Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız, ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Son zamanlarda takıldığınız konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi, yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazen anlaşılmadığınızı düşünüyorsunuz. Değişik konulardaki düşünceleriniz, beklediğiniz ilgiyi görmeyebilir, sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirdiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız. Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

14 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Salı gününe iki önemli görünümün eşliğinde uyanıyoruz. İlki, 00:15 Venüs-Chiron görünümü bir yıl sonra yine bizi test ediyor. Bir yandan hayatın elle tutulur gerçeklerini önemsiyor bilgiyle yol almaya çalışıyoruz. Ancak  diğer taraftan dış dünya  ile bizim isteklerimiz arasında gelgitler yaşıyoruz. İlişkilerde iki yönlü alışveriş çoğu zaman bizi yoruyor. Kafamızın içinde bir çok husus, yerli yerine oturmadığı için kaygılıyız. Mantığımızın sesini dinleyerek verdiğimiz kararlara yüreğimiz uymuyor. Şans kimi zaman bizden yana gülse de bazen nedensiz yere aşkta kaybediyoruz. Buradaki kayıptan kastım, beklentilerimize uymayan durumlar nedeniyledir. Evet bir şeyler yaşanıyordur ancak bu bizim istediğimiz gibi midir? İşte bu sorunun cevabı bizi yormaktadır. Tabii ki ben yine gerçekçi düşünmenizden yanayım. Saat 10:53 itibariyle etkili  Güneş-Uranüs görünümü, hem yolculuklar anlamında destekleyici hem çevresel ilişkilerde yardımcı, iletişimin, ticaretin, bilgi işlemin, teknolojik gelişmelerin, eğitim hayatının yenilenmesinde, hızlı ve aktif bir şekilde kararlar alabilmenizde rehberlik edici. Bu görünümün desteğiyle kendinizi çok daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum. Sinirlerinize hakim olduğunuz ve yeniliklere açık yüreklilikle evet dediğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedeceğinizi biliniz. Bize iyi gelecek, mutlu olmamızı sağlayacak güzelliklere kavuşmamız dileğimle,  

14 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk konusunda engellerden hoşlanmıyorsunuz. Bugün, sosyal ilişkilerinizle duygusal konuları başarıyla pekiştireceksiniz. Çocukları olan Kovalar için ilginç bir gün. Onları daha sosyal ve yardım sever yapma çabası içindeler. Paylaşım duygusunu hissettirmek isteyecekler. Çevresel aktivitelerin gündemde olması yaşamlarına renk katacak.

14 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

5 Haziran yeni ayı aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda yenilikleri ve yeni başlangıçları devreye sokabilir. 12 Haziran civarında, analitik düşünmeniz gerekebilir veya siz detaylara çok fazla önem verebilirsiniz. Detay gerektiren işlede çalışanlar için verimli günler olacaktır. Kısa mesafeli yolculuklar, seyahatler veya ziyaretler ya da farklı ve keyifli aktiviteler de söz konusu olabilir.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda endişe duyduğunuz olaylar gelişebilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Banka işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzenlemek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

14 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor. Sezgilerinize güvenin.

14 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düzenli bir hayatınız ve ilişkiniz varsa bugün sevdiğiniz insanla harika bir iletişim içinde olabilirsiniz. Kısa geziler, alışveriş ve aktivitelerle ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçsel olarak kendinizi ağır sorumluluk ve disiplinle sınıyorsunuz.Fikirlerinizin ve inandığınız değerlerin karşılık bulamadığını ve anlaşılamadığınızı hissediyorsunuz. Yine de kendinizi ispat edecek itici güce sahipsiniz. Akşam saatlerinden itibaren öncelikle zihinsel ve ruhsal olarak kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız olacaktır.

14 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

14 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>