Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Risk alıyorsunuz. Ama bir risk sever olduğunuzdan değil. Duygusal yalnızlıktan boğulduğunuz için oynuyorsunuz bu oyunu. Bu yalnızlığı da, geleneksel yanıyla her şey yerli yerinde olmasına rağmen yaşıyorsunuz.

Başarılısınız. İş hayatının kuralları sizin için kışla yasaları kadar tartışılmaz. Bu disiplin anlayışı içinde başarılı sayılmak kaçınılmaz da, aldığınız artı puanları hep yöneticileriniz işaretliyor.

Çalışma temponuzun yanında yalancı pehlivan gibi kalıyor. Eh, ne de olsa yine bir pehlivan. Geçindirip götürüyor işte. Sizi üzen yakınınızın esas çalışma alanı burası.

Bugünlerde dikkat etmeniz gereken tek şey, aşağıdan bir kez görüp trapeze çıkmak kadar riskli olan gönül oyununuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başlayan Merkür retrosunda ortak maddi konularda, yatırım ve alım satımlarda her detayı etraflıca düşündüğünüzden emin olmalısınız. İmza ve anlaşmaları mümkünse ertelemeniz yerinde olabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar, Saat 00:06 Güneş-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da ortak bir görüş birliğine varmasını sağlayıcıdır. Yeni tanışanlar için, ileriye dönük ciddi konuşmaların işaretçisidir. Bir problem sorumluluk çerçevesinde halledilir. Kararlarınız doğru ve başarılıdır. Saat 09:42 Ay-Merkür görünüm etkisinde, hangi konuda olursa olsun kafamızda soru işaretleri varsa, önce bunların cevaplanması gerekiyor. Çünkü Merkür geri hareket dönemindeyiz. Ailemiz ve maddi konularda güvencemizi önemsemeliyiz. Saat 12:54 Ay-Neptün görünümü, evimizin gereksinimleri, satın alma, kiralama gibi meselelerde, gücümüzü aşmayacak şekilde düşünmek lazım. Tabii ki geri hareket dönemindeyiz. İyice araştıralım, ondan sonra karar veririz. Saat 17:30 Ay-Mars arasındaki görünüm, hem maddi hem de manevi anlamda huzur ve güvenliğiniz için, bazı kişilerle veya bizzat partnerinizle aranızda yaşanabilecek gerilimi işaret ediyor. Siz huzurdan yanasınız ancak karşınızdaki kişinin kendini düşünmekten başka bir şey yapmadığı yok. İşte bu da sizi rahatsız ediyor ve ister istemez hırslanmanıza neden oluyor. Güvenliğinizi tehdit eden kişilere karşı öfke duyabilirsiniz. Saat 17:49 Ay-Venüs görümümü, sevdiklerimize verdiğimiz önemin göstergesidir. Ailemiz, yuvamız, işimiz, sağlığımız, aldığımız nefesin ne kadar kıymetli olduğunu biliriz. Dışarıdan hiç kimsenin moralimizi bozmasına izin vermeyiz. Tek ihtiyacımız hakikaten sevmenin değerini bilen kişilerle olmaktır. Saat 19:34 Ay-Pluto görünümü, her durumu derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlayacak. Kafamızın içindekileri uygulamak için tüm ihtimallerin ele alınması gerekiyor. Hani derler ya, kaçışımız yok diye. Aynen öyle. Yeni haftanın arzu ettiğimiz güzelliklerle geçmesi dileğimle,

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Atılımcı ve değişken yapını destekleyen bir gökyüzü hakim. Bugün vereceğin kararlar geleceğini inşa edecek.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda ruhsal farkındalık yaşayacağınız önemli detaylar gün yüzüne çıkabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde evinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Ailenizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayabilirsiniz. İlişkilerinizde mücadele etmeniz gereken konular ortaya çıkabilir. Babanızla ilgili konular ön plana çıkabilir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyi aklınıza koyduğunuzda onu mutlaka gerçekleştirmek için kuralları çiğneyebiliyorsunuz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hem özel hayatınızda hem dehayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, bulunduğunuz her ortamda enerjiniz, yetenekleriniz ve ışığınızla parlayan isim olacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli ve romantik bir gün geçirecek,hayatınızdaki olası görüşmelerinizde ise keyifli sonuçlar elde edebileceksiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşteki doğru tavırlarla bugün yapılması gerekenleri rahat halledebilirsiniz. İşte yaşayacağınız olayların sonuçlarını özel yaşantınıza yansıtmamaya çalışın. Tepkilerinizi iyi kontrol etmelisiniz.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üç hafta boyunca Başak burcunda geri gidecek olan Merkür, sizin ortak paylaşımlar ve kazançlar alanınızda etkili olacak. Bu dönemde beklenmedik bir borçla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin kazancında aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Vergi, maliye, sigorta, kredi konularını dikkatle gözden geçirin. Bu dönem banka kredisi almak için uygun değildir.

14 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

14 Ağustos 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 59" R
Ay
Oğlak
14° 01' 12"
Merkür
Koç
16° 36' 21"
Venüs
Koç
29° 58' 24"
Mars
Balık
29° 04' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 47"
Satürn
Balık
16° 30' 06"
Uranüs
Boğa
22° 17' 59"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 42"
Lilith
Başak
23° 14' 43"
True Node
Koç
15° 22' 53"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>