa gerilimli, ateşli duygularınızı kontrol altına alarak mantıklı bir şekilde ele almakta yarar var. Huzurlu  bir gün geçirmenizi  diliyorum. Kalben sevgilerimle,

28 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Aşkla ilgili düşüncelerinizi abartacaksınız. Duygularınızı ve hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz. Enerjinizi büyük hedeflere odaklarken, bazılarınız büyük karmaşalar yaşayacak. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda doğru olduğuna inandığınız fikirleriniz gerçeklerle uyum sağlamıyor olabilir. Aslında son zamanlarda bazı konularda size gerçekleri göstermeye çalışan kişiler vardı, ama siz olayların üzerinden geçmek istememiş olabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yay burcundaki Ay fikir alışverişlerine açık bir günde olduğumuzu gösteriyor. Akşamüstü saatlerine kadar yenilikçi düşünebilir, yeni şeyler denemek isteyebilir, yabancı kaynakları araştırabilir, dış bağlantılı işlere ağırlık verebilir veya yabancılarla ilişkilerimizi güçlendirebiliriz. Eğitim, turizm, felsefe, inanç başlığı altında anılan konularda da olumlu olanakları değerlendirebileceğiz. Tavsiyelere açığız. Ancak, akşamüstü saatlerinden itibaren boşluğa girecek olan Ay 22.00'a kadar belirsizliklere veya kararsızlıklara neden olabilir. 22.00 sonrası ise, yaz akşamlarından faydalanmamızı sağlayacak keyifli saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler keşfetmek için heyecanlı olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirmek için programlar yapabilirsiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eşinizle karşılıklı ilgi ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Normal şartlarda görmezden geldiğiniz özel ilişkinize gereken özeni göstermesiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve yeteneklerinizi yüksek bir enerji ile ifade ederken, çevreniz ve yakınlarınızın desteğini alarak, işlerinizi kolayca halledebilir, özel yaşamınıza önemli görüşmeler yapabilir, tatil ve eğlence planları oluşturabilirsiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma hayatınıza aktaracağınız yaratıcılığınız etrafınızdaki insanlar tarafından takdir görebilir. Eğlenceli ve vurdumduymaz tavırlarınızla bugünden maksimum fayda sağlayabilirsiniz.

28 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konulara karşı merak olabilir. Uzak bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. . Hukuksal konularla ilgili güzel olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz, yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir,arayanlar bu dönem özellikle çok uluslu bir firmada işe başlayabilirsiniz.00

28 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

28 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 17' 48" R
Ay
Balık
06° 38' 07"
Merkür
Koç
18° 19' 12"
Venüs
Boğa
04° 38' 41"
Mars
Koç
02° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 56"
Satürn
Balık
16° 49' 54"
Uranüs
Boğa
22° 31' 00"
Neptün
Balık
28° 59' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 29"
Lilith
Başak
23° 39' 57"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>