Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insana karşı ani tepkiler verebilirsiniz ve oldukça açık konuşmayı tercih edeceksiniz. Duygularınızı içten bir şekilde yaşamayı tercih edeceksiniz ve davranışlarınızda spontan olacaksınız. Duygularınızla düşünceleriniz arasında bazı çelişkiler olabileceği gibi duygusal iniş çıkışlarda yaşayabilirsiniz. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz durumunda verimli sonuçlara ulaşabileceksiniz. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz. Bugün ani girişimlerde bulunmaktan ve sabırsız yaklaşımlardan uzak durmanız sizin için daha doğru olacaktır. İş yaşamınızda dikkatli hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz ve üzerinde fazla düşünmeden masraflar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi olanaklarınızı fazla zorlamamalısınız.

Aşk hayatınızda küçük bazı gerilimler olabilir,olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bir hareketlenme başladı ancak bugün oldukça hassas bir gündesiniz. Olaylara karşısında çok hassas tepkiler verebilirsiniz. Genel olarak bir gerginlik ve tedirginlik yaşamaya müsaitsiniz. Son derece enerjik olmanıza rağmen bu enerjinizi olumlu bir şekilde kullanmakta zorlanabilirsiniz. Sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız küçük bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Davranışlarınızda ve duygularınızda değişimler olabilir ve bunları çevrenize yansıtacaksınız. Gün içinde değişken bir mizaç gösterebilirsiniz ve çevrenizdeki insanlar sizin ne zaman ne yapacağınızı tahmin edemeyeceklerdir.

30 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz,  saat 02:12 Ay-Mars görünümüyle başlayacak. Ay, İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Güvenmediğimiz alanlarda veya konularda radikal kararlar almayalım. Gün boyu, ilgi duyduğumuz mevzularda bilgi sahibi olmaya çalışalım.  Sabırsız davranmayalım. Etrafımızdaki gelişmeleri merak edebiliriz veya birileri fazla meraklı olabilir. Gerektiği yerde gerektiği şekilde konuşmayı bilelim. Böylece günü gayet rahat bir şekilde geçirebiliriz. Saat 10:23 Venüs-Satürn görünümü, ilişki veortaklıklarında ılımlı ve şefkatli düşünmenin bize pahalıya mal olmaması için, öncelikle gerçekçi olmayı bilmemiz gerekiyor. Fazla iyi niyet veya göz ardı edilen problemler, nasılsa düzelir diyerek üstü örtülen meseleler bizi yormasın. Mali konularda da dikkatli olmalıyız. Bildiğimizi, gördüğümüzü, hissettiğimizi tabii ki önemseyeceğiz. Ancak asıl  önemlisi, bunların ne denli doğru olduğunu bilmektir. Biz nasıl bir ilişki yaşıyoruz. Anlaşabiliyor muyuz, partnerimizde neler arıyoruz, birortaklığında ne umuyoruz ne buluyoruz bunlara bir bakalım. Saat 11:24-31 Ocak saat 09:08 arasıda Ay-Boşluk etkisi altındayız. Düşündüğünüz yenilik veya uygulamaları tekrar gözden geçirmenizde fayda vardır. Özel vehayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Ayrıca önünüzü tam olarak görmeden ani kararlar vermemelisiniz. Tabii ki anlamsız bir rolde sıkışıp kalın demiyorum ancak bir meçhule doğru yol almanın, nasılsa iyi bir şeyler olur diyerek ilerlemenin de anlamı olmadığını biliniz. Saat 15:39 Mars-Pluto olumlu etkileşimi, sorumluluklarınızı size hatırlatıyor. Kafanızın içinde neyi kurguluyor, hayal ediyor ve yapmak istiyorsanız bu görünüm sayesinde tekrar ele alabilirsiniz. Toplum içindeki konumunuzu önemsemeli, üzerinizdeki baskılardan kurtulmak için neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Saat 15:47 Güneş-Merkür görünümü, geri hareket döneminde gerçekleştiği için, arkadaşlık ilişkileriniz, grup faaliyetleriniz ve  yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda ve aklınızda olmayan ve üzerinde hiç düşünmediğiniz bir teklif karşınıza çıktığında dikkatlice gözlemleyiniz.  Gerçekçi düşünülmesi gereken bir dönemdeyiz. Merkür iş  ve sağlık evinizin de yöneticisi olduğundan, bu dönemde yeni birkararı vermek, üzerinde düşünmeden bir projeyi başlatmak, işten ayrılmak, hedef ve yön değişimde bulunmak daha sonra sıkıntı yaratabilir. Esenlik dolu bir gün diliyorum. Her şey umduğunuz yönde gelişsin. İşlerinizde kolaylıklar dileğimle,

30 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel yönleriniz, ortak ilişkilerinizle paralel gidiyor. Bugün duygusal konularda yoğunlaşmanız nedeniyle, partnerinize kendinizi ispat etmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle dengelerinizi kontrollü kullanmanız gerekebilir. Onu mutlu etmek için, hedeflerinizi yüksek tutmalısınız. Enerjinizi duygularınızla pekiştireceğiniz bir gün.

30 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer bazı konularda özür üretmeye ya da pembe yalanlar söylemeye meyilliyseniz, saklanan olayların veya detayların ortaya çıkma olasılığı yüksek. ‘'Ben seni eve bırakırım'' dediğiniz sırada yanınıza gelen arkadaşınız, bırakın arabanız ehliyetiniz dahi olmadığını hatırlatırsa, gülerek beni hatırlayabilirsiniz bilginiz olsun. Tüm burçlar için gün geneli: Fikir alışverişlerinin ve bilgi paylaşımlarının ya da arayışlarının yoğun olabileceği bir gündeyiz. Ancak, Venüs ve Satürn arasındaki olumsuz açı, özellikle günün ilk yarısını ikili ilişkiler açısından zorlaştırabilir, şansızlıklar söz konusu olabilir, gergin diyaloglardan kaçınmak için sakinliğimizi korumamızda fayda var. Satürn etkisi, yüzümüze çarpan gerçeklerle daldığımız hayallerden uyanmamız anlamına gelebilir. Ancak, Mars ve Pluton arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, öğle sonrası saatlerde işlerimizi halletmemiz, engelleri ortadan kaldırmamız daha kolay olabilir. Planlarımızı devreye sokabileceğimiz, girişimlerde bulunabileceğimiz güç ve cesarette olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

30 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Üzerinizdeki ciddi nazarların siz de farkındasınız. Özellikle de karşı cins sizi tamamen elde edemedikçe daha da çok hırslanıyor. Sizi kaybettiği için üzülenler var.

30 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipülasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

30 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para ile ilgili olan işleriniz ve maddi yönü bulunan her türlü konu bugün kafanızı kurcalayabilir. Çevrenizdeki insanlara veya uzmanlara danışarak bir hareket tarzı belirlemek isteyebilirsiniz. Ancak iletişim sorunlu olacaktır, bu yüzden de yaptığınız görüşmelerden verim alamayabilirsiniz.

30 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>