Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Kumarda şanssız olduğunuz çok belli.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Daha ciddi işler, diye tanımladığınız hedefleriniz biraz risk taşıyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Bu yüzden kararsızsınız. Bugün akşam saatlerinde yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

İş yaşamınızda arada bir yaşadığınız olumsuz şaşkınlıkları, yarı güvenli yarı güvensiz yaklaştığınız kişiyi bugünlerde dikkatle izleyerek çözebileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor, ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri oldukça yoruyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu, sizin için bugünlerde de anlamını taşıyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş olan bu olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı günümüz, saat 01:06 Mars-PLuto kavuşum etkisi altında başlayacak. Bu enerji, hayata  gerçekçi bir şekilde bakarak, yüzleşmelerde bulunmanın önemini vurgulamaktadır. Dayanıklılığınızı test edebilmeniz ve kendinizle yeniden buluşmanız için bunlar şarttır. İçinizdeki yanlışları, doğruları, her şeyi lütfen derinlikli bir ele alınız. Bu sizi bir hayli yoracak, kurcalayacak, didikleyecektir. Ancak kişi bu bunu yapmadığı sürece arınması, kendini oluşturması kolay olmayacaktır. Saat 08:44 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan işinize canınız gibi sarılmanız, diğer yandan  kendinizi de  ihmal etmemeniz gerekir.  Sorumluluklarınız ağırdır  ve size kalan zaman yetersizdir. Bu sizi biraz yorabilir. Saat 09:12 Ay-Mars karşıt  görünümü, sizi mücadeleci kılan ve ilerlemenizi sağlayan ilkelerinizden asla ödün vermeyeceğiniz anlamına geliyor. Hangi konuda olursa olsun, dışa karşı gerekirse yalnızlığı tercih ederek, kimseye eğilmezsiniz. Çünkü bu ilkeler olmadan kendinizi rahat hissetmezsiniz. Saat 11:52  Ay-Uranüs görünümü, duygusal yaşamınız-bağlantılarınız ve çalışma hayatınızla ilgili konularda düzenleme ve işler hale getirme çabanızı işaret ediyor. Siz yenilikçi düşünen kişilersiniz. Bulunduğunuz ortamda zekanızla, duruşunuzla ve buluşlarınızla daima göz doldurursunuz. Ancak eski kafalı,  sisteme aşırı bağlı insanlar  nedeniyle sıkılabilirsiniz. Saat 23:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, düzenlemek için çaba sarfettiğimiz meseleler üzerinde kendimize çok fazla yüklenmeden, yapabileceğimiz kadarıyla yetinerek yol almanın yararlı olduğunu gösteriyor. Bir yandan pürüzler göze batıyor diğer yandan sorumluluklar sıkıştırıyor. Ancak eğer kendi içimizdeki barışıklığı muhafaza edersek rahat ederiz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Her işimizi kolaylıkla halledebilmemiz dileğimle,

11 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni değişimlere hazırsınız. Bazı konularda, partnerinizle geliştirdiğiniz ortak gayretlerinizin ve özel yeteneğinizin ortaya çıkarmak isteyeceksiniz.Bugün katılacağınız davetlerde, fevri düşünceleriniz başlangıçta ilgi çekebilir fakat daha sonra size performans kaybettirebilir. Değişim konusunda dikkatli olmalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var. Tüm gerçekleri öğrendikten sonra daha doğru adımlar atabilirsiniz. Abartılı tepkiler vermekten, aşırı konuşmalardan veya harcamalardan kaçınmalısınız! Tüm burçlar için gün geneli: Uğraşmak olduğumuz konular, elde etmek istediğimiz veya kaybetmemek için savaştığımız şeyler ya da belli amaç ve hedeflerimiz olabilir. Bu işlerin istediğimiz yönlü gelişmesi veya belli anlaşmalar sırasında elimizi güçlü tutmamız için, daha fazla hazırlık yapmamız ve normalde olduğumuzdan daha aktif olmamız gerekiyor. Zira, ‘'bekle ve gör'', ‘'daha sonra halledersin'' ya da ‘'görmezden gel'' taktiği işleri yavaşlatmakla kalmayıp, tamamen sistem dışında kalınmasına neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Doktor randevuları ve kontroller açısından uygun bir gündesiniz. Sağlığınıza dair olumlu adımlar gözüküyor. Aldığınız hizmetlerle ilgili ufak tefek aksilikler olabilir. Ancak olayları büyütmemeye özen göstermelisiniz. Çalışma düzeninizi gözden geçirmeniz gerekebilir. İş arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınızı arttırmaya çalışın.

11 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Örtünme... Koyu bir sohbetin akabinde gelen tartışma gergin ortam kurabilir ancak bugün her şey sizin için çok hızlı geçebilir. Gününüz çok rahat geçecek bunu bilmelisiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

11 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 05" R
Ay
Aslan
24° 54' 19" R
Merkür
Koç
29° 42' 14"
Venüs
Boğa
19° 41' 32"
Mars
Koç
11° 22' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 33"
Satürn
Balık
17° 46' 48"
Uranüs
Boğa
23° 13' 30"
Neptün
Balık
29° 19' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 47"
Lilith
Başak
25° 01' 17"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>