Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belli konularda yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız. Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun fazla sorun haline gelmeyeceği şeklindeki düşünceler, sizi doğru yönlendirmiyor.

Haftanın yoğun geçmesi daha hareketli günlerin habercisi olabilir. Çalışma ortamınızdaki bazı uyumsuzluklar, karşılıklı sağduyuyu gerektiriyor. Yanılmadığınızı düşündüğünüz konularda haklı görünüyorsunuz.

Bazı yerlere gerekli görüp ulaştırdığınız paraları geri toplamakta güçlük çekebilirsiniz. Bugünlerde bir alışveriş konusuyla ilgili olarak bazı kişilere eleştiriler yönelteceksiniz.

Sonucunu yanlış tahmin ettiğiniz bir gelişme sizi yakında üzebilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sevdiğiniz kişilerle aranızda fikir ayrılıkları ve buna bağlı çatışmalar oluşabilir. Bugün bazı koşulların sizi sıkıştırdığını düşünebilirsiniz ancak bunlardan kurtulmak için acele adımlar atmak sizin için daha olumsuz sonuçlar oluşturacaktır. İkili ilişkilerinizde esnek davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Son derece enerjik olacaksınız ve bu enerjinizi olumlu olarak kullanabilirseniz bazı sorunlarınızdan kurtulma şansınız olacaktır.

6 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar gününe,  saat 00:39 Ay-Yengeç burcu seyriyle uyanıyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde güvence arzumuz gayet yüksek. Bize kendimizi iyi hissettiren insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Huzur arayacağız. Ailemizi, sevdiklerimizi, değerlerimizi korumaktan yana olacağız. Bastığımız yerin güvenliği, nefes aldığımız ortamın eminliği bizim için gayet önemli olacak. Saat 00:46 Ay-Venüs olumlu görünümü, ister ailenizle yaşayan genç biri,  ister evli barklı  veya kendi düzenini yalnız sürdürmekte olan biri olun  farketmez. Hem  yuvanız sınırları içindeki güvenliğinizi  hem de bağımlısı olduğunuz kişilerle olan sevgi alış verişinizi yücelticidir. Saat 13:37 Ay-Neptün olumlu görünümü, özel duygular ve hassasiyetler oluşturabilir. Kişi huzurlu ve mutlu yaşamak ister. Sevdikleri yanında olsun ister. Hissettiklerini kimseyle paylaşmak istemez. Çünkü onlar kendine ait ve gayet özenle sakladığı duygularıdır. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel olarak yapmak istediğiniz ve size manevi dinginlik sağlayacak bazı konular, günlük işlerinizde aksaklıklar yaratabilir. Yaşam koşullarınızda arzu etmediğiniz durumları değiştirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz. Bugün, Aile ile ilgili iç meselelerinize odaklanacaksınız.

6 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, gizli ilişkiler kurabilir, gizlive ilişkilere merak sarabilirsiniz veya platonik aşklar söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

6 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZE güveniyorsunuz. Çalışmalarınızı mantığınızın süzgecinden geçirerek, kişisel başarınızı perçinleyeceksiniz.

6 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>