Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. daha çok sizden kaynaklanacak bazı sorunlar olacaktır ve iç dünyanızda çeşitli endişeler duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle bir anlaşmazlık yaşayabilir ve gelişmeler kontrolünüz dışına çıkabilir. Aşk hayatınızda ummadığınız hatalar yapabilir ve sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Yoğun duygusallığınız olayları değerlendirirken hatalar yapmanıza yol açabilir.

İş yaşamınızda sakin hareket etmeyi tercih edeceğiniz ve elinizdeki işleri tamamlamaya yöneleceğiniz bir gündesiniz. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Özellikle karamsar bir ruh halinde olmanız işlerinize olan ilginizi azaltacaktır. Yaşayacağınız sorunlar çok büyük olmamasına rağmen sizin keyfinizi kaçıramaya yetecektir. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda dikkatli davranmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz ve geleceğinize ilişkin bazı kaygılar duyabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün kendinizi yormamaya çalışın ve gerekirse bulunduğunuz ortamdan bir süre uzaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmına acele müdahalesi etmeniz gerekebilir. Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor. Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:59-12:41 Ay-boşluk etkisi altında günümüz başlıyor. Güven duygumuzu kaybetmeden sabah saatlerinde rutin işlerimizi bitirelim. Boşluk etkisi Yengeç burcunda oluştuğu için, evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, köklerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Saat 12:41 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, ifade gücünüzün doruklarındasınız. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız. Saat 18:26 Ay-Merkür karşıtlığı, zihninizin hızlı çalışmasını sağlar. Yenilikçi fikirlerinizle ilgi uyandırmanız anlamına gelir. Arkadaşlarınızla, partnerinizle düşünce alışverişinde bulunmayı istersiniz. Akıllı insanları seversiniz. Yeni projelere hevesle yaklaşırsınız. Saat 20:20 Ay-Venüs olumlu görünümü, aşk-çocuklar ve yaşamın tüm güzelliklerini kucaklama arzumuzun işaretçisidir. Takdir edilmek, isteklerimizi elde etmek, prestij kazanmak, sorunlarımızı çözmek anlamında bize kuvvet olacak. Bu görünüm, ilişkinizle alakalı konularda da dengelerin yerli yerine oturtulması yönünde yardımcı olacaktır. Günün güzellikleri yolunuzu aydınlatsın. Can-ı gönülden sevgilerimle,

9 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinin geleceği için planlar yapacaksın. Ailelerinizi tanıştırabilir, ilişkileri kuvvetlendirmek adına temel atabilirsiniz.

9 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda göremediğiniz bazı konularla yüzleşeceksiniz. Gerçeklerden kaçmayın. Kendinize acımak yerine geleceğe yönelik neler yapabilirsiniz buna yönelin.

9 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edebilmek için başkalarıyla daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Kendi fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Sorumluluğunu aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar olabilir. Gün içinde işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayacaksınız.

9 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

9 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay'ın Aslan burcuna ilerlemesiyle birlikte ilgi duyduğunuz, keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Hayatın renkli ve canlı yönlerini görmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duyacağınız bazı şeyler ailenizle beraber sizi destekleyen bazı kararlar almanıza neden olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan duygularınızı gizlememeye ve açık olmaya çalışın.

9 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz.Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Ortağınızın veya partnerinizin mesleki üstünlük taslaması sinirlerinizi bozabilir.

9 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendi içinizdeki duyguların yoğunlaşarak tüm dikkatinizi üzerlerine çekmeleri sonucunda dış dünyadan çekilebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Çevrenizle girdiğiniz kısa iletişimler de, iç gerilimin neden olduğu sert tepkilerle sınırlanabilir. Mantığınızdan yardım almalısınız.

9 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 39' 52" R
Ay
Başak
13° 59' 33"
Merkür
Boğa
01° 44' 03"
Venüs
Boğa
21° 39' 56"
Mars
Koç
12° 35' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 15"
Satürn
Balık
17° 53' 25"
Uranüs
Boğa
23° 19' 05"
Neptün
Balık
29° 21' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 41"
Lilith
Başak
25° 11' 57"
True Node
Koç
14° 53' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>