Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz biraz canlılığını yitirmiş de olsa, yine de doyum içindesiniz. Birbirinizde bulmuş olduğunuz değerleri yeterli görüyor, başkalarında kolay, kolay bulamayacağınızı düşünüyorsunuz.

Sabır gösterebilirseniz, umutlu olmadığınız bir işte başarı elde edebileceksiniz. İş ilişkilerinde kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Bu konuda, birlikte çalıştığınız arkadaşınızdan eğitim almanızda yarar var. Sizin kadar eli açık biri olmasına karşın, sizin kadar parasızlık çekmemesindeki sırrı araştırmanız gerekiyor.

Özgüvenlisiniz. Sınırınızı biliyorsunuz. Sizi aşan şeylerden geri durmayı biliyorsunuz. Ama çok yakınınızdaki biri, bunu kendine hayranlık derecesinde geliştirmiş. Onun yanılgılarına ortak olmaktan sakınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki sağlamcı insanlar size gitgide itici geliyor. Bazı arkadaşlarınızın doğal yaşam korkularını bile, abartılmış güven kaygısı olarak görüyorsunuz. Sizdeki rahatlığın da onlara ilginç geldiğini görebilmeniz gerekiyor. Bir yakınınızın parasal darlığı sizde üzüntü yaratıyor. Ona karşı beslediğiniz sevgi, sizi harekete geçirecek.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar yeni haftamız özgür, tarafsız, dostça yaklaşımların işaretçisi olan Ay etkisi altında başlıyor. Burcunuzda ilerlediği için tabii ki sizleri  olumlu yönde etkilemekte. Toplumsal ilişkilerden özel hayata kadar geniş bir alanda yenilik arzumuz bir hayli yoğun. Bu enerji size çekicilik kazandırıyor. Bugün hangi konuda olursa olsun dayatmalardan hoşlanmayacağız. Saat 20:07 Ay-Merkür görünümünde, sizi olduğunuz gibi kabul etmeleri, söylediğiniz bir söze  ters karşılık vermeleri, muhalefet etmelerinden hoşlanmazsınız. Çekici sevimli sıra dışı yanlarınızla bir bütünsünüzdür.  Ruhunuz özgür olmak ister  ve dilediği gibi davranmaktan yanadır. Saat 22:04 Ay-Jüpiter görünümü, sizlerin bu saat sonrası moralinizi yükseltici ve pozitif düşünmenizi sağlayıcıdır. Farklı yönlerinizi gayet olumlu şekilde gösterirsiniz. Değişiklik, yenilik hevesi sizi sarar. Heyecan verici, canlandırıcı, orijinal her şey dikkatinizi çeker. Sıradanlıktan hoşlanmazsınız. Arkadaşlıklar, karşı cinsle ilişkilerde etkileme gücünüz doruğa çıkar. Nezaketinizden ödün vermezsiniz. Kendinizi sıra dışı bulursunuz. Haftanın tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta, bazı detayları kaçırmamak koşuluyla yaratıcılığınızı sonuna kadar kullanabileceğiniz günlerde olacaksınız. Mükemmelliyetçi bir anlayışı benimsemenizde, ayrıntıları kaçırmamanızda fayda var. Sezgilerinize güvenebilir ve önemli plan ve projelerinizde ilerlemek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde ve maddi açıdan dikkatli olmanız gereken günler. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Niyetlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konulara daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman bonkör biri olmanıza rağmen, bugün bir hayli cimri sayılırsınız. Koşullarınız gün geçtikçe daraldığı için olsa gerek. Sabırlı olursanız her sorun çözülecektir.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca patronlarınız, aile büyükleriniz ve kurumlarla ilgili problemlere açık bir enerjiden geçerken, toplum içinde kendinizi nasıl ifade ettiğinize özen göstermelisiniz. Ruhunuzu dinlendirmek, ev ve aile ortamına zaman ayırmak için ideal bir zamandasınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınıza itilmiş düşünceler, bastırdığınız duygular, halletmek istediğiniz pek çok konu olabilir. Altıncı hissinizin sizi yönlendirmesine hazırlıklı olun.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi yoğun yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak ilerlerken herhangi bir akit veya sözleşme yapmadan önce şartları iyi incelemeniz gerekebilir.Bilhassa hukuki bir süreçteyseniz hamle yapmanızın tam zamanıdır. Fikirlerin paylaşımı, yabancı kültürler ve yabancı kaynaklı işlerde yol alabilmeniz için özel fırsatlara sahipsiniz. Eğer yabancı bir dil öğrenmeyi planlıyorsanız bu konuda başlangıç yapmak için çok iyi bir zamanda bulunuyorsunuz. Fırsatları değerlendirebilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 55" R
Ay
Terazi
14° 19' 29"
Merkür
Boğa
05° 11' 58"
Venüs
Boğa
24° 49' 02"
Mars
Koç
14° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 31"
Satürn
Balık
18° 03' 34"
Uranüs
Boğa
23° 27' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 22"
Lilith
Başak
25° 28' 60"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>