Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa olduğunuzda gösterdiği anlayış ve sevgiyi dostlarınızın arasında görememekten şikayetçisiniz. Sanki iki farklı kişi gibi görüyorsunuz onu. Biraz dikkatle incelerseniz altında kıskançlık yattığını göreceksiniz.

Yeteneğiniz, sizi hedeflerinize adım, adım yaklaştıracak. Kararlılığınız iyi bir özellik ama zaman zaman inatçılığa dönüştüğünde, gereksiz gerilimlere neden oluyor.

Parayla ilişkiniz takdire değer bir ilişki. Sizin için paranın hiçbir önemi yok. Zevklerinizden önce sorumluluklarınız geliyor. Zaten sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde geriye de fazla bir şey kalmıyor.

Vefasız davrandığınız bir arkadaşınız size sitemlerini iletecek. O sizi aramadan siz onu aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde önemli bir randevunuz olacak. Hem bu buluşmanın öneminin farkında olmadığınız için, hem de son zamanlardaki dağınıklığınız nedeniyle aklınızı yeterince veremeyeceksiniz. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 1 Aralık saat 12:14-25 Aralık saat 08:26 tarihleri arasında, Venüs-Yay burcunda ilerleyecek ve 3 Aralık itibariyle Merkür-Yay burcunda gerileyecek. Sosyal ilişkiler, yolculuklar, arkadaşlık ilişkileri, ortak projeler, eğitim,ve ticaretle ilgili kurulacak bağlantılar, grup ilişkileri, aşk hayatınız, kariyer hayatınızla ilgili konuları yeniden gözden geçiriniz. Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Gelişim, büyüme, verimlilik esasına dayanmayan, zaman kaybettiren ilişkilere karşı dikkatli olmakta yarar var. Dostluklara, arkadaşlıklara, cinsel hayatımıza, kısa süreli flörtlere, yolculuk ve görüşmelere gerçekçi bakalım. Kimlerle ilişkimiz var, geleceğe ait ne gibi umutlarımız var ve aşkta beklentimiz nedir, yatırım konularına nasıl bakıyoruz, girişimlerimizde neyi merkez alıyoruz bunları incelemek vaktidir. Saat 13:05 Mars-Uranüs karşıtlığında, bizden farklı düşünen kişilere anlayış göstermek zorunda kalıyoruz. Bu bizim için sıkıntı vericidir. Hatta dayanılmazdır. Biz de insanlarla aramıza mesafe koyarız. Bugün parasal konularda hesabımız çok iyi yapmamız lazım. Saat 18:08 Ay-Jüpiter karşıtlığı, iş-ev arasındaki yaşamımızı gözden geçirmemizi sağlıyor. Hem kazanmak hem bölüşmek niyetindeyiz. Ancak sadece kendini düşünen kişilerle yola devam etmek niyetinde değiliz. Bizim de çıkarlarımız önemli diye düşüneceğiz. Saat 18:37 Ay-Neptün görünümü, evimizin gereksinimleri, satın alma, kiralama gibi meselelerde, gücümüzü aşmayacak şekilde düşünmek lazım. Tabii ki Merkür gölgeli günlerdeyiz. İyice araştıralım, ondan sonra karar veririz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal açıdan oldukça zengin bir gün. Yeni çevre, yeni fikirler geliştirmene yardımcı oluyor.

1 Aralık 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anneniz veya ebeveynlerinizle ilgili bazı konularda mesafeli konuşmalar içinde olabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tutumlar belirlemeniz gereken koşullar oluşabilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal yaşamınızda renkli bir dönem başlıyor. Yeni ve keyifli dostlar edinebilirsiniz, arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Aşık değilseniz, aşkı arkadaş çevrenizde, gruplarınızda bulabilirsiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde kendinizi baskılı, kurallı ve otoriter ifade edebilir, yakınlarınızla ve sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi kariyer hedeflerinize ve çalışmalarınıza odaklamanızın faydalı olacağı bir zaman dilimindesiniz.

1 Aralık 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizde agresiflik öne çıkabilir. Her yere yetişemeyeceğinizin farkına varmanız gerekiyor.

1 Aralık 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

25 Aralık'a kadar Yay burcuna geçen Venüs sizi yeni arkadaşlıklar kurmaya davet eder. Yabancılarla tanışmaktan keyif alırsınız. Toplulukların içinde kendinizi özgür ve dingin hissedeceğiniz ortamlarda bulunursunuz. Macera tutkunu birisiyle de yeni aşklara yelken açın.

1 Aralık 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

1 Aralık 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 31" R
Ay
Başak
29° 39' 09"
Merkür
Boğa
03° 29' 40"
Venüs
Boğa
23° 17' 49"
Mars
Koç
13° 36' 13"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 02"
Satürn
Balık
17° 58' 44"
Uranüs
Boğa
23° 23' 42"
Neptün
Balık
29° 23' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 41"
Lilith
Başak
25° 20' 46"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>