Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insanla aranızda bazı tatsızlıklar ortaya çıkabilir. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Bir konuda kararsızlığa düşebilirsiniz bu sizin için beraberinde kötümserliği de getirecektir. Ani olarak oluşacak bazı gelişmeler gerilime girmenize neden olabilecektir. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar almaktan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda belli bir düzenle çalışmak sizin için oldukça önemli olacaktır ve yaklaşımlarınızda istikrarlı olmaya çalışacaksınız. Ancak işinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler olabilir ve enerjinizin önemli bir kısmını bu gelişmelere kanalize etmek zorunda kalabilirsiniz. İletişimlerinizde aksamalar olabilir,beklediğiniz haberler gecikebilir. Gün içinde moral durumunuzda değişkenlikler olacaktır. Yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınzı.

Maddi konularda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve beklemediğiniz bazı sorunlar gündeme gelebilir. Maddi konularda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Emin olduğunuz gelişmelerin olmaması size bir moral bozukluğu yaşatabilir. Ancak yine de aynı tempoda çalışmanıza devam edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenize karşı yaklaşımlarınızda katı davranacaksınız ve yaklaşımlarınız daha çok sabit nitelikte olacaktır. Tepkilerinizi net olarak ortaya koyuyorsunuz ve oldukça açık konuşacaksınız. Ancak bu çevrenizdeki kişilerle sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Davranışlarınızda sabırlı olmayı istemenize rağmen bu anlamda kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Düzeninizi korumaya çalışacaksınız ve çeşitli kısıtlamaların etkisi altında kalabilirsiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 14:26 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın etkileri altında güne adım atıyoruz. İşaret ettiklerini anlamak için, günün tümüne bir bakmamızda yarar var. Saat 08:45 Ay-Uranüs görünümü bu dolunayın, iç dünyamızdaki baskıları, yalnızlığı, ve bazı problemleri vurguluyor. Ancak kendi değerlerinin farkında olan kişi, hayatla akışta kalarak gereksiz yüklerinden kurtulabilir. Yaşam belli bir süredir ve bizim onu en olumlu şekilde değerlendirmemiz için, kendimize özen göstermemiz gerekir. Saat 09:08 Ay-Satürn olumlu görünümü, hiç kimsenin fark etmediği bir çok şeyi hissetmenizi sağlıyor. Ciddi ve bir hayli derinlikli şekilde düşünüyorsunuz. Eğer güçlü olacaksam ve zirveye ulaşacaksam her türlü riskin altına girebilirim. Yeter ki buna değsin diye düşüneceğiz. Saat 14:26 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, duygusal anlamda kendinizi her şeyden uzak tutarak, güvenliğinizi, geleceğinizi,hayatınızı, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Şu andaki mevcut durumlar üzerinizde bir hayli baskı yaratabilir. Aslında yapılması gereken kendinize yüklenmek yerine bilakis rahatlamanızı sağlayan aktivitelere yönelmektir. İç dengenizi korumak istiyorsanız, her durumu hassasiyetle ele almaktan vazgeçiniz. Saat 19:42 Ay-Mars ve ardından saat 20:46 Ay-Kuzey düğüm arasındaki görünüm, bu dolunayda ilişkimizi, hedeflerimizi ve bizzat kendimizi tarafsız bir şekilde geçirmenin önemini vurguluyor. Oğlak burcundaki Dolunayın, doğru tespitlerde bulunmamız, durumumuzu net olarak görebilmemiz için vesile olması dileğimle,

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor. Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir. Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor. Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: İş, okul, aile veya partnerlerimizle ilgili konularda gerilim yaşanabilecek birkaç günlük süreçteyiz. İlişkilerimizi doğru yönetmemiz ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmememiz gerekiyor. Zira, bazı konularda yaşanabilecek sorunlarda herkes birbirini suçlayabilir. Tartışmalardan uzak durmak ve olayları büyütmeden yapılması gerekenlere odaklanmak en iyisi.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Genel olarak ortaklıkların ve ilişkilerin öne çıkacağı şartlar altına giriyorsunuz. Sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylara hazır olmalı ve sabırlı davranmalısınız. Şimdiye kadar zorluk kaynağı olan ilişkilerin artık maddi yanı ile ilgilenmeniz ve size kazanç getirebilecek gelişmeler yaşamanız çok olası. Ortaklaşa yeni konularda sorumluluklarınızı göz ardı etmemelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOSTLARINIZLA bir araya gelip duygusal coşkular yaşayacaksınız. Yakınlarınızın fikirleri sizin için güçlü bir motivasyon kaynağı.

12 Temmuz 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

12 Temmuz 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>