Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi avucunuza almanın zafer sarhoşlugundasınız. Karşınızdaki insanin duygularını hesaba katin. Beklentiler birbiriyle pek uyuşmayabilir, bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Kayıpların hesabını tutarak bir yere varamazsınız. Bulunduğunuz noktaya odaklanın. Bugün verimli çalışmalar içine girebilir, beğeni toplayabilirsiniz. Enerji eksikliği duymayacaksınız.

Mal mülk edinme projesi sizi bugün aktifleştirmek durumunda kalabilir. Bazı kağıt işleriniz olabilir ama yatırımlarınız olumlu. Beklediğiniz para bugünlerde elinize geçecek.

Elinizdekinin kıymetini bilmiyor, kaybettikten sonra anlıyorsunuz. Bu yüzden aceleci davranmamaya dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi küçük çıkmazlara sokacak gibi. Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde yapılacak bir nezaketsizlik, sizi oldukça etkileyecek.

12 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 12 Mart saat 17:54 Başak burcunda oluşacak Dolunay, kişisel ve ortaklaşaveya özel ilişkilerimizde hak ve hukukun gözetilmesi son derece önemlidir. Bir tarafın diğerinin iyi niyetinden istifade ettiği durumlar söz konusu olabilir. Bunun için güven olgusunu mutlaka önde tutalım. Gerektiğinde takibini yapalım ve muhasebemizi doğru tutalım. Tabii ki, ortada bir şey yokken endişeli olmak gerekmez. Ancak bu Dolunayın yöneticisi Merkür-Balık burcunda ilerlediği için, hesap hataları bizden veya başkasından kaynaklanabilir. Maliye, vergiler,feshi, krediler, ödemeler gibi konuların takibini iyi yapalım. Görünümlere baktığımızda, harcamalar özellikle mercek altında tutulmalı. Nereye para yatırdığımızı, kime verdiğimizi veya alacaklı olduğumuzu, bu kişilerin güvenilir olup olmadığını, sözlerinde durup durmayacaklarını kontrol edelim. Görüyoruz ki, beklediğimiz bir para umduğumuz şekilde gelmeyebilir, birisi tamam der, sonra tam tersini söyleyebilir. Biz kazanç elde edeceğimizi düşünmüşüzdür, fakat tam da öyle olmayabilir. Kısaca maddi konular veya diğer meseleler ciddiye alınmalıdır. Hayatın güzel yanlarını fark edebileceğimiz bir gün olsun.

12 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hoşlandığın kişiyle ilgili tuhaf bir bilgi öğrenebilirsin. Bu durum aklını karıştıracak ve araştırmak isteyeceksin.

12 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza katılan yeni dostlarla güzel paylaşımlarınız olabilir. Güven duygusunu sorgulamayacağınız istisnai bir gün.

12 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapılması gereken işler olabilir. Tembellik etmeyeceksiniz. En azından günlük işlerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman bonkör biri olmanıza rağmen, bugün bir hayli cimri sayılırsınız. Koşullarınız gün geçtikçe daraldığı için olsa gerek. Sabırlı olursanız her sorun çözülecektir.

12 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen dolunay metafizik, psişik ve psikolojik konulara olan ilginizi artırabilir. Kapalı, gizemli konulara merakınız sizi bunları daha çok araştırmaya itebilir. Maddi konular gündeminize gelebilir.

12 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para alanlarınızda bazı hassaslıklar oluşabilir. Bir borç, kredi ödemesi veya gözden kaçan bir vergi konusu devreye girebilir. Canınızı çok sıkmayın. Maddi konulardaki ilişkilerinizde sıkıntılar oluşabilir.

12 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarını gidermek ve çözümlemek için önemli bilgiler ve farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Özellikle sağlık konularındaki aşırılıklarınızı sınırlamak adına besin kürüne başlayabilirsiniz. Vergi, kredi ve ödemelerle ilgili yeni ve titizlikle aşılması beklenen bakış açıları geliştirebilirsiniz. Bu konulardaki hizmet birimlerinden danışmanlıklar alabilirsiniz. Ayrıca ölüm, metafizik konuları ve varoluşla ilgili kafa yorabileceğiniz koşullar önünüze gelebilir. Derin duygular, gizli ve saklı konular üzerinde kontrol sağlamaya çalışabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün en önemli etkisi, kendisini, aşk hayatınızda romantizm olarak gösterebilir. Birlikteliğinizin büyüsünün farkına varabilirsiniz. Bir birlikteliğiniz yoksa bile, alışılmadık karaktere sahip bir insanla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

12 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 13" R
Ay
Terazi
12° 19' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 51"
Venüs
Boğa
24° 36' 38"
Mars
Koç
14° 24' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 09"
Satürn
Balık
18° 02' 55"
Uranüs
Boğa
23° 27' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:18

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>