Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi hala unutamadığını söylemesi sizi hiç etkilemiyor. Defteri kapatıp eskiciye vermişsiniz. Ama onun bu ısrarının, ondan ayrıldığınız uzun zaman içinde, başka bir ilişki yaşamamış olmanızdan kaynaklandığını da biliyorsunuz.

Bugünyaşamınızda büyük bir hareketlilik içindesiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturuyor. Akşama yakın yaşanacak çok önemli olmayan bir olaya topluca üzüleceksiniz.

Kazancınız sizi tatmin ediyor. Yine de vazgeçemediğiniz bazı özel zevklerinizle, kazancınızın sınırlarını sürekli zorluyorsunuz. Yakında elinizden geri dönüşü olan yüklü bir para çıkacak.

Bazı ilişkilerinizde kullanılmaya zemin hazırlıyorsunuz. Yakınınızda canınızı yakmadığı için fark edemediğiniz, sizi istismar eden biri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteksiz göründüğünüz katılımla ilgili, içinizde bir kararsızlık yaşıyorsunuz. Onu isteyip istemediğinizden pek emin değilsiniz. Biraz daha ısrar bekliyor gibisiniz. Çok özleminizi çektiğiniz uzaktaki dostunuzun haberini alacaksınız. Onun bugünlerde gelme ihtimali sizi çok sevindirecek. Aile bağlarını önemsemez görünüyor, ama aile bireylerinizi çok seviyorsunuz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar saat 09:40 itibariyle Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle güne adım atacağız. Bu enerji, destekleyicidir. Günün stresinin üzerinizdeki etkisini biraz olsun hafifletir. Saat 15:23 Ay-Mars görünümü gayet olumludur. Özgüven duygumuzun yükselişi, amacımıza uygun hareket etmemiz, akşamı aktif şekilde geçirmemiz anlamına gelir. Sosyal ilişkilerimiz güçlenir. Kendimizi özgür hissederiz. Canlanırız, keyifleniriz. Arkadaşlarımızla güzel vakit geçiririz. Saat 18:31-15 Eylül saat 05:23 saatleri arasındaki etkili Ay-Boşluk süresince, ilişkimiz alışkanlık mı, yoksa gerçekten bu denli aşık mısınız diye düşünürsünüz. Geçmiş kendini sürekli hatırlatıyor gibidir. Kafanızın içindeki sorulara bir an önce cevap bulmayı istersiniz. Nice Bayramlara mutlulukla erişmemiz dileğimle,  

14 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dar vizyonlar size göre değil. İş çevrenizde geniş bir perspektifle olaylara yaklaşmanıza rağmen, bazı kıskançlıkları engelleyemeyebilirsiniz. Fakat, 'aklın yolu birdir' sözünden hareketle, doğru hedef, size doğru rotayı getirecektir. Bazı konularda alçak gönüllü olmayın ve isteklerinizi bir liste halinde sunun.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Adil olmadığını düşündüğünüz bazı kişilerle duygusal konuşmalar yapabilir ve daha net bir tavır sergilemek durumunda kalabilirsiniz. Sağlıklı yaşam için yapılması gereken şeyler olduğunun farkına varabileceğiniz günlerdesiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcundaki Ay fikir alışverişlerini, sosyal organizasyonları ve ilişkilerde uyumu destekliyor olacak. Ancak, tansiyon yükselebilir. Rekabeti, meydan okumaları, güç gösterilerini, öfkeyi körükleyen günlerdeyiz. Sakinliğimizi korumaya, kelimelerimizi dikkatli kullanmaya ve en önemlisi acele hareketlerden kaçınmaya çalışalım. Zira, ufak tefek kazalar, sakarlıklar bazılarımızın özellikle dikkat etmesi gereken başlıklar. Bu anlamda Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrar etmiyorum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli bayramlar, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Eylül 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular ön plana çıkabilir. Bazı konularla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıtlıklar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Akşam saatleri yeni kararlar almak için uygun değil.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç konuda yardımcı olabileceğine inandığınız insanlardan destek istemeniz gündeme gelebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel istekleriniz ve yapacaklarınız önem kazanıyor. Önemli planlar içine gireceksiniz. Geleceğinizi ilgilendiren bazı girişimleriniz konusunda arkadaşlarınızla anlaşmazlıklara dikkat edin.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişimi bol ve hareketli bir gündesiniz. Sevdiklerinizle, arkadaşlarınızla, sosyal gruplarınızla bağlantıda olarak, sohbet ederek, entelektüel, kültürel ve zihinsel ilgi alanlarınıza yönelik bir gün geçirebilirsiniz.Bireysel ve özgür hissetmek isteyebileceğiniz bir gün olmasına karşın topluluklar arasında bireysel zenginliğinizi ortaya koyabileceğiniz bir aşamadasınız. Hayatınızın krizlerini fırsata çevirebilirsiniz. Akşamüzeri enerjiler düşebilir. Ancak siz barışçıl bir zihin yapısıyla gireceğiniz entelektüel ortamlarda parlayabilirsiniz.

14 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

14 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 37" R
Ay
Terazi
00° 17' 04"
Merkür
Boğa
03° 34' 01"
Venüs
Boğa
23° 21' 46"
Mars
Koç
13° 38' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 47"
Satürn
Balık
17° 58' 57"
Uranüs
Boğa
23° 23' 53"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 51"
Lilith
Başak
25° 21' 08"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:57

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>