Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2012, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız, ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Son zamanlarda takıldığınız konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazen anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz. Değişik konulardaki düşünceleriniz, beklediğiniz ilgiyi görmeyebilir, sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirdiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız. Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

14 Haziran 2012, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz saat 06:08-19:21 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Ay bu saatler arasında yönsüz ve rotasız, içe dönük bir ruh halini  işaret ediyor. Kişisel anlamda karar verirken mutlaka düşünmemiz hatta beklemede kalmamız gayet yararlı olur. Genel olarak çevremizle olan tüm temaslarımızda bizi onaylayan veya bize doğru yönelebilecek kişilerle konuşmayı tercih edebiliriz. Çünkü belli bir konu üzerinde kafa yormak istemeyiz. Bazı kişilerde bu durum daha fazla belirgindir. Canımı sıkacak hiç bir şeye tahammül gösteremem diyerek belli bir mesafe koymak dahi mümkündür. Zihin içe yönelik çalıştığı için, aktif olmamız gereken konuları fayda ve zarar hesabı yaparak gözden geçirebiliriz. Aslında bu durum gayet iyidir. Bu zaman dilimi, rutin hayatın getirileri veya akış içinde karşımıza çıkabilecek her şeyi esnek bir şekilde karşılamamız gerektiğini gösterir. Hatalı olabilecek kararlardan kaçınmakta fayda vardır. Ticari alım satımlarda, görüşmelerde, siparişlerimizde, yolculuklarda ve bunlarla ilgili konularda akıllı hareket etmemiz iyi olur.

14 Haziran 2012, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki hareketlenme sizi canlı kılıyor. İletişim ve haberleşme konuları hayatınıza yeni fikirler getirebilir. Üzerinde çalıştığınız konuları yaratıcı biçimde sonuçlandırabilirsiniz. Zihinsel açıdan yorgunluklar yaşadığınız bu dönem karamsar duygulardan uzaklaşmanız gerek. Temponuzu biraz düşürmek, kısa tatiller planlamak için olanaklarınız var.

14 Haziran 2012, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlığınız son derece iyi. Uzun zamandır yapmak istemediğiniz işlerinizin başına geçmek sizi mutlu edecek. Aşk konusunda biraz daha tutarlı davranmaya bakın. Partnerinizi üzüyorsunuz.

31 Aralık 2008, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları gözden geçirmeniz gerekiyor. Stresli olduğunuz için hatalar yapabilirsiniz, bu gayet normal. Hal böyleyken; sevdiğiniz insanı anlayıp dinlemeden, peşin hükümler vermeyin... Borçlarınızı neredeyse tamamen bitirdiniz. Yine de, müsriflikten bir müddet daha kaçınmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkinizdeki çelişki ve stres sona erecek.. Çelişkilerinizi çözmek için bulduğunuz yol en doğrusu. Eğer partnerinizle bu dönemde birbirinizi desteklerseniz ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. Her teşebbüsün karşıdan gelmesini beklerseniz boşuna zaman kaybedersiniz.

18 Eylül 2010, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 14' 10" R
Ay
Balık
05° 44' 21"
Merkür
Koç
18° 17' 01"
Venüs
Boğa
04° 34' 04"
Mars
Koç
01° 57' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 03"
Satürn
Balık
16° 49' 34"
Uranüs
Boğa
22° 30' 47"
Neptün
Balık
28° 59' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 16"
Lilith
Başak
23° 39' 32"
True Node
Koç
15° 21' 53"
Son Güncelleme : 03/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>